嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無姊妹夠膽去試Bra?

有無姊妹夠膽去試Bra?

有無姊妹夠膽去如安莉芳, 華歌爾及黛安芬等大型內衣店試Bra?  當然指CD之後啦....
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
除非很像
9 P; g( `, u! @- _$ O不然會被趕出店吧

係咪睇左今日爽爽報道有感而發?

引用:
原帖由 aliceman 於 2011-10-10 19:23 發表   
& `* ^$ I9 l- F+ k5 z/ ^係咪睇左今日爽爽報道有感而發?
  [  @" {' s- \9 l  M5 u8 i8 U8 V" u* x& x6 D) i3 D4 L' g
今日爽報講咩?

呢d大型連鎖店一定唔會俾你試la, 就算你俾錢, 佢都唔會為左一個客而得失其他客.....+ `+ N4 ]( n  @1 V$ W

( W$ K- P+ E" Z  I& b細鋪仔成日幫襯又相熟都仲有dd機會.....

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-10-10 19:45 發表   $ x# h% m0 q( N) W3 e
) ^8 r% K5 d' G8 v3 [

6 E% t9 A" ^% A7 C( G! \今日爽報講咩?
: ]/ T! d8 W9 D! v2 j7 L
. ?- V0 l" l% U: d8 l3 o3 I
心心職員在少女試Bra 時突然拉開布簾又無合理解釋...
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

引用:
原帖由 LingLing 於 2011-10-10 21:06 發表   + J" j) z- ]0 H/ m* Q* |8 N
呢d大型連鎖店一定唔會俾你試la, 就算你俾錢, 佢都唔會為左一個客而得失其他客.....; y% |1 @8 e# l: V; B3 e
5 h9 L; f% n8 W: |& Z
細鋪仔成日幫襯又相熟都仲有dd機會.....
! M0 H  t& a8 k
# D& k! T* w9 M8 H安牌未必,如果人少你又實買加上sales 係嬸嬸,唔cd都有可能可以給你試bra,睡衣size (所以支持中年就業計劃:P )但泳衣免問,因接觸私處
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-10-10 21:31 發表   - K4 V5 u) W! a

9 P& g( @; [! e4 J
& F- ]  I4 b6 {- G9 Z( ^; v安牌未必,如果人少你又實買加上sales 係嬸嬸,唔cd都有可能可以給你試bra,睡衣size (所以支持中年就業計劃:P )但泳衣免問,因接觸私處
* K& R7 p+ J# Y+ y! \  T5 I
8 |! I* n3 w4 Y7 s7 I
你試過, 所以咁肯定?

試bra就唔會lu, 不過小妹每次都係講咗尺寸之後再慢慢揀

會俾你試,不過要鋪內無其他客先有機會,我在Wacoal試過

引用:
原帖由 346 於 2011-10-11 16:19 發表   ! n. O2 U3 E- L2 z1 F/ H, q  [
會俾你試,不過要鋪內無其他客先有機會,我在Wacoal試過
( J0 R2 }5 F& I6 j! Z. a: {. s8 |

5 G" _* ]4 _1 f1 B0 N) L. G' W你都好夠勇 wor......個saleswoman 友善嗎? 她有無用奇異眼光望你, 定係佢故意扮唔知你係CD, 全程當你女顧客咁招呼 ?

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-10-10 17:52 發表   4 L; Y3 A& L& ~9 N5 h8 G
有無姊妹夠膽去如安莉芳, 華歌爾及黛安芬等大型內衣店試Bra?  當然指CD之後啦....
- Y8 o  |: l; H/ G# d, F哈~~去試意義在哪ㄚ~~~~有什麼罩杯是專給男人用的~~真是無聊...........

同上~~試有意義嘛!!連最小的尺寸都無法使用

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-10-11 01:15 發表   
9 N( {/ o# v1 W! S& A$ x: ~, k9 L1 t3 h( ?( `, f& P
% |8 A7 s* M: s; ]; z: p& T( S/ X. A
你試過, 所以咁肯定?
- P/ E& T& l1 g2 I/ p# K
% [( T* R- p7 o8 `
無錯,只要事前你肯問,她會自行判斷得還是唔得。唔得咪禮貌講句唔好意思才走。千萬不要強求。有時今日得唔代表明日得,隨缘啦。

引用:
原帖由 紫燄 於 2011-10-11 20:12 發表   / B0 p5 i& ~. G' R) A  a
同上~~試有意義嘛!!連最小的尺寸都無法使用
) e$ u4 g% c0 l% r- `/ M7 q
咁又唔係,好多push up bra, oil pad bra實際AAA(在65-70下圍)~AA(在70-80下圍) cup,稍肥啲己經可貼身,只差有無事業線或爆乳效果

引用:
原帖由 小馬 於 2011-10-11 20:02 發表   
2 }% w; k% c. t8 I! G
$ ~0 @% e& p' J+ W; i哈~~去試意義在哪ㄚ~~~~有什麼罩杯是專給男人用的~~真是無聊...........
3 T! }4 I0 |2 H  ]1 z% L
9 Y( j5 k  [% Q3 z你自以為是, 為甚麼要話人無聊呢?  這個帖不歡迎這些回覆

回復 11# mandylieu 的帖子

你真係好勇喎!有咩詳細經歷?

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-10-11 18:14 發表   , {) V& e7 z$ E
# Q* q6 f. T/ ~: P+ p& g/ T5 |
/ T( r$ d4 p) C
你都好夠勇 wor......個saleswoman 友善嗎? 她有無用奇異眼光望你, 定係佢故意扮唔知你係CD, 全程當你女顧客咁招呼 ?
, b% @* Y' c# t: w" @( o我諗佢知掛,不過佢當我係客佢好專業咁serve我,當時開門無耐

就算有勇氣也不一定可以呢.

引用:
原帖由 346 於 2011-10-11 16:19 發表   
+ z& G& @. d) k+ o) x會俾你試,不過要鋪內無其他客先有機會,我在Wacoal試過
7 E7 a9 E, X9 S5 g# L3 L4 [! w0 T8 J" \  t5 W) I
那一區WACOAL?
晶晶