嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

哩度有冇人鍾意玩男仔白襪腳???

哩度有冇人鍾意玩男仔白襪腳???

會想除人鞋6 [& _; f  M+ f# b7 {/ B. v
有筒學生白襪果種
覺得好的就按一下感謝吧~~

玩男仔白袜腳?定你想講玩女仔白袜脚
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

姊妹鍾意隻腳著住長筒白襪俾人玩?

回復 1# FASFSFGGRG 的帖子

我都想比人玩

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-11-26 04:22 發表   
  u' `- q: ~% h; @6 R玩男仔白袜腳?定你想講玩女仔白袜脚
: G5 r5 |5 C) Z7 j. h
. P2 w4 P7 g  U我鍾意被玩 不論男女  
* r4 b( J8 C% n; t# r  \6 ^* l以前都有叫過舊女友比我玩 ! [: N! i( M$ m$ ?  o9 a- T
但佢本身唔係鍾意哩類野ge人

引用:
原帖由 Terry220022 於 2011-11-26 10:31 發表   
# |7 w# u" G& J! [9 r( g0 K* E姊妹鍾意隻腳著住長筒白襪俾人玩?
4 P. M6 }* Y: G( p# m
0 v5 @2 o) c# ^8 g  {
係啊:]
3 F, Y+ ]$ D7 |0 b7 J5 u- F3 s- d但我不愛亦服

引用:
原帖由 cyt611hk 於 2011-11-26 12:32 發表   
! Y1 t+ o+ H- z1 E1 M7 |- h我都想比人玩
. a' B# C5 r1 ~1 |) D% d1 t8 ~
' P' ~. T7 K; ?* A, g: p# ?  p; L1 V: u8 M6 ?7 E, [
你係cd嗎??

引用:
原帖由 FASFSFGGRG 於 2011-11-26 01:49 AM 發表   8 N. c4 o/ d; C3 `
會想除人鞋
9 e5 p- e# s4 {3 H/ ]有筒學生白襪果種
; d3 W8 {& u3 E: m1 z
我丫~/ J& i! n* I7 ]; I/ Q
最鐘意大象襪丫~ 3 S! l0 m. h6 e/ r  }
但你想點玩...玩咩?

有啊
+ N: k! Y) G8 S; y- Q3 y: Z% |7 \我好想索吓同埋想聞吓,最好就著白埋色長襪啦

ONLY鐘意女仔白襪腳
6 W7 ~- j' v8 o+ p, {: m( s* b/ K8 |3 J0 k2 w
引用:
原帖由 FASFSFGGRG 於 2011-11-26 21:39 發表   $ D* w, c, M  n4 q& Y* o9 }

! Q/ H' a0 z. v0 S: T& f/ Y0 r$ x  c1 Q1 L: b! D% O6 B
我鍾意被玩 不論男女  1 J0 G& T& L$ k  z- A
以前都有叫過舊女友比我玩
7 J! K/ C# q6 T# {% J; \. z8 |但佢本身唔係鍾意哩類野ge人
# H4 X1 ^! m: Z0 U+ R% @# f! J) ]
如何開口要求玩白襪腳又冇咁瘀/ G* N. |3 B8 e; s! T

/ \! W0 l' F: ]: u3 g[ 本帖最後由 samsung@AKB48 於 2012-2-17 21:53 編輯 ]