嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹發育全記錄 (part 1)

妹妹發育全記錄 (part 1)

呢次要post既唔係妹好宜家著緊既bra2 ?* T! h. L2 n1 Y2 o+ D* U( g' h
係佢細妯個d學生bra
! D% l5 C$ u4 V( I* O. S& z  W9 r因為早排最細個妹執房
. i. P/ Q% [( ^' m拎哂d唔再著既少女bra出黎想掉& `% A; @, {: y) t% s3 L
我當然唔會俾佢咁做$ w1 y9 _& t5 \& v* s# u* _
仲張d bra好好地咁收好; c% R( e5 B0 Z$ z$ s" D
果度應該有齊我細細妹發育以黎既所有bra同底衫,正~' A4 w3 _9 a, p* _. F/ p
我會由佢開始發育既過程起(想起都忍唔住...)
( t# x! V1 J6 @5 D& A5 m. K慢慢post哂出黎
! [+ W' k1 m( S, ]/ g4 Q4 p今次post既係佢頭兩件bra
% _* q3 N$ I: n) o% g6 A1 s+ ?著第一件無墊果陣大約小四,因為佢好快個奶頭就好突,所以好快轉左第二款
0 @$ c: c4 W, E8 w第二款有薄墊,應該著左好幾年(著到中二),著埋校服透個bra出黎果下真係好正
! S& N5 H3 q0 n7 I3 f, E7 w4 t多回應既話陸續有黎) L6 p  ?+ H: y& T1 P
" N$ I( e. t: n) F" x1 k) J
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁你妹妹應該都幾大下wo而+

咩野幾大先?

果然好有少女feel,謝謝分享.

有個妹真係好啦!咁你應該收獲唔止咁少

so good  nice

好想要嗄@@不過你妹妹令唔令先係一個問題=v=

唔錯啊,期待再加相

正 正 正 期待part20 L7 s/ J  V. v% ~3 H7 |; A
- p. _' R) ?" \  [. D
咁你諗住點處理?

睇黎佢發展都幾唔錯喎
) j& p% e* U8 m. N4 e3 R. a快D加相啦

引用:
原帖由 kurt2228 於 2011-11-14 14:51 發表   
) J. H4 d+ L) C. t+ ?: Q有個妹真係好啦!咁你應該收獲唔止咁少
6 {' S9 |4 N; t& ~1 i4 t. r
; ~0 q0 q* P$ |6 I

! Z. n( _: P4 v  S% G當然
& g* s9 E- ~/ w2 J  |2 j4 G" z- T除左以前d學生bra,仲有宜家著緊既少女bra~

引用:
原帖由 artery 於 2011-11-14 22:54 發表   
+ S/ j6 Z" t0 v6 \% Q, A正 正 正 期待part2
1 f0 w* v) p0 y" [! ~3 O3 q# ]% L1 c. R+ L" v
咁你諗住點處理?
, x: A# Y7 Y8 Y

* a' U6 D9 ]. Q* Z! w未想到點處理$ \" \7 ], O# D
不過一定唔會掉- j3 G( a( f5 t( p
有d想賣走d...

引用:
原帖由 jack0809 於 2011-11-14 22:44 發表   
0 [7 v3 `8 T( [- K8 ?唔錯啊,期待再加相
* S* [3 V1 G2 K3 ?
# l! f# O* U: J( m  n5 y想加咩相?! G4 L! m# C' t4 P1 l/ H5 j
學生bra定少女bra?

引用:
原帖由 hoiching0626 於 2011-11-14 21:51 發表   4 V+ t: N; f  T% v5 V( l2 Z1 `
好想要嗄@@不過你妹妹令唔令先係一個問題=v=
4 Z2 o5 l. ]; k- m. U

8 I' g- i6 ]( k) O1 A9 Z1 ]& P( y
( y" w2 m. ]' t+ H  L0 R, k1 n都ok既~~~~
% K4 }8 x% y* ^5 r; r0 |; _8 R普通學生妹一個~

唔好又黎吊人癮啦~~~唔該~~

正呀 多謝thx

薄墊學生bra.jpg  = 呢隻最大路,亦多人買... pad 另計

我都想有妹妹

引用:
原帖由 ltkhw1 於 2011-11-14 22:59 發表   ; U7 N4 V1 a* Y) I! P) ^
& t5 Q5 d+ [2 f* s

/ Z6 H& x7 t& {( J+ C  W5 K想加咩相?
0 s2 [: b( P+ i& e學生bra定少女bra?
7 A* C% q- j# `# P9 A" k6 L
* p6 q$ H) S* p4 @5 O
學生bra 方便幫大家買/睇辦

半截式的學生bra很好看: )