嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

除鞋的絲襪腳

除鞋的絲襪腳

唔知各位巴打鍾唔鍾意女仕們除左鞋既絲襪腳架???4 v# o* ?* }. |4 G1 `' S% M# w
除左睇腳趾之外仲鍾唔鍾意睇絲襪腳板底???
* f" e7 x- j' N, z: p3 T有時睇見腳板底腳趾位通常有單一條粗線踏埋係d腳趾上面睇落好正...6 \4 U3 w7 W# o. v) s, P1 b0 g
而且可以憑果條線睇得出條女著唔著得正對絲襪....
4 F; _( s% a0 @% |同埋有冇人鍾意睇女仕們著住絲襪除晒鞋玩腳趾呢個動作???) g# z; [5 Z1 t- F) X
! n8 q, w* T( R0 @. ?6 a
覺得好的就按一下感謝吧~~

梗係中意啦!直情想啜下腳指添呀!

中意中意中意中意中意中意中意中意中意中意中意中意

其實平底鞋可以唔駛用手除,. F) z+ e; U/ Y( i9 X% W
任何時候都可以玩鞋,真係幾正架!

引用:
原帖由 hamsters_miu 於 2012-2-26 23:17 發表   
1 A1 Z  O) k/ x( ]梗係中意啦!直情想啜下腳指添呀!
) J8 c5 R" ^: x0 ~( ]) \
, K5 x4 D* b% k7 e: h1 F
不過可惜呢d絲襪除鞋鏡頭唔係時時見到...8 s) E: B4 V; I/ ]$ a' J
係除左禮拜日睇賓賓就大把...但可惜對賓賓興趣唔大

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2012-2-27 10:55 發表   
  _- W6 _' c: p" D- x9 V' P4 t2 M! H4 f% t7 X
6 t5 `( E+ Y; ^4 P
不過可惜呢d絲襪除鞋鏡頭唔係時時見到...# D1 m5 v* r6 l/ Q4 T6 f# o9 P. ]
係除左禮拜日睇賓賓就大把...但可惜對賓賓興趣唔大
6 b$ ?/ G# b% c& o% _

- s: W" Q: M. P$ l9 g5 L& g又好似真係見過賓賓咁做。# R/ Q3 D" U0 u) W. Z/ j& E. \
我個人也喜歡看。
! D' R5 g+ R) g6 z$ g! V另外,著絲襪的鏡頭也喜歡看。
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

除鞋的學生妹白襪腳4 c7 e: N" n; T! {7 y4 K7 w
都ok

引用:
原帖由 samsung@AKB48 於 2012-2-27 16:40 發表   
2 N( D; m( i8 w, t8 u/ m除鞋的學生妹白襪腳
5 E7 k( P) m+ X& _- T4 i1 X2 r3 i3 ?都ok
2 ~) r1 J* `7 {$ Z1 l# f& W& z% \
; q; \0 {4 y% Q" N! n0 F4 A
有時睇到冇野睇都會睇下既....

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2012-2-27 16:10 發表   
: a" i* _- D, v8 g* i
& |* _# P5 h) B# i9 j& c, S# i) \; w' W% r% D) G  \
又好似真係見過賓賓咁做。+ T/ X0 b- X8 U0 u) x5 N
我個人也喜歡看。
) H& F; B6 g5 w$ O另外,著絲襪的鏡頭也喜歡看。
' T7 Q: s4 t$ L0 h6 g2 C6 \& n' q1 _
呢幾個月天氣一涼d賓賓一定會著絲...
: J1 }. @. F$ ?- b/ \然後除晒鞋攤大隻絲襪腳板任你睇...
: e4 X1 V+ |. a* A# H0 ?1 G& R
; @7 R( e0 h. S6 ^[ 本帖最後由 kotaro2872 於 2012-2-27 18:07 編輯 ]

超中意