嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想買校服

好想買校服

去左幾間校服鋪...都唔買女生校服給我...心灰意冷
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你想要咩校服
# c' e, S# h# p8 I$ `1 o4 |我都好鍾意校服誘惑

問題係你想買邊間既校服先? 上智果d就要學生證先買到ga bor
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

你去邊買?
8 N1 z. r; }! [$ W: Q! E我真係未試過俾人拒買# ?2 C6 X7 F- }7 w# E4 e% m
上智我知有間有低年級買 , 唔洗學生証
3 p( C! s) h1 _) b2 F2 l, P, U% }高年級就冇

我想買元朗鄉議局中學冬季校服...一見我係男仔就話冇....幾間都係咁...

我都係,請問大家有那裡買會無給人距絕

我去過灣仔同九龍城買,完全冇問題

= ="我家呼近有一間小小的店舖,是賣校服,
+ I+ F( |' S0 C; `& w7 A8 o計劃已經諗定哂,但只差我無膽買= ='

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-1-22 11:02 發表 # d% }( C% e- e
= ="我家呼近有一間小小的店舖,是賣校服,
- T8 i  O8 p$ i8 |! B0 i. [計劃已經諗定哂,但只差我無膽買= ='
' `5 c" i5 ~. D- a& {5 h+ h0 z6 j
. @9 v2 c+ d- k, x8 P我想知道o係邊度?可唔可以講o黎聽聽?

引用:
原帖由 emm0877 於 2008-1-22 14:38 發表
/ F4 G' s9 L- \! ?" x0 ?% Z' W/ Y9 i1 g( _# m; C# i

9 a( y1 A9 B- _7 Q, T8 T7 r: U' h/ R我想知道o係邊度?可唔可以講o黎聽聽?
" c0 y8 n0 F4 e0 ^: o2 p# x
% C' M4 p  [8 z5 V# o  Q柴灣個邊,你係咪住柴灣?

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-1-22 16:00 發表 0 Q% Y: o0 p! i6 _2 J
9 V. h& f9 D7 U2 ^. E

. f( A1 A: x( D! k; l柴灣個邊,你係咪住柴灣?
7 z& A* n, x! |& D2 b) F: E3 M
' p4 y: y' t% t$ c8 d! X0 v唔係,不過我想問o下間舖頭有邊幾間o既校服賣?

樓主的心情我很了解, 當年也是硬著頭皮去買...
2 u+ j2 c9 w: Q* v' E1 j' v4 t  h* k1 E( M
引用:
原帖由 cdtv 於 2008-1-18 19:13 發表 ' G9 Q! |7 G3 D. r; ?
你去邊買?) c" q: E8 y$ }, j# z
我真係未試過俾人拒買
" {: O* _! H3 ]/ `6 _  t$ ~上智我知有間有低年級買 , 唔洗學生証
; T" Z( O5 Z0 R高年級就冇
% H9 n' E# K& V* x3 Y- o; E) b1 v8 I! @$ w
有嗎? 我都知要學生證才能買, 本來在網上找到人代買, 誰知給了錢卻找不到人. 可恨!
; @2 l, m" P+ V' l; j6 @1 x& L' g) \' s5 ~
我想買上智的冬季校服, 但找不到門路, 可以告知嗎?

回復 12# 的帖子

只有夏季 , 低年級版本

冬季有分高低級嗎? 不是夏季才分?

回復 14# 的帖子

我說我知道的那間6 c6 W/ e1 @9 B& J
只有夏季
( S2 ^* T* D# q% P/ L只有夏季0 }! m5 S4 t! }
只有夏季- o9 j2 Q9 m7 v+ r  m( K) S' a
只有夏季# ]! u* S9 H' c5 ?8 h

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-1-18 19:13 發表
5 B- d  k9 S" f" [, v你去邊買?6 s% \& M# X7 m; D5 w! c8 ]+ z
我真係未試過俾人拒買
: \" J& X; G. p8 M3 p上智我知有間有低年級買 , 唔洗學生証
6 W1 b: g1 t7 U+ Q高年級就冇
' y( J: Y3 a+ Y/ J# _! y
! Z! D9 i1 @( [
1 |) L1 z2 q' G係咪講緊荔枝角道間歐美?

引用:
原帖由 KR7723 於 2008-2-3 00:43 發表 ! R' G& J1 z& v: T# J
) b' U: T3 Q6 M( y$ M) h+ |

* o1 `# k$ A, D: j
% a2 E. w& L4 k' N/ `+ b' x& }係咪講緊荔枝角道間歐美?
7 w5 N6 k( B; l' r) g

) h/ |( E" r: x  q& W  E: X應該係,我有次經過都見到有

我從前買都藉口說幫妹妹買, 不過尺寸就會說細一點點, 免得被懷疑.
& d5 I$ P5 x1 _  m但也試過被人質問之後拒絕賣給我. 可能是怕出事會影響商譽吧?) c2 m" y5 h8 J
9 J: M% J7 R# |" \
因為失敗了幾次之後的確覺得很灰心失望. 遲點有機會希望和大家分享一下.8 h  B2 ?. {% e4 P; W; N1 S6 {
後來我都會在網上找人代買. 但收得較貴. 現在我想找也不太知道怎找(yahoo拍賣關了)
% e$ H1 H  J+ j* u$ H% A% i: D所以現在都沒有再入新貨了. 忍得一時得一時.
# c3 a: g+ G  p* S始終我不像某些版友勇敢, 我被家人朋友知道我真的不知道會怎樣.

引用:
原帖由 powchan 於 2008-1-20 21:18 發表
. f- W3 ?4 F+ e2 @* m我想買元朗鄉議局中學冬季校服...一見我係男仔就話冇....幾間都係咁...
5 o. c! v( ^) e) g試下先單單買tie,之後買上衫,最後買灰色百摺裙
& A7 ]# t/ ]/ L咁咪冇咁易察覺囉