嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 5)

妹妹內衣 (part 5)

今日見到大妹有新野放響洗衣機
* p7 e) M2 D# Z, f3 R/ f即刻就拎左出黎1 Z# ?$ w1 F! F4 w% T
呢個brand之前未見過3 u# T1 j$ Q! ~$ Z9 S
叫sixty eight
) _- P9 ?3 y  W8 O# \# _2 Q' ]! U個款都幾好, f2 B" a+ S$ B1 e

$ d6 a% r& {; @% O/ Z, R
! g3 X+ k' W& p睇開我post都知我有兩個妹
/ f9 U8 l& D" J大家估下呢set係我大妹定細妹既呢﹖. e7 @$ e* ^% D! t3 ^6 z8 t/ |
估中加相
1 \( ~; @0 e& N: b* n9 }# B
* q, k1 i; [, j4 y4 o
4 c4 }2 c- w9 `0 K# h9 }ps 我仲發現左細妹以前d學生bra(即係半件頭果d)
# j+ z& o" `1 K$ n' k唔知大家有無興趣﹖2 m, v6 d/ x: N1 e+ z7 L
要睇就要多d留言喇~~~, ~% i# \# }7 u4 ~+ y' X

. N. u, B* q+ A& P$ V. h! E( v[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-9-12 14:18 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我估係大妹
! g+ N) ^- b" Q# r, s/ s/ d2 V另外我都想睇半截個d

THANKS....

估下大的說@@

個款唔錯; 頗有少女的味道.

我鐘意睇半截個D

先支持8 V8 h* V8 \6 C" M! w8 W0 p3 k2 {
後再看

好靚呀, 連裡面都有花花架
' z: R7 @2 n' e4 X) H仲有好鍾意個bra無得除bra帶
8 r6 n' s  Q, s+ v+ r* _睇黎應該係b cup, 估係大妹啦3 p' P4 M7 A- M: D  y, w9 V

5 K/ w/ @4 R! o5 s5 r3 f[ 本帖最後由 中四kary 於 2011-9-12 21:51 編輯 ]

你個妹個胸都幾大
, d8 s1 ]4 i9 \' ^# P2 Z1 [
6 o, `& c( G$ o快d加多d相

咁正既野, 點可以唔支持呀, 快D攞多D出黎分享啦!!!!

這套好可愛喔~

我都想睇半件頭果d 呀~

都不錯~想有個妹R><

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-9-12 14:34 發表   0 [/ S2 G; [/ m
我估係大妹
$ Q/ K+ Q: w, N& `: _0 q. |& Q4 K另外我都想睇半截個d
8 b3 r! l+ I; E# @0 L
- d& ?# n: ?# J  L- P

6 P/ g. w( e6 Z+ @" b點解想睇呢﹖

引用:
原帖由 中四kary 於 2011-9-12 21:50 發表   5 h1 i9 V. h  q5 ?: e
好靚呀, 連裡面都有花花架 7 h+ \+ F. r9 R+ B
仲有好鍾意個bra無得除bra帶
6 h8 `4 j. `$ ]" y睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
5 i% n0 q% ]5 l, T( T! p! E- `/ M- E4 h( }, p. U9 a9 }1 g$ I

6 Y( f7 ~- E6 A鍾意個bra無得除bra帶??

4 ?- b# i( O, c' Q+ }8 m
等你好耐啦

回復 15# ltkhw1 的帖子

即係無得卸下上面兩條帶的Bra
# d. H  o# N5 |- D. T1 u0 z
9 l2 f3 Y- [; L/ h我估32B!

She didn't know?! Have you tried them on?

引用:
原帖由 kathw1984 於 2011-9-13 03:40 發表   
* u* W9 b: A/ ~- f # \! m+ }9 p7 c. c
等你好耐啦
5 E  ^0 r5 j. |3 e
& p9 ~% V1 A, w4 Q4 k# t* W; a& W" J
5 Q. ~+ {: `2 Y, R
多謝你一直支持呀~~~~( s9 m) J3 e6 x2 T; a% Y2 L
今次呢set有咩意見﹖" V. _4 `" {# A4 J3 V8 n2 J. W
5 V* @; A0 m1 [/ w

引用:
原帖由 hello321 於 2011-9-13 10:02 發表   3 l7 s, m4 o  n+ V- N# O
She didn't know?! Have you tried them on?
' }1 U% R# F* L
6 v6 v7 z/ N7 G; X5 ~3 `! e
3 R' E( k/ `' e( Z& {2 g  Q+ F- e; l無try. J0 |1 \3 D( i) p, Q
不過拎左上手玩左一陣