嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 5)

妹妹內衣 (part 5)

今日見到大妹有新野放響洗衣機
. _! q9 V" r5 ^) `& G即刻就拎左出黎
; a$ J( z0 c9 X呢個brand之前未見過7 ~. j# U2 N% J  I9 l
叫sixty eight
  e/ S3 ~( q- _/ p$ O3 g個款都幾好% n% n6 e% D  V* e- l2 i

/ J% n0 b7 _/ r4 V6 [5 A2 e9 D. V. ?# J! j4 t8 H0 h
睇開我post都知我有兩個妹
  I5 k% }) b4 ]大家估下呢set係我大妹定細妹既呢﹖5 R$ \* R, s& _% w) i2 D
估中加相) R: i$ Z: ?$ O

: r( y# ]# ~& X; [$ i
: F% ?+ \3 M0 {* p0 p* a3 K9 Fps 我仲發現左細妹以前d學生bra(即係半件頭果d)
( m% i0 r$ F% k$ G' {唔知大家有無興趣﹖) B, M8 l) ^; K6 S7 z
要睇就要多d留言喇~~~. z8 R# p4 H/ R

7 o. F. ?2 q" u, e[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-9-12 14:18 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我估係大妹
3 }% v' K$ t/ |4 l9 ?另外我都想睇半截個d

THANKS....

估下大的說@@

個款唔錯; 頗有少女的味道.

我鐘意睇半截個D

先支持
9 C& ]9 @1 T9 B" N後再看

好靚呀, 連裡面都有花花架
7 O8 O, z+ `7 O4 t0 B# y仲有好鍾意個bra無得除bra帶
! a6 E1 L8 W/ K7 ~0 P8 n/ k- ~- v睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
  {" b4 Z) w+ G8 ?9 f: e
7 _( B0 O8 l3 n, G[ 本帖最後由 中四kary 於 2011-9-12 21:51 編輯 ]

你個妹個胸都幾大8 K- N1 ]  C! t2 c) U. C- o' N9 N

. l$ N" A# V* [( A. R$ T快d加多d相

咁正既野, 點可以唔支持呀, 快D攞多D出黎分享啦!!!!

這套好可愛喔~

我都想睇半件頭果d 呀~

都不錯~想有個妹R><

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-9-12 14:34 發表   
; M* |: U9 S& T6 V; R3 \我估係大妹$ z$ ~- e# t& a$ q% K" T8 K
另外我都想睇半截個d
# T. x6 w' H( S
1 D9 ]& q9 d& v% P; S+ D( z' |3 F1 Y; f' \9 m9 R* L
點解想睇呢﹖

引用:
原帖由 中四kary 於 2011-9-12 21:50 發表   / D6 i% q) }5 [. N* n% n3 D1 _+ ~0 K
好靚呀, 連裡面都有花花架
4 Y8 p' G* B7 Q! R) {* T+ L9 l仲有好鍾意個bra無得除bra帶
8 C3 P5 K/ z$ b睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
6 `8 ?" D/ ]* S; F) v9 D6 F

V; v# i( i' ~) X
( E6 U7 Z: p( @/ r鍾意個bra無得除bra帶??

% l5 o1 G7 F0 }5 b
等你好耐啦

回復 15# ltkhw1 的帖子

即係無得卸下上面兩條帶的Bra
+ l# K3 j/ G$ G: H% M; i+ t. o4 |
我估32B!

She didn't know?! Have you tried them on?

引用:
原帖由 kathw1984 於 2011-9-13 03:40 發表   * P- k3 P) o9 ^
4 {# o/ Q- c8 I" m( Q
等你好耐啦
3 Q* J8 M; }8 l/ f: e

) E7 M# ]3 \; o
1 k, n1 a, k; h多謝你一直支持呀~~~~% b' t& i0 U( o+ v0 A
今次呢set有咩意見﹖
+ Z' K9 R( a, ]* o, m
) R; J! G( P9 z' [7 `7 P  a[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-9-13 11:45 編輯 ]

引用:
原帖由 hello321 於 2011-9-13 10:02 發表   
4 n8 j, [6 [! L, yShe didn't know?! Have you tried them on?
& j1 j2 E8 X  f+ [- z1 G) a0 W
- s+ i7 }% ~! S% T; s
2 m- T7 n- |0 ^+ \無try
+ B5 ?. P- x0 g  O6 L不過拎左上手玩左一陣