嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

哩度有冇人鍾意玩男仔白襪腳???

哩度有冇人鍾意玩男仔白襪腳???

會想除人鞋- v" M' q( x. M5 ]
有筒學生白襪果種
覺得好的就按一下感謝吧~~

玩男仔白袜腳?定你想講玩女仔白袜脚
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

姊妹鍾意隻腳著住長筒白襪俾人玩?

回復 1# FASFSFGGRG 的帖子

我都想比人玩

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-11-26 04:22 發表   
0 z) G5 @; b1 U" d) F玩男仔白袜腳?定你想講玩女仔白袜脚
1 M! G0 Y% k% c( C) v
! o  S( m5 s& `7 ~我鍾意被玩 不論男女  , `; b( s; t, `
以前都有叫過舊女友比我玩 . z% g7 f9 V. t+ x3 ~
但佢本身唔係鍾意哩類野ge人

引用:
原帖由 Terry220022 於 2011-11-26 10:31 發表   ; |. d) s3 K7 Q" }# v, c3 X- @
姊妹鍾意隻腳著住長筒白襪俾人玩?
* Z) O! ~# d* ^( {( g

- B- [8 P7 i) _  c/ X6 s係啊:]$ }- l9 E' Z4 G6 j+ W$ g$ \3 |( ~
但我不愛亦服

引用:
原帖由 cyt611hk 於 2011-11-26 12:32 發表   
6 `: e- Z3 }. L% \) |, ^0 q我都想比人玩
% J! O& O. O$ k5 c+ P6 V0 x1 ]: `6 C  g3 ^

9 @# ?5 l+ b: o; s8 i你係cd嗎??

引用:
原帖由 FASFSFGGRG 於 2011-11-26 01:49 AM 發表   
- E" o6 P3 c  c$ F8 @; K會想除人鞋
) [( C( z, B$ S- p! H3 {有筒學生白襪果種
" j5 d- X$ O8 F1 ^
我丫~5 O- G5 L5 C: u# h. d  c
最鐘意大象襪丫~ 4 x! N9 Z. A' r. ]
但你想點玩...玩咩?

有啊+ i' o8 N' v- k3 r
我好想索吓同埋想聞吓,最好就著白埋色長襪啦

ONLY鐘意女仔白襪腳
6 E3 @( K- s# z4 d: T, ~$ o
" L5 Z$ x5 `2 R% f
引用:
原帖由 FASFSFGGRG 於 2011-11-26 21:39 發表   
2 i, A& ~8 Q& t: ?- |9 e% i" v7 z+ l( d- ^4 z) O
2 d$ h) `6 D* I5 }5 O' c' U
我鍾意被玩 不論男女  
4 Z4 Z* f5 I" K' u4 h7 m以前都有叫過舊女友比我玩   a& t$ p$ Q% g6 M
但佢本身唔係鍾意哩類野ge人
- B8 |; H2 [- W( h8 s$ J3 H! S
如何開口要求玩白襪腳又冇咁瘀. Q; a+ p4 ~# N9 l: Z

5 _6 K- e, e' f1 |[ 本帖最後由 samsung@AKB48 於 2012-2-17 21:53 編輯 ]