嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 5)

妹妹內衣 (part 5)

今日見到大妹有新野放響洗衣機
( r( e+ Y4 F; A7 y# f  ?. u0 b即刻就拎左出黎
/ z: d9 L; r( d; j, R! S& l- [呢個brand之前未見過5 G+ \5 L* x5 W* s$ i
叫sixty eight3 e) {( P7 v9 k" Y, y) F. Z
個款都幾好0 j# x7 x0 f. A& Y5 K

9 L! d% v1 `& U& Z0 n
" F8 _6 h" w9 H5 ]6 H& B% U* G2 I2 w睇開我post都知我有兩個妹' e5 j4 a3 q9 b$ g- T& w5 o
大家估下呢set係我大妹定細妹既呢﹖1 V9 d0 L8 D  y" q/ Q
估中加相
' Y+ \2 j* `* Q8 d$ _+ n
6 G2 C6 v$ Q! V, V9 E. C+ I& ]  \9 b# I
ps 我仲發現左細妹以前d學生bra(即係半件頭果d)
- [9 e7 P: `! e9 I# ?唔知大家有無興趣﹖
  s! y) b9 T; m# N4 Z: v要睇就要多d留言喇~~~9 q& f% x- Q* p/ T* i5 b

( E$ x8 }7 I% `2 Z' D) f  ~( h9 ][ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-9-12 14:18 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我估係大妹% D. F' j/ }% f* ~4 o$ _% W
另外我都想睇半截個d

THANKS....

估下大的說@@

個款唔錯; 頗有少女的味道.

我鐘意睇半截個D

先支持
7 s4 J: e* h0 H後再看

好靚呀, 連裡面都有花花架 ! S" @3 U5 m; H! I  ^6 B
仲有好鍾意個bra無得除bra帶3 z! n- e. V. \$ K+ t
睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
/ m% [/ o& t, k/ {6 {+ n. f* {% }: h5 @! d: a& _

你個妹個胸都幾大
+ l& _2 }- W' T5 H9 R) g. G1 d$ f( [( T, {2 W, H
快d加多d相

咁正既野, 點可以唔支持呀, 快D攞多D出黎分享啦!!!!

這套好可愛喔~

我都想睇半件頭果d 呀~

都不錯~想有個妹R><

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-9-12 14:34 發表   8 q0 W' a1 z9 B+ P0 h
我估係大妹# q% r  A* ~% y! x: G
另外我都想睇半截個d
8 {) e+ B' R5 u5 n; t0 \( S) E5 E2 u. u/ \2 H( K

4 w4 s& r8 T4 s. Q2 ~- a% O點解想睇呢﹖

引用:
原帖由 中四kary 於 2011-9-12 21:50 發表   
! s6 I; ^9 a5 v' v: o8 `5 o+ K$ G' [好靚呀, 連裡面都有花花架 4 G1 d2 W2 Q! N
仲有好鍾意個bra無得除bra帶6 I% ?, @( Z/ _( ^" m1 V, q
睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
1 U# `9 f4 f/ ^

) d* N" X4 m6 g$ ?" k# h, i: i& ^4 n+ K# \% |+ z* Y" l4 J' P
鍾意個bra無得除bra帶??

2 @: H2 K8 u; O2 K# g# Y5 C, k等你好耐啦

回復 15# ltkhw1 的帖子

即係無得卸下上面兩條帶的Bra( w. }& i4 ?3 {) T

6 ?3 t: S( C3 s, D& m) f. Q我估32B!

She didn't know?! Have you tried them on?

引用:
原帖由 kathw1984 於 2011-9-13 03:40 發表   - `9 b/ Z$ M3 t; F

. e) p# Q8 w7 h" e  T2 W等你好耐啦
& q! @: D1 ~/ m0 n+ |: k
6 q0 Z: [0 N1 D9 n9 l) E
0 ~6 j3 q1 j: K5 A- Z. l
多謝你一直支持呀~~~~2 F, b: O: s. |# `
今次呢set有咩意見﹖
3 L2 x. Y3 t4 ?. P$ G6 v1 j& L
* G' V. g3 ~% J[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-9-13 11:45 編輯 ]

引用:
原帖由 hello321 於 2011-9-13 10:02 發表   7 a9 b6 e/ U" d0 |) p7 f' P
She didn't know?! Have you tried them on?
: U! Y5 A. `# d- p! A1 V% T; e9 Q) z9 z; n

" k, ^$ d1 C+ a無try( {) U9 T" v1 t" a0 F
不過拎左上手玩左一陣