嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

除鞋的絲襪腳

除鞋的絲襪腳

唔知各位巴打鍾唔鍾意女仕們除左鞋既絲襪腳架???2 S- ~" g  f6 E5 k  a5 K# V( K" u
除左睇腳趾之外仲鍾唔鍾意睇絲襪腳板底???  D- u# w6 m* O' F& u
有時睇見腳板底腳趾位通常有單一條粗線踏埋係d腳趾上面睇落好正.../ ?/ z; F8 V+ W  ~
而且可以憑果條線睇得出條女著唔著得正對絲襪....! p$ M# h5 l, `# e9 g; Q7 e3 C! b& k
同埋有冇人鍾意睇女仕們著住絲襪除晒鞋玩腳趾呢個動作???
) v9 |( N: [: f3 A& U2 b: N! v( g/ t
9 w: t; A7 O) {: J4 j6 E, r[ 本帖最後由 kotaro2872 於 2012-2-27 10:57 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

梗係中意啦!直情想啜下腳指添呀!

中意中意中意中意中意中意中意中意中意中意中意中意

其實平底鞋可以唔駛用手除,
) L: {3 g, U  T0 G) Y/ |2 c+ \) c/ q任何時候都可以玩鞋,真係幾正架!

引用:
原帖由 hamsters_miu 於 2012-2-26 23:17 發表   ; A+ ?% w( |  D0 Q3 E( `
梗係中意啦!直情想啜下腳指添呀!
6 D/ x& }: F, C8 D( A( ^* O6 d) S2 G% X1 j- N: b5 m2 O
不過可惜呢d絲襪除鞋鏡頭唔係時時見到...5 D  Y% I1 g, G" ^. Q; }$ \: |3 `: k
係除左禮拜日睇賓賓就大把...但可惜對賓賓興趣唔大

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2012-2-27 10:55 發表   8 {& q) \& I* ^( p* {( h

( k$ J( P9 V6 @4 K
& X( @& B& O& k4 u不過可惜呢d絲襪除鞋鏡頭唔係時時見到...% V/ D/ R9 R! u7 W
係除左禮拜日睇賓賓就大把...但可惜對賓賓興趣唔大
0 x) m/ U$ L; z0 l; Q5 h/ K# `! u0 c5 ~; s0 R9 X% k
又好似真係見過賓賓咁做。
8 I( C' V# L- e7 J我個人也喜歡看。( X2 K' P; f2 o& Y% ]. M
另外,著絲襪的鏡頭也喜歡看。
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

除鞋的學生妹白襪腳
+ k1 T6 c7 I- m8 X% W5 r都ok

引用:
原帖由 samsung@AKB48 於 2012-2-27 16:40 發表   6 E% K# v- C2 O& E& X. m
除鞋的學生妹白襪腳
" R: ~! a: s  a" v; u都ok
. p/ l" o2 Q$ F" u( Z3 o
- q  c1 A. _; R! T/ J# ?有時睇到冇野睇都會睇下既....

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2012-2-27 16:10 發表   $ w8 Q: t+ N  F. F/ K) t

! r! I. n; `5 ]+ {' {% Q
- N2 n* p- h5 W* q2 w" D+ r又好似真係見過賓賓咁做。, _5 a# }( u6 e5 |; |3 B) u& _9 ~
我個人也喜歡看。0 T: V( x* Z: m4 u, i
另外,著絲襪的鏡頭也喜歡看。
) W# N" a* n$ Z; y- q
' X7 V! o  x& }
呢幾個月天氣一涼d賓賓一定會著絲...
$ f6 H9 E% P% L8 A然後除晒鞋攤大隻絲襪腳板任你睇...' t+ s0 o) `9 B4 J  O. z/ p9 G
. R4 s2 S/ J# D

超中意