嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹發育全記錄 (part 1)

妹妹發育全記錄 (part 1)

呢次要post既唔係妹好宜家著緊既bra% \. S5 E: Q" \
係佢細妯個d學生bra
* @% o) q5 r9 |, [( R( M因為早排最細個妹執房
0 ~5 b" j& `" I$ ~2 C* g拎哂d唔再著既少女bra出黎想掉, \6 W$ m6 S8 C( R  `
我當然唔會俾佢咁做
) Q+ r+ c+ k. W2 I仲張d bra好好地咁收好
) Z) D2 Y5 x9 o( F' [& g4 v果度應該有齊我細細妹發育以黎既所有bra同底衫,正~
( l' }' I) X6 v8 e& r9 E; z$ E我會由佢開始發育既過程起(想起都忍唔住...)
  X; \6 i! G0 Z3 E; c1 N: K+ n: O8 U. @慢慢post哂出黎
' H6 r" n6 t4 }- M, I  d今次post既係佢頭兩件bra
; q+ _8 u! t) `6 r' a8 n著第一件無墊果陣大約小四,因為佢好快個奶頭就好突,所以好快轉左第二款
  b7 b0 Z0 W" D( M7 R7 D第二款有薄墊,應該著左好幾年(著到中二),著埋校服透個bra出黎果下真係好正
( B/ x7 Z# h- X) ]! E- Q- g: B1 D多回應既話陸續有黎
! Y4 [( u. Q  m5 V/ ?: m" o, j  q6 x$ x. d
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁你妹妹應該都幾大下wo而+

咩野幾大先?

果然好有少女feel,謝謝分享.

有個妹真係好啦!咁你應該收獲唔止咁少

so good  nice

好想要嗄@@不過你妹妹令唔令先係一個問題=v=

唔錯啊,期待再加相

正 正 正 期待part2: B$ N2 G. w: H# G7 ]% f9 }8 |
6 W  Y. U! z6 r$ u" ]
咁你諗住點處理?

睇黎佢發展都幾唔錯喎
' V  l* e8 Q# s快D加相啦

引用:
原帖由 kurt2228 於 2011-11-14 14:51 發表   
% C1 M, f5 N; y  ]有個妹真係好啦!咁你應該收獲唔止咁少
0 ~! A7 S4 }, R' m
+ I& W. L0 J: u/ \

7 @% K- W3 _, h- o+ s! X當然
, m0 D: [+ D# M除左以前d學生bra,仲有宜家著緊既少女bra~

引用:
原帖由 artery 於 2011-11-14 22:54 發表   
% a  @  Y/ u' W正 正 正 期待part2' f, ]* v" T7 n

$ e/ R, l! j! i. }# O/ {; M咁你諗住點處理?
5 c/ W, f( ~' q

& k9 l) O4 x9 \7 O2 t未想到點處理
& U5 B4 _4 N9 l- D不過一定唔會掉
) ~5 t# u+ H1 P+ M: q有d想賣走d...

引用:
原帖由 jack0809 於 2011-11-14 22:44 發表   
$ c4 Q9 c/ V9 r0 w7 `唔錯啊,期待再加相
3 j# h3 l" T" ~6 C" K3 }* W8 C2 \( T+ S9 y' V" S) M0 \
想加咩相?
! u& {- O2 I+ R4 |& g. h) c學生bra定少女bra?

引用:
原帖由 hoiching0626 於 2011-11-14 21:51 發表   , l' F2 ~- [+ Q7 T
好想要嗄@@不過你妹妹令唔令先係一個問題=v=
# Z4 {6 i% t8 L* q6 D) g1 u5 F+ B- `0 M  c/ t

' b) Q5 v7 \0 {9 q1 B) y7 u7 m都ok既~~~~
7 g* D8 J3 c) i$ @  W普通學生妹一個~

唔好又黎吊人癮啦~~~唔該~~

正呀 多謝thx

薄墊學生bra.jpg  = 呢隻最大路,亦多人買... pad 另計

我都想有妹妹

引用:
原帖由 ltkhw1 於 2011-11-14 22:59 發表   
; h. k/ n. j; [  K% q: V$ s- a: K2 C* M6 W6 }1 d
# a; l: F& Q7 `
想加咩相?( y8 _0 l2 f  b& ]
學生bra定少女bra?
3 ~5 Y: g" I. Z6 X. K# }' W0 p/ d! {  o1 t
學生bra 方便幫大家買/睇辦

半截式的學生bra很好看: )