嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹發育全記錄 (part 1)

妹妹發育全記錄 (part 1)

呢次要post既唔係妹好宜家著緊既bra
5 H3 D1 @9 f& A4 g係佢細妯個d學生bra7 o8 l$ d% x1 X$ j. a
因為早排最細個妹執房2 G- F/ @- [+ e  m, P- n+ q
拎哂d唔再著既少女bra出黎想掉- B+ j- Y9 a+ I
我當然唔會俾佢咁做
( G/ D; K& [$ o仲張d bra好好地咁收好
$ o. ~: \& F) ~4 a5 v% K果度應該有齊我細細妹發育以黎既所有bra同底衫,正~
7 K- @2 Z5 z- Q& D我會由佢開始發育既過程起(想起都忍唔住...)
' _& g4 c9 Y& O慢慢post哂出黎( o9 e  o3 v  |8 i1 X
今次post既係佢頭兩件bra: T4 F% }' R9 D; [
著第一件無墊果陣大約小四,因為佢好快個奶頭就好突,所以好快轉左第二款( h' A! m. B6 d- O
第二款有薄墊,應該著左好幾年(著到中二),著埋校服透個bra出黎果下真係好正
& a& d7 P. t0 o4 M% k多回應既話陸續有黎- A5 B% b7 n' |

7 ^5 [  @; r- C! L8 n  E' M[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-11-14 00:48 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁你妹妹應該都幾大下wo而+

咩野幾大先?

果然好有少女feel,謝謝分享.

有個妹真係好啦!咁你應該收獲唔止咁少

so good  nice

好想要嗄@@不過你妹妹令唔令先係一個問題=v=

唔錯啊,期待再加相

正 正 正 期待part2
" @, c( g+ K2 @
  [+ k1 G" b6 [. K) j! c咁你諗住點處理?

睇黎佢發展都幾唔錯喎
! Q/ v2 N* e/ z3 n. K& t快D加相啦

引用:
原帖由 kurt2228 於 2011-11-14 14:51 發表   
3 ]* X% o& O. r3 M% I1 V有個妹真係好啦!咁你應該收獲唔止咁少
, m3 A# {3 c0 }- i
) g' L, ^6 j+ X' d+ Z, l: z2 n& u- [( s. `" }/ n
當然 ( i% n* O* A( s: j
除左以前d學生bra,仲有宜家著緊既少女bra~

引用:
原帖由 artery 於 2011-11-14 22:54 發表   ( z( W" a+ o4 q; ?  i
正 正 正 期待part2
* S( y9 g6 O) [( i6 m. l2 ?4 t
# ]5 d5 H8 T6 g0 z/ i8 w, j咁你諗住點處理?
% v: S% H9 a- i. x7 v1 N1 V
3 c4 q5 |; O" F4 _. J
未想到點處理* p5 |' N$ r$ V0 S" D
不過一定唔會掉
" X) ?* U" P* l) p有d想賣走d...

引用:
原帖由 jack0809 於 2011-11-14 22:44 發表   6 _( q% `" j* q5 G* d( u3 b
唔錯啊,期待再加相
9 a, B) z9 g1 [- B# j! Q( U6 m. f
. Q2 U8 ^; d( k, k' Z想加咩相?7 N0 q6 r  \5 x7 z# G. M$ K; z
學生bra定少女bra?

引用:
原帖由 hoiching0626 於 2011-11-14 21:51 發表   - D7 q6 N! H, I  L0 @( y1 M  ?
好想要嗄@@不過你妹妹令唔令先係一個問題=v=
7 _/ u4 X5 F+ o- R0 k: F3 U; X( f
# Y+ g& M2 p; U# u8 ~: ?$ t/ D0 A$ R0 G/ T, G4 f. ]7 W) z# Q
都ok既~~~~- L4 t- \' ?  g; M  p) e
普通學生妹一個~

唔好又黎吊人癮啦~~~唔該~~

正呀 多謝thx

薄墊學生bra.jpg  = 呢隻最大路,亦多人買... pad 另計

我都想有妹妹

引用:
原帖由 ltkhw1 於 2011-11-14 22:59 發表   # i% l7 g8 o* u0 E# \' v
3 h0 s% I/ `9 b, i: O

& b0 S, _3 f1 v' q" `' ?0 E- Z想加咩相?: s4 l3 {* g$ E
學生bra定少女bra?
  |3 \, F" u' d# l: E2 }' \3 ]
- a1 Y& O6 B* Q0 ^& F, g7 c" f學生bra 方便幫大家買/睇辦

半截式的學生bra很好看: )