嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日行過內衣部...

今日行過內衣部...

行黎行去都唔敢去買- c+ ^! z8 M) m0 `
好多人係度
1 ?4 D1 V- g9 q如果扮幫人買會唔會easy d???
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解唔敢買呀?驚咩呀?

幫但定,去買,人地問到話送禮物俾女友

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-23 21:02 發表
( u% e% q% A7 j/ n行黎行去都唔敢去買% i, o5 {8 B9 E; s1 w) K  C
好多人係度
* z' N1 P5 P2 |* i8 ^如果扮幫人買會唔會easy d???
- [0 S6 s5 P3 E, c& f/ Q8 w- _9 J' B. N5 @6 R
唔通一副買黎自己用o既姿態去買咩?
7 @- D# [3 a" z5 g* j其實你唔講人地都會以為你係買俾人架囉. O) }% ?' v7 m( q% k( G  P
俾 d 膽量啦

而家聖誕節,賣野果個都當你係買禮物啦!
; \, ?7 c% v1 Q; l俾D勇氣,Go!

如果問你size 你地會點答???

係丫   宜家係聖誕嘛..

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-25 02:02 發表
8 y1 H; ]9 W& ~0 x如果問你size 你地會點答???
- V( p9 g8 H: r7 `* i# N2 v

. {4 t  h! `3 v  x只係話比我細小小

引用:
原帖由 lliang 於 25/12/2008 02:02 發表 ! j( f6 d0 W! P, `" G3 x
如果問你size 你地會點答???
! p: y, [# f+ N3 Y

8 p3 [4 F) e" y8 s" L7 Z我會.....
& ?# q! V# K1 `. Z/ s9 Oer....唔係好記得wor, 大概(你自己咩size/覺得自己咩size), 或者我買左番去俾佢試下先, 到時唔啱再換OK ma?
0 V8 |) E2 [# I: V* c% r8 j7 C# M5 e: c
通常都會得ge, 唔得ge 就唔好買, 走人算

size呢樣野,搵條軟尺度下自己幾多寸咪得囉!8 ?7 n, Y* m; T

( Q2 I; K& a1 |唔好忘記個bra扣有幾格,同埋有彈性嘛!9 M0 ?2 u  a8 V+ a2 ]2 |# }
  J9 }% t; I# d4 v) T: g$ p
至於乜cup,睇係想有乜效果囉

多謝大家
; V- B& m1 J0 J( a' d8 [琴日終於買了一套粉紅色ge bra 同under

回復 1# lliang 的帖子

可以早上去,少人一点

yes most liekly

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-28 13:08 發表   
$ I$ a8 ]: Y( N8 a; `% T) f+ G" ?# q/ I多謝大家! |+ l6 \. p/ C7 G
琴日終於買了一套粉紅色ge bra 同under
8 X$ f0 F; l( {- N# C9 a8 u8 ]( q0 i! D6 O
比心機!!
晴晴Jessie

一係朝早 一係夜晚# s( J3 n/ h8 ]: ?" b
通常都無咩人買
( Q" H1 K/ h/ C4 s
/ M( y9 Z5 |, C7 \' V5 p" J+ V  PCd去買都可以

係喎,等節日去買咪得囉

唔使諗人地點諗,光明正大行入去買,正常買野使咩驚其他人點諗,就當俾佢地估下係買俾邊個

雖然我也還不敢9 @+ W8 q: ^% Z+ h
但要我做的話我會挑比較遠的 人比較少的店9 H" [5 u% T4 d' I( q1 O
直接進去問

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-25 02:02 發表   
( v- p' t& p7 U3 `如果問你size 你地會點答???
' c% h. d7 K) t0 K% }3 g  z3 ~) S4 Q& P5 h6 O; N9 Y. K
如果妳有假乳的話,就可以順便買妳自己要的尺寸囉!