嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日行過內衣部...

今日行過內衣部...

行黎行去都唔敢去買8 c6 ^& A% L9 k4 \
好多人係度$ \) H4 N5 u) U
如果扮幫人買會唔會easy d???
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解唔敢買呀?驚咩呀?

幫但定,去買,人地問到話送禮物俾女友

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-23 21:02 發表 5 C% g" c1 T8 x# w2 v0 x
行黎行去都唔敢去買
0 |! E( w/ ~7 o7 P好多人係度) c$ N" L1 l9 Q, B9 G% n- I
如果扮幫人買會唔會easy d???
" {! a( t: Z# g$ p' Z! W

; E  ]# @4 w8 t% F唔通一副買黎自己用o既姿態去買咩?
0 g) M* L! R( R  o其實你唔講人地都會以為你係買俾人架囉: @! W  K) f2 |( H0 V, A
俾 d 膽量啦

而家聖誕節,賣野果個都當你係買禮物啦!& g( n9 f& q' O' a) W# w
俾D勇氣,Go!

如果問你size 你地會點答???

係丫   宜家係聖誕嘛..

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-25 02:02 發表 3 N9 d4 H3 s6 u$ _: C. M9 _" A
如果問你size 你地會點答???
+ z* X; k& {3 I  Y4 c
0 \& Z( o3 j' x' _/ E0 q6 l只係話比我細小小

引用:
原帖由 lliang 於 25/12/2008 02:02 發表
  W' c  \' v" [如果問你size 你地會點答???
& f3 p8 _- [, d! F* N6 l: t" L) Y2 [3 O) K6 D, I
我會.....
) A( n: J* B1 k7 F0 L. E2 }er....唔係好記得wor, 大概(你自己咩size/覺得自己咩size), 或者我買左番去俾佢試下先, 到時唔啱再換OK ma?
. b" ^5 q9 e/ M1 a9 ^
; _0 x, j: m, D) P' d2 s0 l0 Q通常都會得ge, 唔得ge 就唔好買, 走人算

size呢樣野,搵條軟尺度下自己幾多寸咪得囉!( Y0 n$ D0 y$ Y8 c( O( W

0 s3 K# p  W+ W* s! r2 J( a. \唔好忘記個bra扣有幾格,同埋有彈性嘛!
; z$ m: Y& x# g) V' \5 ]$ v$ \2 n" F4 U
至於乜cup,睇係想有乜效果囉

多謝大家4 n- ]1 G9 E9 f$ o! h
琴日終於買了一套粉紅色ge bra 同under

回復 1# lliang 的帖子

可以早上去,少人一点

yes most liekly

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-28 13:08 發表   9 ~  L% `! J4 ^) n  U" H- [# p
多謝大家8 }! s0 c8 R( x; M2 P) F
琴日終於買了一套粉紅色ge bra 同under
3 p8 C. I3 Q% `  @比心機!!
晴晴Jessie

一係朝早 一係夜晚9 ]7 L( s, u3 ~5 k
通常都無咩人買/ h. Y3 g& Y/ y6 g( Q

& w2 o. F+ K& W; `5 ^Cd去買都可以

係喎,等節日去買咪得囉

唔使諗人地點諗,光明正大行入去買,正常買野使咩驚其他人點諗,就當俾佢地估下係買俾邊個

雖然我也還不敢
  b$ X* d/ \  ^2 Q% S但要我做的話我會挑比較遠的 人比較少的店
9 n0 p$ V: R! n* |2 Z1 u+ m1 X. O1 F直接進去問

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-25 02:02 發表   
' b; v+ ?+ B/ z/ D5 C" V: ]: n如果問你size 你地會點答???
3 n% I7 O1 g" N9 ?# v: \) V0 J6 T% K/ y

8 S8 `6 p. l# Q2 L& B  A如果妳有假乳的話,就可以順便買妳自己要的尺寸囉!

最近訪問的版塊