嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 5)

妹妹內衣 (part 5)

今日見到大妹有新野放響洗衣機
4 K2 a" k: r$ r: \, X+ ^即刻就拎左出黎
7 O# z# @9 }- {" }8 S呢個brand之前未見過
$ x. j( p; C; `. {叫sixty eight$ F3 Q# A( F" }/ W7 M$ G% T
個款都幾好
1 v/ l6 H1 C+ N' w1 a" c! I, `
0 B& i9 k, X1 T- ^' [7 Y! F! n. ?
* V* Z8 B% k+ t6 y  P1 o8 B睇開我post都知我有兩個妹8 B1 g2 ]4 m) g( u7 p# H3 v
大家估下呢set係我大妹定細妹既呢﹖
6 h) A/ F; n2 S$ w% t8 i2 Z估中加相
& n& k. b# p- D4 C2 i1 b& S; ?6 @4 }" l! _+ B, E3 r; q

9 O% A) E. c$ u3 o7 nps 我仲發現左細妹以前d學生bra(即係半件頭果d)3 d) k8 }$ g* ]+ A
唔知大家有無興趣﹖  W+ ~' _, y  S) U; Q
要睇就要多d留言喇~~~3 Y% ~% j! e9 v% {5 Z! \! ^
( l2 `# ?: D( ?! q
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我估係大妹
" _' @- |" ^& m. j- N( Q* y另外我都想睇半截個d

THANKS....

估下大的說@@

個款唔錯; 頗有少女的味道.

我鐘意睇半截個D

先支持8 h, H5 r% |! I  U7 r0 G
後再看

好靚呀, 連裡面都有花花架
" ]5 P; ]: A2 e2 p! ]仲有好鍾意個bra無得除bra帶
2 u( E+ f- ]: m6 k5 H睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
5 t4 b  \5 m) I( D) P$ f+ A( ?( _( y1 x) m

你個妹個胸都幾大+ f' ]' C2 _- M( g! u) f0 G, V$ o; a$ w
0 T# R5 z$ J6 Y! p- Y
快d加多d相

咁正既野, 點可以唔支持呀, 快D攞多D出黎分享啦!!!!

這套好可愛喔~

我都想睇半件頭果d 呀~

都不錯~想有個妹R><

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-9-12 14:34 發表   
6 y9 g# }3 d, [我估係大妹
* D& G) O. p1 P2 Z2 V; |另外我都想睇半截個d
% M/ ?$ M4 F  r! J/ e
) M) }. G% C8 j: X6 |, ~9 _& n
; r4 E8 x$ V4 `! O7 M9 A
點解想睇呢﹖

引用:
原帖由 中四kary 於 2011-9-12 21:50 發表   # a+ {# L$ o0 m4 L
好靚呀, 連裡面都有花花架
. ^! @0 [7 n0 g1 N7 O& @) X仲有好鍾意個bra無得除bra帶
! f( g+ ~9 @) Z7 X, ?* g睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
( L2 ^3 q! g$ u4 i6 O
  V4 o) P- Y8 R9 C

7 D4 h: U5 b) s鍾意個bra無得除bra帶??

4 |- H3 [7 L# P: V等你好耐啦

回復 15# ltkhw1 的帖子

即係無得卸下上面兩條帶的Bra
' j; e7 ?6 t* ?+ t5 g: n3 g# C9 U9 P- W6 }
我估32B!

She didn't know?! Have you tried them on?

引用:
原帖由 kathw1984 於 2011-9-13 03:40 發表   
! C( F2 e4 e/ d6 ]  A, i & v- ~. Y) W6 i7 A" }" O$ ]
等你好耐啦
' y# Q5 O" r5 [3 Q% G
. y: I0 S% d; J' p
6 B9 n  ~  G% M. \/ e/ K多謝你一直支持呀~~~~/ Z8 q6 B0 B7 ^9 O# A9 \( c" U" Z; c
今次呢set有咩意見﹖
" D' ~3 p9 v! ^9 O0 r3 b5 d8 c# k& p/ p7 J, ?

引用:
原帖由 hello321 於 2011-9-13 10:02 發表   0 u" O( U# ~1 @% |/ u3 K
She didn't know?! Have you tried them on?
- R. P$ u' J; j" Q8 z: p2 c! N1 I) S" v! V& f  H
- A, `4 R* o8 x1 {! F; Z
無try6 ~1 l" x5 w( K( x* S, [
不過拎左上手玩左一陣