嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 5)

妹妹內衣 (part 5)

今日見到大妹有新野放響洗衣機/ V1 ~  V% n6 |% z
即刻就拎左出黎
+ D5 O8 b$ p6 e5 |7 i呢個brand之前未見過
# [: m" Q) F6 T4 g+ V叫sixty eight1 r' R! l) K+ ^" c( U- z/ j
個款都幾好
7 O& i$ T5 N+ U8 d+ Y9 D8 W9 p& e0 f# V  x
2 R' s7 n" q5 Y+ d0 ^
睇開我post都知我有兩個妹5 {" ~( D  S; h: |
大家估下呢set係我大妹定細妹既呢﹖
7 F4 N1 ~! h+ D3 I% W# z5 x; J0 H5 i估中加相
, {- }8 P7 ]; U" w) Q$ A! h6 K8 h# W; n
7 w  \& o2 z$ `' F
ps 我仲發現左細妹以前d學生bra(即係半件頭果d)
8 Q( W1 K0 M! u! A& f唔知大家有無興趣﹖
  L- ?& r6 n: r要睇就要多d留言喇~~~
( T2 D1 Q) I" W- R) Q5 [3 A6 X' v" t
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我估係大妹0 W& l3 f# E; G9 p' E, o
另外我都想睇半截個d

THANKS....

估下大的說@@

個款唔錯; 頗有少女的味道.

我鐘意睇半截個D

先支持) S( y- |/ s) L* N: u& S+ {
後再看

好靚呀, 連裡面都有花花架
" R6 H& K/ S6 |$ c4 t' w- E, ]) c仲有好鍾意個bra無得除bra帶5 l: {3 x7 @9 ^) c! j
睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
$ X8 v" v  Y3 p$ d
( H8 g9 Q+ a& ]0 _[ 本帖最後由 中四kary 於 2011-9-12 21:51 編輯 ]

你個妹個胸都幾大
% B# x& e6 t# S, d3 q) `
9 l: w5 o( o; @, P- R快d加多d相

咁正既野, 點可以唔支持呀, 快D攞多D出黎分享啦!!!!

這套好可愛喔~

我都想睇半件頭果d 呀~

都不錯~想有個妹R><

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-9-12 14:34 發表   " V2 A' o9 K6 \+ r+ g
我估係大妹
0 F$ j6 V7 w* x- u2 T另外我都想睇半截個d
: r! y% k$ S7 g$ ?' h" y
$ Y) O; A2 n: _0 g6 B. w3 D
2 L3 ^1 [. p$ A0 T) H! E9 N點解想睇呢﹖

引用:
原帖由 中四kary 於 2011-9-12 21:50 發表   
/ Y5 i: I/ M5 z$ P4 H  k好靚呀, 連裡面都有花花架 ! p" s# O1 \. F9 Y" Z. x
仲有好鍾意個bra無得除bra帶
1 ?$ S  O# Y9 M+ g+ T睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
8 e2 s+ S! P( q' G+ j( ^& f/ }- l% r3 s& A, w# Z
. _5 }4 C& e2 v+ u0 f
鍾意個bra無得除bra帶??

, B% H5 d% }9 N* ?9 V等你好耐啦

回復 15# ltkhw1 的帖子

即係無得卸下上面兩條帶的Bra
8 k5 k8 w7 X8 i6 ^' t2 Z6 `; U) L: V& C* q, W( q: `' l
我估32B!

She didn't know?! Have you tried them on?

引用:
原帖由 kathw1984 於 2011-9-13 03:40 發表   
4 [- {  ^& T6 b) e. p: Q
/ g) C) {  R* i6 x等你好耐啦
6 z" j& P) `) @  t; b$ ]4 E
1 d$ \* C5 Q3 L- A3 E& l
8 x9 q* x" ?; X) h$ L
多謝你一直支持呀~~~~
: Z% r6 r; r1 ~: H今次呢set有咩意見﹖
$ g2 v$ y& ?) N# }
' k) h* Q- p* ^9 v% q3 S# X3 ^[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-9-13 11:45 編輯 ]

引用:
原帖由 hello321 於 2011-9-13 10:02 發表   
) c9 C& F3 ?/ g4 pShe didn't know?! Have you tried them on?
2 {9 N3 o8 l3 r; @' w$ `1 ?2 |8 Z3 Z

& _0 v3 H  |0 Z6 K, w7 `無try
8 N8 e4 O9 a" i+ a不過拎左上手玩左一陣