嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹發育全記錄 (part 1)

妹妹發育全記錄 (part 1)

呢次要post既唔係妹好宜家著緊既bra4 }& J/ M- ^7 J3 U5 i: Z& Y
係佢細妯個d學生bra$ k" f6 k7 \9 w  A
因為早排最細個妹執房2 n3 S2 l6 m  M3 q, k+ {4 S) U
拎哂d唔再著既少女bra出黎想掉& r# H# }, [2 U, l9 }
我當然唔會俾佢咁做
/ W. @( I% S; B1 X8 I! a仲張d bra好好地咁收好" H, u7 R6 K6 j) F( v2 D3 q" h& o- L! Q2 a
果度應該有齊我細細妹發育以黎既所有bra同底衫,正~1 o; n. u+ ?4 _* Q. A/ o: t' G: r
我會由佢開始發育既過程起(想起都忍唔住...)" {9 J7 q( C& i
慢慢post哂出黎, k) i& U0 ~4 ~9 F: C, Y* P( ~
今次post既係佢頭兩件bra
: }; s) Z$ i$ Y/ x, C% {* [' M著第一件無墊果陣大約小四,因為佢好快個奶頭就好突,所以好快轉左第二款2 f& X; H) p+ a: @
第二款有薄墊,應該著左好幾年(著到中二),著埋校服透個bra出黎果下真係好正& f9 Z7 y' {) W/ u8 g: j
多回應既話陸續有黎
: B: D6 N. m& B8 G" l8 D/ {" o( ?  r+ {$ s' X" \6 [
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁你妹妹應該都幾大下wo而+

咩野幾大先?

果然好有少女feel,謝謝分享.

有個妹真係好啦!咁你應該收獲唔止咁少

so good  nice

好想要嗄@@不過你妹妹令唔令先係一個問題=v=

唔錯啊,期待再加相

正 正 正 期待part2
3 t9 {4 B7 ]0 t2 b0 t: x* A4 F8 f  w0 R% M; o' Z
咁你諗住點處理?

睇黎佢發展都幾唔錯喎 ' G$ N' k* d6 k" I& f
快D加相啦

引用:
原帖由 kurt2228 於 2011-11-14 14:51 發表   
0 S; \, [0 L, k, y/ ]) Z4 {有個妹真係好啦!咁你應該收獲唔止咁少
) m2 j+ j2 F& g% u  v$ U. d% s& U8 G. y9 u3 `) z; e- j  ?
5 ?2 @- r: u2 o. u& h* X
當然 + l4 L* m& s! T7 {5 D
除左以前d學生bra,仲有宜家著緊既少女bra~

引用:
原帖由 artery 於 2011-11-14 22:54 發表   
6 ?& p8 l/ q) {正 正 正 期待part25 b( J+ ~9 u  ?; n" Y% n8 C
. j; t* `7 \2 I6 c
咁你諗住點處理?
" w6 h4 R. O3 Y& y5 T7 H" V& `' d# F$ s! w
未想到點處理3 o9 n# l3 }4 t7 R2 l$ j, f& a
不過一定唔會掉
1 s: D* }% V% `) u5 w7 D有d想賣走d...

引用:
原帖由 jack0809 於 2011-11-14 22:44 發表   
  ?' C5 j1 t) [) T- d( J唔錯啊,期待再加相
- G" E$ C0 u8 u% y. j  K6 G0 P/ M9 ?- H
想加咩相?' H) I+ _4 Z8 \+ j( J
學生bra定少女bra?

引用:
原帖由 hoiching0626 於 2011-11-14 21:51 發表   
& w4 e- q1 r. n8 `* O好想要嗄@@不過你妹妹令唔令先係一個問題=v=
( i. R) I1 r7 i# _! y- b% U

+ Q4 i6 @2 H6 W. O6 |( X6 w
/ R! `3 ]8 o. x( j都ok既~~~~
! k- H% f7 u: D. H! U普通學生妹一個~

唔好又黎吊人癮啦~~~唔該~~

正呀 多謝thx

薄墊學生bra.jpg  = 呢隻最大路,亦多人買... pad 另計

我都想有妹妹

引用:
原帖由 ltkhw1 於 2011-11-14 22:59 發表   
( z, M% B1 U, d4 ^, t& O/ `% Q
$ p' m+ Q8 S( m$ C# i! W  e! H$ i
想加咩相?# I8 q% T0 i  Q- j
學生bra定少女bra?
' `. x+ O3 P( c: ]
0 y1 e  @/ s. \/ Z7 P學生bra 方便幫大家買/睇辦

半截式的學生bra很好看: )