嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 5)

妹妹內衣 (part 5)

今日見到大妹有新野放響洗衣機
; ]9 K' @9 }4 ]! C  K即刻就拎左出黎' y; |9 }0 s! J7 f: e# r8 _# Z; y- W0 Q
呢個brand之前未見過. w3 X. ~( J5 T* m  Z) T+ T1 P
叫sixty eight
3 Y! r7 L2 V- B: M7 n6 s個款都幾好) \3 Z8 U* N: |9 f3 Z

$ @; ^2 O# w$ b$ t9 X$ G% i' g2 L9 {* \& y# P  J: M
睇開我post都知我有兩個妹
8 u3 s$ v; \7 i, R) G0 G大家估下呢set係我大妹定細妹既呢﹖. q5 u1 f& L3 C( k% ~# R
估中加相
5 m; d3 ^7 ^4 b5 u% X; c$ z( _) ~. y& t1 u) @1 u
/ [% K) A  P2 X
ps 我仲發現左細妹以前d學生bra(即係半件頭果d)
8 J2 H8 L4 S0 Z唔知大家有無興趣﹖
, S# q& r. {& p+ r! r+ I4 I2 \) g要睇就要多d留言喇~~~
; [7 m$ e2 r) M6 M# U
; o: i1 j& [, Z[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-9-12 14:18 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我估係大妹2 t3 |4 U' F2 ~2 E9 m; ]
另外我都想睇半截個d

THANKS....

估下大的說@@

個款唔錯; 頗有少女的味道.

我鐘意睇半截個D

先支持
/ a! }% L1 J0 U8 g後再看

好靚呀, 連裡面都有花花架 0 l8 g/ I6 b" k; [
仲有好鍾意個bra無得除bra帶7 j" n/ @1 v: U! w0 M
睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
3 @5 H6 [' {5 W# T# D
( h! m+ j( i; g; N1 I; Z[ 本帖最後由 中四kary 於 2011-9-12 21:51 編輯 ]

你個妹個胸都幾大$ U/ }! K  I5 G  Y/ W, ^% |7 p

0 l7 G- X$ S0 R+ _快d加多d相

咁正既野, 點可以唔支持呀, 快D攞多D出黎分享啦!!!!

這套好可愛喔~

我都想睇半件頭果d 呀~

都不錯~想有個妹R><

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-9-12 14:34 發表   ! K1 k" x: T5 i5 D; \, ~8 r' X
我估係大妹* c- r) F3 i6 P' a% g% K% _
另外我都想睇半截個d
. t9 _) T: \( s* {- ~9 d
/ l4 q- t+ m1 j( }4 r& H) E  k
- n0 L. K' D5 q5 g( o4 q
點解想睇呢﹖

引用:
原帖由 中四kary 於 2011-9-12 21:50 發表   : L3 u/ f- s  Z
好靚呀, 連裡面都有花花架
- _2 n6 [) e) T仲有好鍾意個bra無得除bra帶
4 }0 D& A6 X: G; q' N9 [* z睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
4 b2 u/ }4 m- s+ \
0 o# E' h% ~1 [; w+ z8 y6 X- R9 y4 \3 l2 j$ v+ g
鍾意個bra無得除bra帶??

, r9 \1 R' m' C" {# r, l/ o等你好耐啦

回復 15# ltkhw1 的帖子

即係無得卸下上面兩條帶的Bra6 T5 I3 B. K" }3 w9 f0 Z
7 R! }& g" j. b& B
我估32B!

She didn't know?! Have you tried them on?

引用:
原帖由 kathw1984 於 2011-9-13 03:40 發表   5 e; @$ {% ]5 M9 v

7 c8 V" [" Z4 ^1 g+ E* t& ~等你好耐啦
. G. e+ `, B4 d
; T3 x. F. Q% p2 V( a: u6 p  f6 _  G: Y& H5 g+ Z
多謝你一直支持呀~~~~. N. _% s% _8 C2 B
今次呢set有咩意見﹖
' i; |0 h: j5 t& C2 Z) C, j7 F6 o% n2 U% a9 \! T( J2 }

引用:
原帖由 hello321 於 2011-9-13 10:02 發表   + k$ {. I( s( T$ r
She didn't know?! Have you tried them on?
- b* ^! U$ J& c2 Z- ^' J, }* N* Q$ I& @* d! X& j
5 [: O6 B7 y* i
無try* l* T5 r1 r$ C5 [
不過拎左上手玩左一陣