嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我想搞活動丫~=]

我想搞活動丫~=]

而家開始凍嚕~9 x; c. Q3 y9 Y
搞到我都多左想出街既感覺~
1 [7 ~* x% r& e3 S& b一黎冇咁辛苦~: \2 L7 p- D2 Q2 h/ n% R' a
二黎可以多d衫姐姐染染~/ ~$ B$ m$ Z: Q8 O, [
但都唔知搞咩好……, p+ W6 A$ A  P2 a
唱k去ceo有獨立廁所~化妝換衫~
& b. X) a2 X& y  ~不過化定去都得~<----如果係去我會
3 B2 n+ h1 I4 z- h9 l& F  d; M$150~250(多數夜晚10:00到早上)8 t! y! n4 ~* N/ M1 L* z2 b
去渡假屋玩就自由度大好多~不過就要預多少少時間2 w  {4 Q% U3 Q7 v4 S  J6 h
價錢就要睇下幾多人同租咩屋~
) s! J2 X$ S( Q: m7 u以上兩個活動都已經進行過~! P# v3 U# J1 B$ V4 H
個感覺都良好同開心~
, q- l) y. \& @" L所以黎緊希望可以再同大家見面~
7 I+ S* s0 Q. W同埋開開心心玩返晚~=]
8 n4 Q3 v6 B- Y! V1 d0 U# E大家比d意見啦~
覺得好的就按一下感謝吧~~

當然渡假屋好啦~

由我識suki開始, 搞左十年都冇成事既CD K
2010-09月25日 1 st CD...suki

Halloween 蘭桂坊 ( I. h7 ^. Q: M8 f

$ D) y2 R' b  f  [' O* V: y[ 本帖最後由 adam5354 於 2011-10-6 15:08 編輯 ]
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

反而我比較喜歡搞渡假屋多d,起碼玩兩日一夜,d人都易就d,想早d一齊入去玩又得,真係有野做收工後一自己入去又得,同埋覺得真係大家有多d時間吹下水丫嘛~

啊~ 只係諗起西門講講下無下文...

引用:
原帖由 ckn1031 於 2011-10-6 20:06 發表   
; M. F" ~1 O) c: K3 |反而我比較喜歡搞渡假屋多d,起碼玩兩日一夜,d人都易就d,想早d一齊入去玩又得,真係有野做收工後一自己入去又得,同埋覺得真係大家有多d時間吹下水丫嘛~
% s( v* c$ P, m. ], A" Y
4 l7 u% B/ t8 i$ b, W係係係係係~~~XDDD
2 \( g6 S& H' d1 A1 s- |! ?$ s心儀又不見人了~

渡假屋會好好多. 又多D時間見下大家8 l( H# `3 c* e6 ]0 P5 h
之前D渡假屋活動冇左GEI?1 F( e( R6 }( k/ H% J. Q
不過有活動的話未大膽到公開影左D相

啊!我要報名, 幾時搞呀?

我又想去WOO,渡假屋好DE,可以交qk 5下DE衫穿

樓主快DE搞LA

引用:
原帖由 abc2010 於 2011-10-6 10:44 發表   
$ c' h1 I! R, Q4 D3 ~4 X由我識suki開始, 搞左十年都冇成事既CD K
8 P: d$ {. K' s: c  z0 U
原來識左十年咁耐...$ s" l5 ?/ ]* [
話說suki快d搞返個啦... 心儀又取消左啊..

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-10-6 01:17 發表   ' z) b4 D# O+ w
而家開始凍嚕~
# J! J5 q0 u9 ~* s- E. k搞到我都多左想出街既感覺~
2 O5 i) \) [5 P' y一黎冇咁辛苦~
$ Z9 W4 O( u1 E9 t% C二黎可以多d衫姐姐染染~8 e; t# H0 D0 O- Q* G7 e. F
但都唔知搞咩好……8 B- j2 R0 y* G% A
唱k去ceo有獨立廁所~化妝換衫~* W! i: S7 H; {" W7 j
不過化定去都得~
- S: Y5 b" A7 o9 [/ T% F7 vCEO 外可到NEWAY CITY 大房 都有廁所