嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想做學生妹

想做學生妹

我好鍾意女生校服,請問有無男CD呀,留短訊交換MSN CHAT
& q6 d/ [+ P/ ]' o( N9 T: z* {; T3 v7 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
小妹最鍾意聖嘉勒同跑馬地聖保碌

我喜歡新發多d

保良局顏保齡
4 h' w& u) y- \1 N我之前讀個間 買埋女仔校服

有無考慮會著出街

引用:
原帖由 BSoD 於 2011-10-11 14:04 發表   - Z! z# O- J: ~' W- h# G
保良局顏保齡& [% C1 w, W  n) C( ^* Q
我之前讀個間 買埋女仔校服
; p" g, f7 m' v: B
我覺得高中比初中靚~
! S+ H6 R7 N. g  x
, R) {' a+ n. o6 _5 V, l初中望落去太花=.=又唔親細路女個感覺

引用:
原帖由 kennypong 於 2011-10-11 10:27 發表   
: B3 w* G5 _2 N' w" b我好鍾意女生校服,請問點先可以將自己打扮得似學生妹,穿邊間校服款好睇。
6 n7 ~( @/ k/ A, o( k. _8 [你鐘意咩類型既校服先? XD- `. `# h5 A* B* L0 i1 a# I
- P3 W  J0 W8 R
P.S. 小R icon果套都係 =v=
& ?0 s2 u+ o3 }6 K  z2 G/ ^, `$ e( p$ Y
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

回復 5# kennypong 的帖子

小妹也想著校服出街, 不過冇勇氣

引用:
原帖由 1980718 於 2011-10-11 10:57 PM 發表     m2 B. k, a( h( U
小妹也想著校服出街, 不過冇勇氣
7 N* h: y* f, H* ?我都冇…………
" G0 V4 p, `1 t好難嫁…

著校服裙出街唔難,似學生妹就……7 v; v9 @8 T7 U( U: S) C" |
點打扮……請自行爬文及測試
8 C0 {2 B1 @1 m" Y- S到時候自拍上載問意見
暫停寫入

我唔穿出去比人睇ga..家人都唔知0.0

要扮得似學生妹, 身形最重要, 太橫, 腰粗既話, 都好難扮得似. 身形細粒既話就容易d

要視乎你的身形高矮 , 太高太橫的就的很困難  P0 t. e% }8 ]# p% _! ?* ?& M/ N/ V
(還是先貼圖王道)

係囉係囉...我都越來越橫了><

我成180.....仲要好橫.....

提防炸豬排
- V' b- ^+ G0 y; b( |7 v總之BMI>25都唔該減(健康理由)
# }5 M8 Z  h1 F& P7 L' [+ U光碟與黑膠碟亦是如此
2 s) A8 I& j7 i3 _3 i7 o
/ ~- N; I0 w7 f  I3 C) |2 u[ 本帖最後由 uniformx 於 2011-10-18 00:10 編輯 ]
暫停寫入

我覺得寶血最靚

如果你身橫,就着上下兩件頭果d,例如新法
6 Q2 h% F- X0 M0 Z! ~# a, R# E; c& q* X
如果你身型瘦,可選擇白色連身裙(無反領果種),貪佢可以用腰帶束腰,個body shape 靚d4 ?+ s( g. z  o

6 ^& i7 X8 R& X5 i1 I1 P本人喜歡現代書院果套

回復 2# Terry220022 的帖子

搵次一齊穿聖嘉勒吖?不過我得冬季

我都無勇氣著出街,身型問題