嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無姊妹夠膽去試Bra?

有無姊妹夠膽去試Bra?

有無姊妹夠膽去如安莉芳, 華歌爾及黛安芬等大型內衣店試Bra?  當然指CD之後啦....
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
除非很像& ?$ @( v8 j( m* M9 U
不然會被趕出店吧

係咪睇左今日爽爽報道有感而發?

引用:
原帖由 aliceman 於 2011-10-10 19:23 發表   
& a* h9 ?) z/ K/ k係咪睇左今日爽爽報道有感而發?
% r$ ]3 |/ J  R% F+ K1 b8 a
" W4 G; \: U$ t/ a% y' n$ E
今日爽報講咩?

呢d大型連鎖店一定唔會俾你試la, 就算你俾錢, 佢都唔會為左一個客而得失其他客.....
1 h, n2 G7 k/ K0 L4 X  M# f1 {5 {, c( B& C  s
細鋪仔成日幫襯又相熟都仲有dd機會.....

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-10-10 19:45 發表     i# V; w( b, V* J# s, s! F: D

- A4 I/ |3 |) `. B  O7 C4 z. d0 B1 m. \2 }2 s, G: S
今日爽報講咩?
' Q$ N/ H- f( C( c' E0 N) T3 S: m" _& z4 f  n1 s* z
心心職員在少女試Bra 時突然拉開布簾又無合理解釋...
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

引用:
原帖由 LingLing 於 2011-10-10 21:06 發表   
. m/ B2 s0 h. n, |$ @6 }呢d大型連鎖店一定唔會俾你試la, 就算你俾錢, 佢都唔會為左一個客而得失其他客....., _: f% ^1 g: M& r1 E- z

; O2 m# n, ~2 w& i細鋪仔成日幫襯又相熟都仲有dd機會.....
2 }$ I, \: i( ~" d0 M+ ]' |* m8 F1 J
安牌未必,如果人少你又實買加上sales 係嬸嬸,唔cd都有可能可以給你試bra,睡衣size (所以支持中年就業計劃:P )但泳衣免問,因接觸私處
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-10-10 21:31 發表   ( v' I% R6 L+ t- s6 j+ o' q) [5 j! z
1 Z3 m9 Y8 J9 }& H% }
5 Z. @. C# ?$ f9 l* I
安牌未必,如果人少你又實買加上sales 係嬸嬸,唔cd都有可能可以給你試bra,睡衣size (所以支持中年就業計劃:P )但泳衣免問,因接觸私處
8 x3 S2 Z2 w0 B2 B, o( R0 u' l8 r$ \; ~, x
你試過, 所以咁肯定?

試bra就唔會lu, 不過小妹每次都係講咗尺寸之後再慢慢揀

會俾你試,不過要鋪內無其他客先有機會,我在Wacoal試過

引用:
原帖由 346 於 2011-10-11 16:19 發表   9 f+ P: Y! o: c1 f- C
$ S. s2 E' y, @* W; U, S
2 w3 l1 W% A5 T0 Y2 V' `
你都好夠勇 wor......個saleswoman 友善嗎? 她有無用奇異眼光望你, 定係佢故意扮唔知你係CD, 全程當你女顧客咁招呼 ?

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-10-10 17:52 發表   
; K* x: \3 I2 q/ ?" y有無姊妹夠膽去如安莉芳, 華歌爾及黛安芬等大型內衣店試Bra?  當然指CD之後啦....
# Y7 S( b  h# x# ~4 p! S, q哈~~去試意義在哪ㄚ~~~~有什麼罩杯是專給男人用的~~真是無聊...........

同上~~試有意義嘛!!連最小的尺寸都無法使用

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-10-11 01:15 發表   
1 E  F" w+ z" p7 r! B* M
( |; B5 i2 K$ L6 ?" X: i; I+ V  g$ s9 z' y2 D: n. s
你試過, 所以咁肯定?
+ V" r* ?9 S5 Z" G) I& f0 O- U
& _' m" |! ]6 R9 z% l4 b4 Y7 \# p無錯,只要事前你肯問,她會自行判斷得還是唔得。唔得咪禮貌講句唔好意思才走。千萬不要強求。有時今日得唔代表明日得,隨缘啦。

引用:
原帖由 紫燄 於 2011-10-11 20:12 發表   
% F- `# B- T& d1 d& P( |  Y: R同上~~試有意義嘛!!連最小的尺寸都無法使用
" U* r1 F1 D* S! C2 r1 j咁又唔係,好多push up bra, oil pad bra實際AAA(在65-70下圍)~AA(在70-80下圍) cup,稍肥啲己經可貼身,只差有無事業線或爆乳效果

引用:
原帖由 小馬 於 2011-10-11 20:02 發表   0 u, h, M8 m2 p0 y
( G8 n. m! |1 i( l' X9 X
哈~~去試意義在哪ㄚ~~~~有什麼罩杯是專給男人用的~~真是無聊...........
; Q% H0 A- J$ H/ n$ s9 J9 H/ ~$ v
2 m" M3 o7 |$ L
你自以為是, 為甚麼要話人無聊呢?  這個帖不歡迎這些回覆

回復 11# mandylieu 的帖子

你真係好勇喎!有咩詳細經歷?

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-10-11 18:14 發表   
6 b6 _3 i8 {! g$ ?, S- h8 a/ e& i, _
" w0 X# |: Y" ^: [
你都好夠勇 wor......個saleswoman 友善嗎? 她有無用奇異眼光望你, 定係佢故意扮唔知你係CD, 全程當你女顧客咁招呼 ?
" b% M6 `  Y6 M+ F" U2 f
我諗佢知掛,不過佢當我係客佢好專業咁serve我,當時開門無耐

就算有勇氣也不一定可以呢.

引用:
原帖由 346 於 2011-10-11 16:19 發表     l" s4 P0 b/ p! {1 u
5 W( d; e5 ?* Q# C" l
+ L& J. Y9 q: `; z' B8 }. p
那一區WACOAL?
晶晶