嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日行過內衣部...

今日行過內衣部...

行黎行去都唔敢去買
" u) ~4 L2 C: u5 ?8 @好多人係度# K* N, q" Z& b8 e: M! G8 B
如果扮幫人買會唔會easy d???
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解唔敢買呀?驚咩呀?

幫但定,去買,人地問到話送禮物俾女友

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-23 21:02 發表 ! ^, e: l5 C; J9 I7 H1 M
行黎行去都唔敢去買0 U$ |! h( L$ K  s* X/ V
好多人係度
: f5 o0 y" h. p3 d如果扮幫人買會唔會easy d???
/ r! x3 c. \7 X# D+ E
+ @; i! u& |+ r# \: E: ]- a唔通一副買黎自己用o既姿態去買咩? $ L4 _) y8 O, h: F  i
其實你唔講人地都會以為你係買俾人架囉
9 K9 y+ |& T1 D/ P俾 d 膽量啦

而家聖誕節,賣野果個都當你係買禮物啦!
; t6 Y# e9 n  T% d6 F' F/ V* F俾D勇氣,Go!

如果問你size 你地會點答???

係丫   宜家係聖誕嘛..

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-25 02:02 發表
$ ^  ^1 L2 l: T  g/ f2 a! V如果問你size 你地會點答???
5 a6 a, x1 H$ F0 E* a* {- g. O
. _7 A0 o1 y  Q+ }+ s, B" P
只係話比我細小小

引用:
原帖由 lliang 於 25/12/2008 02:02 發表
+ e5 ^. _. w) O4 r4 M3 ]如果問你size 你地會點答???
: _5 b! Z4 |6 [8 G; H, ~
, r& n" l; ]% ]2 P& O$ Q
我會...... W6 V  h' c* e/ b+ T* F' Q
er....唔係好記得wor, 大概(你自己咩size/覺得自己咩size), 或者我買左番去俾佢試下先, 到時唔啱再換OK ma?
6 R: p8 t7 c6 |2 S8 o$ z. v% t' {1 i2 A/ H& e
通常都會得ge, 唔得ge 就唔好買, 走人算

size呢樣野,搵條軟尺度下自己幾多寸咪得囉!
* x" q* v, x7 Z/ q* u* Q
7 F4 o1 |; _/ ]1 i5 z唔好忘記個bra扣有幾格,同埋有彈性嘛!* a, P0 Y) b6 ?. u7 a4 O
0 i, U2 j7 n: e) x8 v2 s/ J
至於乜cup,睇係想有乜效果囉

多謝大家
5 e" I8 \- M4 I1 \1 Y琴日終於買了一套粉紅色ge bra 同under

回復 1# lliang 的帖子

可以早上去,少人一点

yes most liekly

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-28 13:08 發表   ( `4 \+ |/ h: F) a
多謝大家
* f. Q1 S9 \' t* m! N琴日終於買了一套粉紅色ge bra 同under
8 s' t! W* \2 N
比心機!!
晴晴Jessie

一係朝早 一係夜晚
) E% |$ P; K0 r- B; s$ Z; Q通常都無咩人買
. ^- i2 P& b/ s. ~& q$ Z& y* V3 @4 a+ J7 n  X! t
Cd去買都可以

係喎,等節日去買咪得囉

唔使諗人地點諗,光明正大行入去買,正常買野使咩驚其他人點諗,就當俾佢地估下係買俾邊個

雖然我也還不敢
7 d6 p6 v$ j! H5 I但要我做的話我會挑比較遠的 人比較少的店$ c0 Y* H% j" ^  k; ^
直接進去問

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-25 02:02 發表   
. F* J0 r- z0 B! n8 I如果問你size 你地會點答???
* q* ~% O- F) `& V

4 C) v/ Q- b$ ~; d# ?/ b0 k; l如果妳有假乳的話,就可以順便買妳自己要的尺寸囉!

最近訪問的版塊