嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無姊妹夠膽去試Bra?

有無姊妹夠膽去試Bra?

有無姊妹夠膽去如安莉芳, 華歌爾及黛安芬等大型內衣店試Bra?  當然指CD之後啦....
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
除非很像# w# M: Z4 Z; Y% R4 M% @+ q* X
不然會被趕出店吧

係咪睇左今日爽爽報道有感而發?

引用:
原帖由 aliceman 於 2011-10-10 19:23 發表   
- t9 G$ q2 p) p$ d$ W! C# Y) m係咪睇左今日爽爽報道有感而發?
7 T* i9 u# j9 D! }: g6 H7 m% g5 `% H
7 W9 p) G5 g% ]+ H' d
今日爽報講咩?

呢d大型連鎖店一定唔會俾你試la, 就算你俾錢, 佢都唔會為左一個客而得失其他客.....
: C9 ^! s; j) h* q5 l- U8 {) V. P' {& E) w, b( i( [
細鋪仔成日幫襯又相熟都仲有dd機會.....

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-10-10 19:45 發表   
2 O' V8 l* y0 p' p, H
" c: S1 v0 a; U6 @! W
' t+ Z1 l9 L; v& x2 R今日爽報講咩?
% i! t: B1 y6 t& c0 b" _
" h0 O7 V1 \. W4 @# f! C
心心職員在少女試Bra 時突然拉開布簾又無合理解釋...
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

引用:
原帖由 LingLing 於 2011-10-10 21:06 發表   3 x: V) b9 Z* x" {9 F) d  z
呢d大型連鎖店一定唔會俾你試la, 就算你俾錢, 佢都唔會為左一個客而得失其他客.....
8 g0 x) X- R1 z2 s: q0 S: x3 M8 I* S' u; r. b8 c$ X
細鋪仔成日幫襯又相熟都仲有dd機會.....
* T0 c$ r, W; ^7 v3 I7 F, F2 [. R/ J1 ?$ @
安牌未必,如果人少你又實買加上sales 係嬸嬸,唔cd都有可能可以給你試bra,睡衣size (所以支持中年就業計劃:P )但泳衣免問,因接觸私處
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-10-10 21:31 發表   ( c2 C) k' @9 k. \7 K$ Y0 `
3 b* ]# T' [; ~9 b! B
& [' W) g1 o1 w4 z! O  U
安牌未必,如果人少你又實買加上sales 係嬸嬸,唔cd都有可能可以給你試bra,睡衣size (所以支持中年就業計劃:P )但泳衣免問,因接觸私處
% X- r) n% z! V1 Z0 v

; u/ E/ _- G4 q. j& s你試過, 所以咁肯定?

試bra就唔會lu, 不過小妹每次都係講咗尺寸之後再慢慢揀

會俾你試,不過要鋪內無其他客先有機會,我在Wacoal試過

引用:
原帖由 346 於 2011-10-11 16:19 發表   
3 b! j9 u) z4 e% B1 ^) g會俾你試,不過要鋪內無其他客先有機會,我在Wacoal試過
) r, J2 ^0 u/ b* h* I, R! [' c& j
: J  Y) c4 Q( _0 \& U$ g  R你都好夠勇 wor......個saleswoman 友善嗎? 她有無用奇異眼光望你, 定係佢故意扮唔知你係CD, 全程當你女顧客咁招呼 ?

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-10-10 17:52 發表   
" E6 E% p: M4 i" c) U. r有無姊妹夠膽去如安莉芳, 華歌爾及黛安芬等大型內衣店試Bra?  當然指CD之後啦....
5 w/ a3 d5 k: I/ H" g9 _哈~~去試意義在哪ㄚ~~~~有什麼罩杯是專給男人用的~~真是無聊...........

同上~~試有意義嘛!!連最小的尺寸都無法使用

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-10-11 01:15 發表   
+ ^0 Z. w. K) g) X5 H, z/ n0 V( h3 q" R# `$ n7 Y4 g

, \- |, a1 i$ ]+ ]- o% l  l3 o你試過, 所以咁肯定?
1 Z8 L6 h* e/ g- d
( `! ~- a( x2 I% P7 g5 }* }無錯,只要事前你肯問,她會自行判斷得還是唔得。唔得咪禮貌講句唔好意思才走。千萬不要強求。有時今日得唔代表明日得,隨缘啦。

引用:
原帖由 紫燄 於 2011-10-11 20:12 發表   
' I* T9 E5 s- E) y2 g. U同上~~試有意義嘛!!連最小的尺寸都無法使用
0 I) c9 F& r6 R5 U' `
咁又唔係,好多push up bra, oil pad bra實際AAA(在65-70下圍)~AA(在70-80下圍) cup,稍肥啲己經可貼身,只差有無事業線或爆乳效果

引用:
原帖由 小馬 於 2011-10-11 20:02 發表   4 f$ g! w7 G6 Z
$ W* o0 s4 T; V- ]
哈~~去試意義在哪ㄚ~~~~有什麼罩杯是專給男人用的~~真是無聊...........
) v: J( o. g+ p/ U2 e$ @; j+ s; X0 m# p% o
你自以為是, 為甚麼要話人無聊呢?  這個帖不歡迎這些回覆

回復 11# mandylieu 的帖子

你真係好勇喎!有咩詳細經歷?

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-10-11 18:14 發表   ( S6 ?6 ?. Y8 b8 C8 h9 S

$ o" O! U! T5 F8 t: y* P& E+ O4 G; y7 ^  @! b6 w! A, Y, o
你都好夠勇 wor......個saleswoman 友善嗎? 她有無用奇異眼光望你, 定係佢故意扮唔知你係CD, 全程當你女顧客咁招呼 ?
5 _$ F- J# ~, O9 q
我諗佢知掛,不過佢當我係客佢好專業咁serve我,當時開門無耐

就算有勇氣也不一定可以呢.

引用:
原帖由 346 於 2011-10-11 16:19 發表   
. ?- O; Q" z/ ^+ L5 l3 ?3 `會俾你試,不過要鋪內無其他客先有機會,我在Wacoal試過
: |. R& D0 d( c. G+ _4 Z( Q' I$ _3 j
那一區WACOAL?
晶晶