嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 5)

妹妹內衣 (part 5)

今日見到大妹有新野放響洗衣機
* A3 S, H0 f. C- S, T% E8 q5 g即刻就拎左出黎! L2 w' M+ |% G  i. o
呢個brand之前未見過
$ _0 }( r" x6 e7 F+ u叫sixty eight0 d6 j' [: M8 C: q% R
個款都幾好/ x6 A# ]0 k$ i% R5 `5 ?

6 N; d5 W1 a8 o& X+ i4 t7 V5 c* c  v/ c* Y+ Z9 M. G+ Z# E$ |
睇開我post都知我有兩個妹
# E6 V" y5 d4 Z; l9 O大家估下呢set係我大妹定細妹既呢﹖  E: a% y7 r5 N9 m% s2 ]2 B
估中加相8 t% Z2 x0 G6 E0 p* [

( u2 O: X6 |2 n$ }: G$ l. ]
& J* B3 q3 y( ]2 w* \) Ops 我仲發現左細妹以前d學生bra(即係半件頭果d)
7 G  Y& I  T. ?3 t+ h唔知大家有無興趣﹖
$ i$ |0 |1 i  l要睇就要多d留言喇~~~
+ j) Z9 c( G$ g$ X2 d" t
/ {+ s  |3 t8 v2 z[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-9-12 14:18 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我估係大妹- v/ a3 W+ s/ S. W2 k
另外我都想睇半截個d

THANKS....

估下大的說@@

個款唔錯; 頗有少女的味道.

我鐘意睇半截個D

先支持$ r' E, _  J0 u+ G
後再看

好靚呀, 連裡面都有花花架   X7 G/ ?/ q& Z) Q3 f+ K
仲有好鍾意個bra無得除bra帶0 [6 y& w/ `: t2 T# d) p+ F
睇黎應該係b cup, 估係大妹啦: m" T8 n" }- S! D
1 k- E" ~. Y; a0 e( ~3 q

你個妹個胸都幾大/ M2 O( @4 f9 ~  k

" E- Y! B$ G' I1 H) f+ ~快d加多d相

咁正既野, 點可以唔支持呀, 快D攞多D出黎分享啦!!!!

這套好可愛喔~

我都想睇半件頭果d 呀~

都不錯~想有個妹R><

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-9-12 14:34 發表   ! j+ s' F7 ]6 l- l+ L
我估係大妹
# u0 j: a3 U6 S9 d& @5 T7 E另外我都想睇半截個d
& J8 D# d! b( Z3 l5 x
- Q0 L) ?: u0 Z& l" p) w( g' L3 w
# w3 V7 i5 w+ W% _% u點解想睇呢﹖

引用:
原帖由 中四kary 於 2011-9-12 21:50 發表   8 e: q! w) P' J. A! t8 S
好靚呀, 連裡面都有花花架 ! S3 {% r+ L* Y% \
仲有好鍾意個bra無得除bra帶
6 [& b& U5 o( D2 Y睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
: M' G5 w7 ?3 g  k. I

6 F2 M! |* M. S- v( G0 g/ p4 b  w0 t  o
鍾意個bra無得除bra帶??

3 W: M- h1 d3 j* Z7 U
等你好耐啦

回復 15# ltkhw1 的帖子

即係無得卸下上面兩條帶的Bra$ ^! x9 V% k( @% l0 O+ {. d. s
5 X) @8 S9 l) Q
我估32B!

She didn't know?! Have you tried them on?

引用:
原帖由 kathw1984 於 2011-9-13 03:40 發表   
) X9 B5 V9 A* E2 M5 }# ?- q   H  W* c+ g4 _: ~  ?8 J
等你好耐啦
6 S% Z! k# m. n0 m. `+ p
! R% D5 l& ?! @4 C4 {! Y9 W: \3 L
5 C6 H6 J- ^* U* m1 `  l5 C
多謝你一直支持呀~~~~
  z8 ]7 u* F8 |" P8 P今次呢set有咩意見﹖
- E  W( R+ H( f
5 r8 c" ~: o0 N! x; x[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-9-13 11:45 編輯 ]

引用:
原帖由 hello321 於 2011-9-13 10:02 發表   
& S! q4 R: [% cShe didn't know?! Have you tried them on?
& B7 m9 _0 l9 s! D+ o( B4 Y! n+ q% J' t" ^
$ Y: [6 v& p' U3 S  B7 z6 G3 x
無try& i4 \; S. L4 j: T: I6 d, {
不過拎左上手玩左一陣