嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日行過內衣部...

今日行過內衣部...

行黎行去都唔敢去買' g3 A  ]3 Z4 P+ H+ \& Z6 O3 H
好多人係度: K2 k- r1 y; A" j2 a
如果扮幫人買會唔會easy d???
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解唔敢買呀?驚咩呀?

幫但定,去買,人地問到話送禮物俾女友

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-23 21:02 發表 . ]# o" Z8 d5 Z
行黎行去都唔敢去買
( i* y# r, y9 i' a: [0 L: G/ E好多人係度
: a; Y1 \; j4 f4 F如果扮幫人買會唔會easy d???
2 p% u! H- F) e# p3 b+ t( `. y
. E) r; b" u) D7 n2 Q唔通一副買黎自己用o既姿態去買咩? 2 U4 B' n8 a7 M( D, R% @5 u
其實你唔講人地都會以為你係買俾人架囉
4 ]3 ^% g: B4 I9 _% s3 O  i俾 d 膽量啦

而家聖誕節,賣野果個都當你係買禮物啦!
! K3 Z4 S! l% l# W7 F俾D勇氣,Go!

如果問你size 你地會點答???

係丫   宜家係聖誕嘛..

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-25 02:02 發表 % f* I8 M  W- Y6 ~
% r, o( W# `; o" @* v, ^
* w$ K; A5 v) R+ Y/ c6 I
只係話比我細小小

引用:
原帖由 lliang 於 25/12/2008 02:02 發表 2 m6 Y: u- K% F  r
) X1 @8 _$ R0 X% Q) s: ^) W8 C2 s- s2 u2 I7 v- q
我會.....
2 E4 M# \6 H3 v" q! Y1 I7 i7 ter....唔係好記得wor, 大概(你自己咩size/覺得自己咩size), 或者我買左番去俾佢試下先, 到時唔啱再換OK ma?; A7 O; ^- {$ R2 E. ~1 a
0 V5 ?4 N- @' }! q
通常都會得ge, 唔得ge 就唔好買, 走人算

size呢樣野,搵條軟尺度下自己幾多寸咪得囉!
9 W" _3 y/ T4 i# X+ n7 H- G
  N: z7 Z2 n4 _- v1 a6 h! ~唔好忘記個bra扣有幾格,同埋有彈性嘛!7 y3 l  B2 |& C" J2 _
3 m  w2 g* y( d9 n) q# U
至於乜cup,睇係想有乜效果囉

多謝大家
* F; d# N* i0 N/ |( D5 ~; a' M. ~* e2 v琴日終於買了一套粉紅色ge bra 同under

回復 1# lliang 的帖子

可以早上去,少人一点

yes most liekly

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-28 13:08 發表   
3 P# [  i6 _3 `+ k. d多謝大家  I% u8 z& f# O- B
琴日終於買了一套粉紅色ge bra 同under
2 S' f- J- z$ s; |7 X/ i. i9 G比心機!!
晴晴Jessie

一係朝早 一係夜晚  Q$ ?# u3 a. S# V. d# n- ^" I
通常都無咩人買
4 W$ o  H3 ?5 @% b- s2 n9 {5 S/ J* z
Cd去買都可以

係喎,等節日去買咪得囉

唔使諗人地點諗,光明正大行入去買,正常買野使咩驚其他人點諗,就當俾佢地估下係買俾邊個

雖然我也還不敢
8 a% t; I" e0 c8 D7 h# ^9 J- H+ K但要我做的話我會挑比較遠的 人比較少的店! F1 T1 o. d8 i) m3 }! T
直接進去問

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-25 02:02 發表   6 {& v' C# \, a# K, n+ j
8 i/ T: H2 x, {( k9 m$ Q2 t. X- l' P- x; N
如果妳有假乳的話,就可以順便買妳自己要的尺寸囉!

最近訪問的版塊