嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

除鞋的絲襪腳

除鞋的絲襪腳

唔知各位巴打鍾唔鍾意女仕們除左鞋既絲襪腳架???
7 v' _8 V% m: \/ H% A除左睇腳趾之外仲鍾唔鍾意睇絲襪腳板底???; a+ j8 h- m  W. ~
有時睇見腳板底腳趾位通常有單一條粗線踏埋係d腳趾上面睇落好正...
7 b! @+ c; X, j& F而且可以憑果條線睇得出條女著唔著得正對絲襪....
8 J  P& f/ g: [8 M) b/ I同埋有冇人鍾意睇女仕們著住絲襪除晒鞋玩腳趾呢個動作???
  k7 ^+ w9 h* s# q
/ S8 C- @) R& F% A) T[ 本帖最後由 kotaro2872 於 2012-2-27 10:57 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

梗係中意啦!直情想啜下腳指添呀!

中意中意中意中意中意中意中意中意中意中意中意中意

其實平底鞋可以唔駛用手除,
5 n( Q5 Y- Z( w, w/ c任何時候都可以玩鞋,真係幾正架!

引用:
原帖由 hamsters_miu 於 2012-2-26 23:17 發表   
3 `- O* f" x' g. j( W- d梗係中意啦!直情想啜下腳指添呀!
' e* p- `2 f, N
+ g* A1 w+ G, O+ M! c" I, j+ @不過可惜呢d絲襪除鞋鏡頭唔係時時見到...+ L( O) z, H- g+ \* a+ S5 G" B
係除左禮拜日睇賓賓就大把...但可惜對賓賓興趣唔大

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2012-2-27 10:55 發表   0 h9 u8 I5 s1 c2 I
% ~9 M( N1 y' a, |  D2 i

* b( d9 F! d6 g2 P6 t; z不過可惜呢d絲襪除鞋鏡頭唔係時時見到...
4 L5 N" Z' y% x& p# [  B. y係除左禮拜日睇賓賓就大把...但可惜對賓賓興趣唔大
: w' j9 R( X) h  u% M! Q
$ i0 F% O( x$ Y4 l/ _# z
又好似真係見過賓賓咁做。' k3 }3 `- ^6 |1 \! Y5 d
我個人也喜歡看。7 K/ s( Y' P# ?) F3 C# G
另外,著絲襪的鏡頭也喜歡看。
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

除鞋的學生妹白襪腳
# k& J; \, \/ q7 K' U4 H! U* C4 d( S  K2 L都ok

引用:
原帖由 samsung@AKB48 於 2012-2-27 16:40 發表   
* Z) t" w' I) P5 R1 `+ o* k除鞋的學生妹白襪腳5 O: F+ J% D, f! S" J( ?% u
都ok
: N) w3 b$ [# v2 `4 v7 A& o
5 s- J% c8 u: b) ]& d: G% M& w$ {
有時睇到冇野睇都會睇下既....

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2012-2-27 16:10 發表   - G  I! g4 ^" L3 r

$ O* s; I/ k9 S+ w
7 Q1 _) e5 y6 s% P& Y又好似真係見過賓賓咁做。( I0 O5 c  ^# U. H! s0 J; H4 k
我個人也喜歡看。
6 x; |# \, P* j+ c1 ^) W1 F另外,著絲襪的鏡頭也喜歡看。
3 i0 s( q' J0 L. C% s; |

0 a, ?4 D6 b' c% Z; Q: c! t1 A9 l! {呢幾個月天氣一涼d賓賓一定會著絲...4 e8 q6 T) _4 c# a
然後除晒鞋攤大隻絲襪腳板任你睇...
# J0 p7 |# W: u! p/ g) @: ?. b/ B4 A& L( ], d# x5 m1 _8 f- [

超中意