嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Ceci今期極力推介的網上CD店舖!!!

今天終於收到我訂的大碼長Boot了! 是在網上BIT的, 交收時店長Cali姐很好人, 而且絕不岐視CD, 並佷樂意為我們訂貨! 超好人事啊!
  g* O6 W6 |9 |- q2 n* H. E7 J6 |那裡有鞋, 有衫, 有絲襪! 至於我對Boot質料好, 合Size又穿得舒服! 買前你著開什麼Size就話比Cali姐知, 佢會指點你迷津啊!( f0 J$ x0 ^9 I5 q6 q3 q, A
$ |' ?* W# Q" D/ [
2 K& I9 Q8 [( A# Y; `8 P5 |0 u詳情可參考以下網頁:-2 L* Q* T, M0 Q) N
http://hk.user.auctions.yahoo.com/hk/booth/cali210
- w8 u) F* [% T: @) Z+ z7 g
3 Y, o: r0 x$ O  F' W9 C希望大家搵到心頭好啊!!! ^^, E8 S% {5 z+ A4 a! w* J

! @' @$ X0 r  z/ {$ G* y$ K/ QCeci
( m* M9 Z! [" E% I. h2 L2012/01/05

2 z9 ]+ w, X6 \. b; L
  ?" `9 p$ `- z& z& h4 l: F
, u0 {7 b4 u% L) D著左影相啦...大家睇下O唔OK喇^^
6 U6 |% O& B4 J2012/01/07
$ m5 {1 X! i6 T& i9 L
6 w  W! y& c+ Q' H9 U* v6 ?[ 本帖最後由 CECI 於 2012-1-7 18:32 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
謝謝推介~~
. [; M5 O) R& c6 C很久沒見妳出帖~~ 5 `/ `7 d" `6 Q+ N( J
新年快樂~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

好似吾錯喎搵日光顧一下

引用:
原帖由 adam5354 於 2012-1-5 00:27 發表   
) }* w2 M" x5 F8 ^: ~7 q' ]5 J2 ^謝謝推介~~ : \- N. z, M/ ^) \
很久沒見妳出帖~~ ! d/ e/ F  S; }- _# E
新年快樂~~  
2 x5 m& y! k+ v+ i; V

9 n4 ]' ~5 k0 x- V1 W& w+ YHa Ha 婷婷姐, 呢度冇見, 但係FB有見0麻!

真係好耐冇見你開post (唔想再用FB)' K3 {, N) Y$ A  G" n

3 U8 h& ?' d+ G) D個店賣D野都好雜下喎
唔鍾意女人。只鍾意女仔

CECI... thank you for the information.  will check out the site.    HAPPY 2012.   "yeah i agree... havent seen your posts for quite some time"

著左影d靚相黎睇下~一定好靚姐!

真的挺好的

好久不見~最近好嗎?新的鞋子記得要拍照分享喔!

引用:
原帖由 judy 於 2012-1-5 20:23 發表   7 ^. s6 w6 O; _5 \* P
好久不見~最近好嗎?新的鞋子記得要拍照分享喔!
" @+ Y! c% t0 B7 ?; c
9 M9 m( v/ U2 Y
著左影相喇Judy姐...請原諒我唔戴眼鏡影相唔得, 我會變盲妹啊!!! 戴Con對眼又唔得...太敏感唔適合>_<

真的不错哎

引用:
原帖由 筱筱 於 2012-1-7 19:54 發表   + b3 `% b! L  u+ B( l! V, |
真的不错哎
9 V2 X. D2 f9 Q
3 ~0 `5 S9 D: _! \' b8 a% j筱筱^^真的嗎? Many Thanks!

引用:
原帖由 CECI 於 2012-1-7 18:39 發表   
; X, {( W; W) s" ^' h0 T/ {( \& Q/ O# X! X- I9 I/ o

4 Z1 I. j1 O+ u6 a著左影相喇Judy姐...請原諒我唔戴眼鏡影相唔得, 我會變盲妹啊!!! 戴Con對眼又唔得...太敏感唔適合>_
* c0 ?9 j( b% n; r
穿起來很好看喔!害我都想買一雙來穿了~

引用:
原帖由 judy 於 2012-1-8 19:44 發表   
. v) `% ~4 R0 @0 p
+ X: E6 I; K# H; a. D6 m穿起來很好看喔!害我都想買一雙來穿了~
/ j4 b" |- w! k$ v6 |, o

7 j0 d% ]7 r1 Y) ^. p8 ^妳得既Judy姐^^

seems easily to walk

seems easily to walk

呢個都賣得好雜下

really useful information

條裙......好靚

入去睇過,沒什麼合適的東西。