嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 5)

妹妹內衣 (part 5)

今日見到大妹有新野放響洗衣機: q. P2 }9 p7 \% Y6 y
即刻就拎左出黎
3 D* B! D7 x1 w* h呢個brand之前未見過$ q- b# f5 w' E" S
叫sixty eight
# c( T2 Z2 T$ T: q" u! ?* C個款都幾好
3 A) N4 S3 V7 b7 f5 v9 ~- s4 X* k$ ~3 }* i2 O2 {; |* e; `" q9 F

% W' i5 F( I: K. J% y0 P: b睇開我post都知我有兩個妹
/ T5 @9 m- c( b大家估下呢set係我大妹定細妹既呢﹖
. @3 ]  G0 ]  U3 V; o7 _6 p估中加相
. Z4 x6 r/ n" P- Z) Y  W9 Y6 s. g2 L$ R- R/ c% Z
+ H* ?; e+ S& ]! Z+ m
ps 我仲發現左細妹以前d學生bra(即係半件頭果d)
# V. `" _2 j* r, k+ r& l唔知大家有無興趣﹖
# }# {/ J% T: ^. V( w/ r+ I) p/ @' g要睇就要多d留言喇~~~
# {0 X; }; n1 b2 f. [" l% K2 k; s$ l3 O+ r/ b0 J7 @3 W$ r  p
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我估係大妹
3 l* w) }; @& w$ U) T. Q另外我都想睇半截個d

THANKS....

估下大的說@@

個款唔錯; 頗有少女的味道.

我鐘意睇半截個D

先支持
6 M7 t2 C1 J# A, b. P* R' `- D後再看

好靚呀, 連裡面都有花花架
$ X( [% O" H9 i  G仲有好鍾意個bra無得除bra帶% e, [" t1 d  x8 `$ f1 m" ^
睇黎應該係b cup, 估係大妹啦; b" \( O* M, o5 h
3 H. U5 n9 F' `7 U2 I

你個妹個胸都幾大
# [6 s7 r2 `' q& }! i, z5 _) i" m$ ?1 O3 Y$ ]& M
快d加多d相

咁正既野, 點可以唔支持呀, 快D攞多D出黎分享啦!!!!

這套好可愛喔~

我都想睇半件頭果d 呀~

都不錯~想有個妹R><

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-9-12 14:34 發表   1 o8 t8 M+ e( I5 n) i& C
我估係大妹
$ I9 X# Q* D) O9 q另外我都想睇半截個d
4 q  D; l% `) X! Z( N0 k' ^5 V9 C5 P  W+ }' p& K

4 w0 I0 d' `( u; s點解想睇呢﹖

引用:
原帖由 中四kary 於 2011-9-12 21:50 發表   
0 l" i8 |7 Z; r1 o/ C# P! z* Y好靚呀, 連裡面都有花花架
1 M% d2 V( D" M& o/ K- x仲有好鍾意個bra無得除bra帶
9 B$ D7 [3 j0 N睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
$ t) K/ p" C$ O( h8 F
) D& f$ Y* F6 z3 m# w7 g$ I; a1 {" w
% p& E+ f' {/ p2 G7 ^) J6 v# O7 i! X
鍾意個bra無得除bra帶??

2 t9 m, Y) M, o( t  V" m- f- k) H+ U
等你好耐啦

回復 15# ltkhw1 的帖子

即係無得卸下上面兩條帶的Bra' T8 L- _0 k+ B+ U, `" F
6 H' t3 }, F8 I% Q
我估32B!

She didn't know?! Have you tried them on?

引用:
原帖由 kathw1984 於 2011-9-13 03:40 發表   
& o3 i/ ^/ m7 U" C: @ ) B' D1 z7 x5 L* u' h
等你好耐啦
5 g1 `9 C# j9 A1 C$ C  E8 X# D% q8 x
9 [6 b9 x' ~* q
多謝你一直支持呀~~~~
8 F+ M' {( U. H" [+ C今次呢set有咩意見﹖
7 J" ]3 k9 Z/ X6 D
9 O7 C* Y+ ~2 p4 Y8 E: S' H" v2 `0 {[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-9-13 11:45 編輯 ]

引用:
原帖由 hello321 於 2011-9-13 10:02 發表     m8 O5 I& O7 \5 r8 @0 T
She didn't know?! Have you tried them on?
: i* U/ m" r. s. [/ N- \  b
" `# z& i: q" Z' O/ H
$ S9 r8 E. A( k( z$ N0 [. j- u4 ^
無try
" [  k0 h9 ?! ?不過拎左上手玩左一陣