嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日行過內衣部...

今日行過內衣部...

行黎行去都唔敢去買
" E. H" p# K8 Y- d好多人係度
" a+ l% X* @2 x; o: I. s" e3 o. k如果扮幫人買會唔會easy d???
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解唔敢買呀?驚咩呀?

幫但定,去買,人地問到話送禮物俾女友

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-23 21:02 發表
- }  h. D' t1 T" d4 e行黎行去都唔敢去買
! V6 A$ A- J6 u' t& _* q) w好多人係度! E6 h- S) ^6 n7 \9 Z5 r& A
如果扮幫人買會唔會easy d???
& T( l1 h% ^, s/ s3 \
& `* M: {; x. q. @
唔通一副買黎自己用o既姿態去買咩? 7 v; p# [& h3 f- }
其實你唔講人地都會以為你係買俾人架囉' ]& p2 f# W/ t2 L, X5 J
俾 d 膽量啦

而家聖誕節,賣野果個都當你係買禮物啦!4 w2 K. a: H, E3 p  A  c
俾D勇氣,Go!

如果問你size 你地會點答???

係丫   宜家係聖誕嘛..

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-25 02:02 發表 # \# _2 w; O' d5 Q& i! b
; y& T: I! K0 A! [! z
9 L; I: z4 W3 K1 b8 e$ k" n  m2 T
只係話比我細小小

引用:
原帖由 lliang 於 25/12/2008 02:02 發表 ! T' O+ h: W! W8 j, S
% }, t% I; N$ q0 n  `9 y' Q* D
. N" X+ z$ v3 [$ S5 O- I
我會.....+ Q3 @) b' W( U/ ]4 f0 }( ~* x0 J
er....唔係好記得wor, 大概(你自己咩size/覺得自己咩size), 或者我買左番去俾佢試下先, 到時唔啱再換OK ma?
, I5 W8 y' E! p' p/ ~# E- Y( G1 B) n: ?( J
通常都會得ge, 唔得ge 就唔好買, 走人算

size呢樣野,搵條軟尺度下自己幾多寸咪得囉!
4 q$ w+ \% _2 y5 B
" Q) F# U- o" p" h唔好忘記個bra扣有幾格,同埋有彈性嘛!
/ Z, n$ \7 R( @! R- Y- o7 I; c  E+ ~  i, A% q! H
至於乜cup,睇係想有乜效果囉

多謝大家* y8 l# @0 j- U0 a
琴日終於買了一套粉紅色ge bra 同under

回復 1# lliang 的帖子

可以早上去,少人一点

yes most liekly

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-28 13:08 發表   
1 Z6 w. Y  ^1 ~/ i, H, ]多謝大家
  w- n8 C8 q4 m2 O2 O2 I" ?琴日終於買了一套粉紅色ge bra 同under
$ E9 I, T% ^; ?6 p: C  `: X比心機!!
晴晴Jessie

一係朝早 一係夜晚
$ ?/ z: ^5 ]7 e' @通常都無咩人買6 i( a! U1 a( U: R- D

6 a# }' D6 a/ \  LCd去買都可以

係喎,等節日去買咪得囉

唔使諗人地點諗,光明正大行入去買,正常買野使咩驚其他人點諗,就當俾佢地估下係買俾邊個

雖然我也還不敢
$ u$ a: J, h6 G' ^! f但要我做的話我會挑比較遠的 人比較少的店, B4 {7 P/ N$ w& L' \, v/ @
直接進去問

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-25 02:02 發表   
: q9 B8 c0 b; K9 G* ]如果問你size 你地會點答???
" d" Y% e2 A7 ^; M4 q! |" m8 \9 y; m1 J5 A0 s9 h
如果妳有假乳的話,就可以順便買妳自己要的尺寸囉!

最近訪問的版塊