嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

哩度有冇人鍾意玩男仔白襪腳???

哩度有冇人鍾意玩男仔白襪腳???

會想除人鞋
5 T, j* S; H& T$ y4 Z有筒學生白襪果種
覺得好的就按一下感謝吧~~

玩男仔白袜腳?定你想講玩女仔白袜脚
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

姊妹鍾意隻腳著住長筒白襪俾人玩?

回復 1# FASFSFGGRG 的帖子

我都想比人玩

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-11-26 04:22 發表   % e5 Q7 ~0 S4 {
玩男仔白袜腳?定你想講玩女仔白袜脚
0 ~5 R, w4 K7 I( f% y! f8 O) q8 R3 D
/ ~% y) @6 j, k3 G1 D我鍾意被玩 不論男女  7 r. _! U1 y* a
以前都有叫過舊女友比我玩 9 f; ^* I5 x5 U7 l0 o! `+ @
但佢本身唔係鍾意哩類野ge人

引用:
原帖由 Terry220022 於 2011-11-26 10:31 發表   9 y# G( w( q3 g" H. k
姊妹鍾意隻腳著住長筒白襪俾人玩?
( X, g" H4 b7 f: ]6 M: _- E
0 X- S1 u# V9 l* Y% p5 o
係啊:]( L  U! [, q! z: H! T
但我不愛亦服

引用:
原帖由 cyt611hk 於 2011-11-26 12:32 發表   
* i, S1 z) {$ {3 V/ q我都想比人玩
5 N+ @' L, _6 }$ a

1 V( R  q2 @* K& H9 o
5 c5 Z" R  o2 e你係cd嗎??

引用:
原帖由 FASFSFGGRG 於 2011-11-26 01:49 AM 發表   - X0 T# e9 }4 B, a
會想除人鞋
% m2 p0 f( {% F$ l9 Y( A有筒學生白襪果種
* R; D/ M: t7 M; A. f8 a
我丫~
0 l: n+ y  x+ b% L; h最鐘意大象襪丫~ ; |  y. b/ \  O6 j" I
但你想點玩...玩咩?

有啊
1 ]  _8 v4 h' k5 F我好想索吓同埋想聞吓,最好就著白埋色長襪啦

ONLY鐘意女仔白襪腳
- ^9 o! O, K& g: O  e
  h% G7 r. I! I/ j) }2 ~
引用:
原帖由 FASFSFGGRG 於 2011-11-26 21:39 發表   " c9 ]! O- R# N. m

8 q1 u5 ]* m. j5 E. v# M
2 F" p% C: j$ Z; c我鍾意被玩 不論男女  1 H6 Z  t9 i/ r' Y2 S  k3 G
以前都有叫過舊女友比我玩 3 Z& Q, v4 E# a# M1 b
但佢本身唔係鍾意哩類野ge人
) Z' f2 P6 E  v3 \) g: V& v
如何開口要求玩白襪腳又冇咁瘀
" B+ F7 x8 P; o* c+ G2 }4 ~; V3 ]! B