嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我想搞活動丫~=]

我想搞活動丫~=]

而家開始凍嚕~
, H) M% g" n6 e8 c$ z# k& R搞到我都多左想出街既感覺~, A2 p4 ]6 @& `$ i/ e7 a
一黎冇咁辛苦~
* o9 a0 `  u  r0 X1 n6 x5 f* K二黎可以多d衫姐姐染染~
8 f3 f3 }8 T+ f6 a' b. C3 K但都唔知搞咩好……$ W6 e# P6 L. ]7 W
唱k去ceo有獨立廁所~化妝換衫~
8 B0 ^2 m. t3 R不過化定去都得~<----如果係去我會
+ ~! G6 W. w# m: f) a6 D$150~250(多數夜晚10:00到早上)* Q2 J6 S9 a; ~: }' n1 s1 B
去渡假屋玩就自由度大好多~不過就要預多少少時間
$ F: ^2 S3 ?) m/ E, _: ~# L價錢就要睇下幾多人同租咩屋~
8 B( G4 H5 H: V3 ~以上兩個活動都已經進行過~; Z& l' o0 X( z
個感覺都良好同開心~! {; O/ o7 H$ P- }, t9 Y
所以黎緊希望可以再同大家見面~
& R( b6 F. v, ]9 g同埋開開心心玩返晚~=]# ?" Y2 x. i3 c' t! V0 t
大家比d意見啦~
覺得好的就按一下感謝吧~~

當然渡假屋好啦~

由我識suki開始, 搞左十年都冇成事既CD K
2010-09月25日 1 st CD...suki

Halloween 蘭桂坊
3 Q+ b; T6 }0 P( y/ q8 t* B
5 l8 B+ }- q( o( Y. n$ |% K+ `[ 本帖最後由 adam5354 於 2011-10-6 15:08 編輯 ]
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

反而我比較喜歡搞渡假屋多d,起碼玩兩日一夜,d人都易就d,想早d一齊入去玩又得,真係有野做收工後一自己入去又得,同埋覺得真係大家有多d時間吹下水丫嘛~

啊~ 只係諗起西門講講下無下文...

引用:
原帖由 ckn1031 於 2011-10-6 20:06 發表   
: V3 E: t, n$ Z8 G反而我比較喜歡搞渡假屋多d,起碼玩兩日一夜,d人都易就d,想早d一齊入去玩又得,真係有野做收工後一自己入去又得,同埋覺得真係大家有多d時間吹下水丫嘛~
0 W& {, @; V8 x% a' x) n
8 ~8 m: g% g2 v係係係係係~~~XDDD3 \' B+ j6 m9 }1 \9 N" l/ ]7 j7 C
心儀又不見人了~

渡假屋會好好多. 又多D時間見下大家  X- Y  v6 R" F. D; _% J! Z7 J  h5 F
之前D渡假屋活動冇左GEI?- B8 U4 |0 [( v
不過有活動的話未大膽到公開影左D相

啊!我要報名, 幾時搞呀?

我又想去WOO,渡假屋好DE,可以交qk 5下DE衫穿

樓主快DE搞LA

引用:
原帖由 abc2010 於 2011-10-6 10:44 發表   6 @" W7 y- u& k% r) f0 J! Z
由我識suki開始, 搞左十年都冇成事既CD K
& S% t; d9 f$ a0 X& [ 原來識左十年咁耐...
& ?$ |6 @8 o4 @) ?5 s$ v7 v; j話說suki快d搞返個啦... 心儀又取消左啊..

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-10-6 01:17 發表   / E/ g/ T( n! ?( V
而家開始凍嚕~4 X" H4 L% s' n- t
搞到我都多左想出街既感覺~8 Z8 `$ M$ p% ]4 E. a1 @
一黎冇咁辛苦~
  t3 C4 S3 f7 K6 b: M二黎可以多d衫姐姐染染~. C5 V. Z9 o$ n! s& U1 z
但都唔知搞咩好……2 i/ c- ?: B4 K. @6 @$ v: Z, I" U
唱k去ceo有獨立廁所~化妝換衫~
# d, z! w! `% G% q3 _. B  k" `不過化定去都得~
! h1 N. M( ]: f- H3 F7 ICEO 外可到NEWAY CITY 大房 都有廁所