嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

哩度有冇人鍾意玩男仔白襪腳???

哩度有冇人鍾意玩男仔白襪腳???

會想除人鞋
+ x7 h; n( @& x3 S$ }) K有筒學生白襪果種
覺得好的就按一下感謝吧~~

玩男仔白袜腳?定你想講玩女仔白袜脚
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

姊妹鍾意隻腳著住長筒白襪俾人玩?

回復 1# FASFSFGGRG 的帖子

我都想比人玩

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-11-26 04:22 發表   % c" F% d5 k& f! O0 C
玩男仔白袜腳?定你想講玩女仔白袜脚
) t7 c, y/ s5 W; p3 m5 \
9 F1 f/ ], X" G  ^( n我鍾意被玩 不論男女  ! C8 \( y2 j% n# Z) F+ e
以前都有叫過舊女友比我玩 + _  [; U' O% x8 U
但佢本身唔係鍾意哩類野ge人

引用:
原帖由 Terry220022 於 2011-11-26 10:31 發表   6 C- D) _. ^8 A  ]- ~! M% e
姊妹鍾意隻腳著住長筒白襪俾人玩?
4 \' c: G' b& l7 |/ Y

) T' O5 l' N) C3 w) k係啊:]. t" e* n. n% n; T8 q, h
但我不愛亦服

引用:
原帖由 cyt611hk 於 2011-11-26 12:32 發表   
" C' u. S& d) W- r; X8 @- K我都想比人玩
5 t( ]) ^2 h3 Z+ R+ z) d8 z0 s* Z2 |6 X9 C0 ^
7 k7 w4 ], \5 ~8 ~& y: _
你係cd嗎??

引用:
原帖由 FASFSFGGRG 於 2011-11-26 01:49 AM 發表   5 m$ d' f/ S1 K0 y+ r; c1 ^
會想除人鞋
! e( C! [; n3 y) v3 A" \有筒學生白襪果種
) G# p. O. w# {6 y) c: Y我丫~* i8 l: @$ P0 \: s; a& N" X
最鐘意大象襪丫~ ( G$ p$ C" u8 Q# d. k1 o
但你想點玩...玩咩?

有啊7 A& ?$ Y% W, {
我好想索吓同埋想聞吓,最好就著白埋色長襪啦

ONLY鐘意女仔白襪腳; V  x' M8 R4 l3 t: @& n$ p% o
) N7 r6 r, U0 k) B! z" w' |
引用:
原帖由 FASFSFGGRG 於 2011-11-26 21:39 發表   
$ ^. ], k+ Q7 R) E/ g) E' ^  f: y& [! d
9 S. F2 A% Y; _$ o- w9 y1 s1 h( w3 x2 J5 c
我鍾意被玩 不論男女  
+ _9 r2 g1 j$ \5 n以前都有叫過舊女友比我玩
0 }( q- y' s- e/ E但佢本身唔係鍾意哩類野ge人
+ f# n9 y' y# p$ {9 g% M3 A
如何開口要求玩白襪腳又冇咁瘀: @8 I% n6 X+ T- R0 B

7 i/ @% p5 v  X! g8 k) J" F. V[ 本帖最後由 samsung@AKB48 於 2012-2-17 21:53 編輯 ]