嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Ceci今期極力推介的網上CD店舖!!!

今天終於收到我訂的大碼長Boot了! 是在網上BIT的, 交收時店長Cali姐很好人, 而且絕不岐視CD, 並佷樂意為我們訂貨! 超好人事啊!! O2 w  S$ S! K  a
那裡有鞋, 有衫, 有絲襪! 至於我對Boot質料好, 合Size又穿得舒服! 買前你著開什麼Size就話比Cali姐知, 佢會指點你迷津啊!7 j# T0 ?" G- ?4 m% s1 |5 P7 ]9 v
& t( I( s6 D3 Y6 z1 @. G# Z7 E# _3 ~4 J# H# ]3 c) `/ r, N
詳情可參考以下網頁:-
# y& b, y: B& b. x% Q5 P, a( rhttp://hk.user.auctions.yahoo.com/hk/booth/cali210" t: e- X" F4 P& X+ B+ p. [

) ?# `: }! K. e: u希望大家搵到心頭好啊!!! ^^
; H& `4 b# v. `6 R
/ @! |" M/ l% O! S0 h1 q( Q, _' iCeci
7 g+ m; e2 ^: h! L9 Z9 o2012/01/05
9 U) C6 I. C2 I' u: U  k7 n- i

- r9 `! @. }/ B9 t. K2 r
# d, F, @% `) a9 d著左影相啦...大家睇下O唔OK喇^^
7 I) C" B: m7 B& C2 {2012/01/07( \: V$ J5 R" z1 O

: C/ i& b, y+ ][ 本帖最後由 CECI 於 2012-1-7 18:32 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
謝謝推介~~
: w9 M2 F) S4 y1 \! j  n很久沒見妳出帖~~ ( L: W/ c+ X- ~! b6 Q
新年快樂~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

好似吾錯喎搵日光顧一下

引用:
原帖由 adam5354 於 2012-1-5 00:27 發表   
4 [% u2 T% }7 P- K謝謝推介~~
' k, O( ~! ^9 u4 u# Z) _8 \5 Z很久沒見妳出帖~~
  Q$ X0 P7 T% b* f4 s% [新年快樂~~  
7 Z* A' v; O8 p6 r4 h. V
! ?: B9 f; f( L4 t( m* KHa Ha 婷婷姐, 呢度冇見, 但係FB有見0麻!

真係好耐冇見你開post (唔想再用FB)
9 V; V5 I% {$ K0 Y7 r" V
% h5 L7 U! C1 J, a個店賣D野都好雜下喎
唔鍾意女人。只鍾意女仔

CECI... thank you for the information.  will check out the site.    HAPPY 2012.   "yeah i agree... havent seen your posts for quite some time"

著左影d靚相黎睇下~一定好靚姐!

真的挺好的

好久不見~最近好嗎?新的鞋子記得要拍照分享喔!

引用:
原帖由 judy 於 2012-1-5 20:23 發表   
0 i, G/ U4 M' k7 F好久不見~最近好嗎?新的鞋子記得要拍照分享喔!
: Z, }3 `* c/ W6 V7 V
$ i, t5 N" Z! N0 X$ _
著左影相喇Judy姐...請原諒我唔戴眼鏡影相唔得, 我會變盲妹啊!!! 戴Con對眼又唔得...太敏感唔適合>_<

真的不错哎

引用:
原帖由 筱筱 於 2012-1-7 19:54 發表   4 |6 I- X  d& @" f) T, a% `9 h8 l' u
真的不错哎
& [0 ]5 \8 e# s
% V3 m  [: q: d) d
筱筱^^真的嗎? Many Thanks!

引用:
原帖由 CECI 於 2012-1-7 18:39 發表   
% o5 J. R5 `0 P% S: x* f- I
6 a9 j0 p6 e) [9 P5 R7 L. R9 ~+ a/ N3 f6 ]2 d8 G% D1 `+ z6 c( R
著左影相喇Judy姐...請原諒我唔戴眼鏡影相唔得, 我會變盲妹啊!!! 戴Con對眼又唔得...太敏感唔適合>_
' O; _7 B* v4 N穿起來很好看喔!害我都想買一雙來穿了~

引用:
原帖由 judy 於 2012-1-8 19:44 發表   ; a; t$ B5 w. q6 l

7 v7 I6 s) \( J穿起來很好看喔!害我都想買一雙來穿了~
$ o; o6 ?- q0 E$ t5 T2 r5 p2 P
, S6 ~! c! U0 C8 \' f, v# k* N# r5 v
妳得既Judy姐^^

seems easily to walk

seems easily to walk

呢個都賣得好雜下

really useful information

條裙......好靚

入去睇過,沒什麼合適的東西。