嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無姊妹夠膽去試Bra?

有無姊妹夠膽去試Bra?

有無姊妹夠膽去如安莉芳, 華歌爾及黛安芬等大型內衣店試Bra?  當然指CD之後啦....
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
除非很像  y6 o- k/ X0 f% E
不然會被趕出店吧

係咪睇左今日爽爽報道有感而發?

引用:
原帖由 aliceman 於 2011-10-10 19:23 發表   , {5 j% h: b, c3 a: I6 Z. f# C% V
係咪睇左今日爽爽報道有感而發?
$ f4 e, p$ K( n1 q
& K" w& p+ U4 N$ F今日爽報講咩?

呢d大型連鎖店一定唔會俾你試la, 就算你俾錢, 佢都唔會為左一個客而得失其他客.....; l2 e4 z3 Y) H" |: X
! |2 k8 B, \; T6 t
細鋪仔成日幫襯又相熟都仲有dd機會.....

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-10-10 19:45 發表   
4 c7 J; g( H& p  o$ f
0 ^# G4 g2 b" b% Y
8 h3 X4 {  W6 ^& N今日爽報講咩?
! D& [4 x" d& p# `/ N: I6 t
3 }5 y( V" O0 L心心職員在少女試Bra 時突然拉開布簾又無合理解釋...
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

引用:
原帖由 LingLing 於 2011-10-10 21:06 發表   
& P7 E0 Y5 V7 E呢d大型連鎖店一定唔會俾你試la, 就算你俾錢, 佢都唔會為左一個客而得失其他客...../ M2 O  E; C0 w& l" A/ j
( p& M% x  Y& r$ d* ]3 V- A$ F
細鋪仔成日幫襯又相熟都仲有dd機會.....
% w+ P& d4 K$ R1 u, E  b' ]5 Q
! L' g: U' I) O
安牌未必,如果人少你又實買加上sales 係嬸嬸,唔cd都有可能可以給你試bra,睡衣size (所以支持中年就業計劃:P )但泳衣免問,因接觸私處
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-10-10 21:31 發表   
: [/ U, H, H" F
4 ]& F9 S6 t0 q/ s) w
% N6 @  A4 h$ Q* b6 t4 U安牌未必,如果人少你又實買加上sales 係嬸嬸,唔cd都有可能可以給你試bra,睡衣size (所以支持中年就業計劃:P )但泳衣免問,因接觸私處
3 U: p' ]7 ^: M/ C$ F2 N9 i% E
, ^: V) ]: u$ a% ]: |, n* q( r; V) E你試過, 所以咁肯定?

試bra就唔會lu, 不過小妹每次都係講咗尺寸之後再慢慢揀

會俾你試,不過要鋪內無其他客先有機會,我在Wacoal試過

引用:
原帖由 346 於 2011-10-11 16:19 發表   8 |, \; E9 W* F+ p
. c! O" T) y. y. e
) F' g1 w) M  ]7 U% m7 ?你都好夠勇 wor......個saleswoman 友善嗎? 她有無用奇異眼光望你, 定係佢故意扮唔知你係CD, 全程當你女顧客咁招呼 ?

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-10-10 17:52 發表   
6 T1 O4 e+ d# S4 l有無姊妹夠膽去如安莉芳, 華歌爾及黛安芬等大型內衣店試Bra?  當然指CD之後啦....
0 H0 e  Z% `% q2 @! w+ e哈~~去試意義在哪ㄚ~~~~有什麼罩杯是專給男人用的~~真是無聊...........

同上~~試有意義嘛!!連最小的尺寸都無法使用

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-10-11 01:15 發表   
6 l+ S# h8 B( B/ X5 L6 v
& H4 x  Z0 _* K
$ U1 H; L: u7 d8 z+ }* \你試過, 所以咁肯定?
+ R: a: @* z/ p2 N( T2 X

- v& Y; y% U5 m5 Q( {- N無錯,只要事前你肯問,她會自行判斷得還是唔得。唔得咪禮貌講句唔好意思才走。千萬不要強求。有時今日得唔代表明日得,隨缘啦。

引用:
原帖由 紫燄 於 2011-10-11 20:12 發表   
/ g9 V. k0 S9 R# |0 }" a同上~~試有意義嘛!!連最小的尺寸都無法使用
2 }" O1 w+ V8 b- E咁又唔係,好多push up bra, oil pad bra實際AAA(在65-70下圍)~AA(在70-80下圍) cup,稍肥啲己經可貼身,只差有無事業線或爆乳效果

引用:
原帖由 小馬 於 2011-10-11 20:02 發表   
3 e) f! s; U& C& |3 \& _7 x. M
6 `& X% M, A) e. A" m哈~~去試意義在哪ㄚ~~~~有什麼罩杯是專給男人用的~~真是無聊...........
* c' S6 y% U+ k8 o' w# y- k7 A* L1 U8 p8 w  t0 x0 L( {2 H
你自以為是, 為甚麼要話人無聊呢?  這個帖不歡迎這些回覆

回復 11# mandylieu 的帖子

你真係好勇喎!有咩詳細經歷?

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-10-11 18:14 發表   
. z) h: t  h, w! ^
& a5 }; A. U( Q- b6 O5 X' ^  p1 O. Q0 j, u8 Y$ V) j; X3 f  p
你都好夠勇 wor......個saleswoman 友善嗎? 她有無用奇異眼光望你, 定係佢故意扮唔知你係CD, 全程當你女顧客咁招呼 ?
( I& S, Y0 y$ ]  C我諗佢知掛,不過佢當我係客佢好專業咁serve我,當時開門無耐

就算有勇氣也不一定可以呢.

引用:
原帖由 346 於 2011-10-11 16:19 發表   ) Z. u7 b/ L- X: Y$ w
  W  G4 ~& c% o
$ d2 u2 K% m( ?% T9 T7 q  ^* V
那一區WACOAL?
晶晶