嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無姊妹夠膽去試Bra?

有無姊妹夠膽去試Bra?

有無姊妹夠膽去如安莉芳, 華歌爾及黛安芬等大型內衣店試Bra?  當然指CD之後啦....
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
除非很像% L8 r+ M/ [# {& L5 I" e
不然會被趕出店吧

係咪睇左今日爽爽報道有感而發?

引用:
原帖由 aliceman 於 2011-10-10 19:23 發表   ( N, X2 E; w! m( I; T
係咪睇左今日爽爽報道有感而發?
* R1 y5 ?% M4 w, \0 Z  F0 i% G; Z1 Y; ~' e' s3 C! E
今日爽報講咩?

呢d大型連鎖店一定唔會俾你試la, 就算你俾錢, 佢都唔會為左一個客而得失其他客.....
- [8 o* R5 C; f) o
: ?; a1 ?6 {4 b+ _細鋪仔成日幫襯又相熟都仲有dd機會.....

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-10-10 19:45 發表   
9 r4 p7 y: |3 K& \% D+ \' F' H5 V. O* I! G
8 |' P  U4 E0 m3 Y) D
今日爽報講咩?
* p# e1 l' s: D
  b/ q/ A/ E* d4 o
心心職員在少女試Bra 時突然拉開布簾又無合理解釋...
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

引用:
原帖由 LingLing 於 2011-10-10 21:06 發表   5 e' ?7 h. ~; i8 s' B7 V5 E# x
呢d大型連鎖店一定唔會俾你試la, 就算你俾錢, 佢都唔會為左一個客而得失其他客...... W4 _0 b$ {* h1 V9 S8 [$ p0 {

8 `' ?2 b, K- f" {細鋪仔成日幫襯又相熟都仲有dd機會.....
" @' k$ Q" ]: ^' r# t& A( Y1 e  k) V, @, b6 ^
安牌未必,如果人少你又實買加上sales 係嬸嬸,唔cd都有可能可以給你試bra,睡衣size (所以支持中年就業計劃:P )但泳衣免問,因接觸私處
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-10-10 21:31 發表   ! _8 [+ p* r& [! u' g/ p
1 t; t2 h9 h! _2 ]9 |, D7 {7 F' i6 V6 {

1 H; K  v; `3 x4 t6 p6 t安牌未必,如果人少你又實買加上sales 係嬸嬸,唔cd都有可能可以給你試bra,睡衣size (所以支持中年就業計劃:P )但泳衣免問,因接觸私處
# C+ h; A% A, O) l3 ]/ n/ F. F5 N2 t4 t9 J* r; r, @) C5 w* d
你試過, 所以咁肯定?

試bra就唔會lu, 不過小妹每次都係講咗尺寸之後再慢慢揀

會俾你試,不過要鋪內無其他客先有機會,我在Wacoal試過

引用:
原帖由 346 於 2011-10-11 16:19 發表   2 [4 [, P: U2 q4 I
會俾你試,不過要鋪內無其他客先有機會,我在Wacoal試過
3 s9 J7 y- d, y) z. q
7 d  w3 _% a; O4 i你都好夠勇 wor......個saleswoman 友善嗎? 她有無用奇異眼光望你, 定係佢故意扮唔知你係CD, 全程當你女顧客咁招呼 ?

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-10-10 17:52 發表   
/ h3 X, o1 G5 d6 W: z! Q+ b有無姊妹夠膽去如安莉芳, 華歌爾及黛安芬等大型內衣店試Bra?  當然指CD之後啦....
. h7 [6 {& K" z  f+ g哈~~去試意義在哪ㄚ~~~~有什麼罩杯是專給男人用的~~真是無聊...........

同上~~試有意義嘛!!連最小的尺寸都無法使用

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-10-11 01:15 發表   
6 e& W3 z/ R" h
- r4 H9 c# s0 w0 [: E3 u* N+ H, X* X- H: V) q6 }; G& i% q
你試過, 所以咁肯定?
7 x6 k7 y& R8 x, l, W, ?' W
. _$ L3 a+ @# H+ w: a% d9 I# ^! T" m- Y無錯,只要事前你肯問,她會自行判斷得還是唔得。唔得咪禮貌講句唔好意思才走。千萬不要強求。有時今日得唔代表明日得,隨缘啦。

引用:
原帖由 紫燄 於 2011-10-11 20:12 發表   ! d3 W5 W, E4 e" _; X
同上~~試有意義嘛!!連最小的尺寸都無法使用
1 V' _! b) O9 E& a8 L咁又唔係,好多push up bra, oil pad bra實際AAA(在65-70下圍)~AA(在70-80下圍) cup,稍肥啲己經可貼身,只差有無事業線或爆乳效果

引用:
原帖由 小馬 於 2011-10-11 20:02 發表   3 ]& O: c! L8 n; E; B7 B

! f- z% `2 r4 R哈~~去試意義在哪ㄚ~~~~有什麼罩杯是專給男人用的~~真是無聊...........
5 o1 L. O7 h8 B) g
" z1 s1 u4 ?, A; H/ |
你自以為是, 為甚麼要話人無聊呢?  這個帖不歡迎這些回覆

回復 11# mandylieu 的帖子

你真係好勇喎!有咩詳細經歷?

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-10-11 18:14 發表   / V5 V6 g9 q$ v

5 K! ~$ a. r$ ^
) b' }$ H: \; G/ O" R你都好夠勇 wor......個saleswoman 友善嗎? 她有無用奇異眼光望你, 定係佢故意扮唔知你係CD, 全程當你女顧客咁招呼 ?
2 x7 A2 U. h2 J- g我諗佢知掛,不過佢當我係客佢好專業咁serve我,當時開門無耐

就算有勇氣也不一定可以呢.

引用:
原帖由 346 於 2011-10-11 16:19 發表   
& }7 t# P) t, D4 k1 T會俾你試,不過要鋪內無其他客先有機會,我在Wacoal試過
6 V. T& I$ M/ _6 y6 M& p/ W; U  d) @( G* Q1 K; @8 n8 |
那一區WACOAL?
晶晶