嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

除鞋的絲襪腳

除鞋的絲襪腳

唔知各位巴打鍾唔鍾意女仕們除左鞋既絲襪腳架???
3 L! R' g$ R; Z  o, [除左睇腳趾之外仲鍾唔鍾意睇絲襪腳板底???+ v" e4 Q+ g6 x( T( ~' l  d
有時睇見腳板底腳趾位通常有單一條粗線踏埋係d腳趾上面睇落好正...7 o, P3 V. _% {( c
而且可以憑果條線睇得出條女著唔著得正對絲襪....9 C; P8 @: \8 ^$ f
同埋有冇人鍾意睇女仕們著住絲襪除晒鞋玩腳趾呢個動作???' h1 i8 @* a/ f5 {7 K& z/ l, K

+ U! \- G: v6 o[ 本帖最後由 kotaro2872 於 2012-2-27 10:57 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

梗係中意啦!直情想啜下腳指添呀!

中意中意中意中意中意中意中意中意中意中意中意中意

其實平底鞋可以唔駛用手除,
" I; ]% f% v! q8 k) e  d+ G$ u任何時候都可以玩鞋,真係幾正架!

引用:
原帖由 hamsters_miu 於 2012-2-26 23:17 發表   * P, y! k6 U  H' \4 e+ {1 g$ k
梗係中意啦!直情想啜下腳指添呀!
) t8 m$ |  P. o  t
5 R' ?5 I+ Q8 \+ y6 E- R/ ^不過可惜呢d絲襪除鞋鏡頭唔係時時見到...+ H+ u2 L. n/ Q0 v6 F( G
係除左禮拜日睇賓賓就大把...但可惜對賓賓興趣唔大

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2012-2-27 10:55 發表   
/ g# `$ e, \; x0 e6 H0 p: n
/ _* C0 [( l9 |5 J. @9 u! ^# b
8 F) A% b" Q9 w! T  [不過可惜呢d絲襪除鞋鏡頭唔係時時見到...
, v5 T/ ~4 n( D係除左禮拜日睇賓賓就大把...但可惜對賓賓興趣唔大
% \. j6 @" I2 R0 X* k/ _
; C% ~8 H$ [0 [5 ?5 v
又好似真係見過賓賓咁做。) ^5 M5 q: y& W# M
我個人也喜歡看。
/ Y) G% a4 |& Q) g% q另外,著絲襪的鏡頭也喜歡看。
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

除鞋的學生妹白襪腳
6 y: l0 C7 X, k7 U! H* W9 @+ b都ok

引用:
原帖由 samsung@AKB48 於 2012-2-27 16:40 發表   
, ?, K& v; l" o8 q: |- W除鞋的學生妹白襪腳- F" u* o6 t3 i+ A
都ok
- H: ?$ B: X. S: o7 c1 z+ q! x/ ^, l. e
$ Q- G8 m1 b% ]% m  n0 ~' M
有時睇到冇野睇都會睇下既....

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2012-2-27 16:10 發表   ! ^5 Q+ z* S  U

9 t: W* V4 [1 R2 J) ?0 z4 p. a6 Y9 h
又好似真係見過賓賓咁做。
& @2 \: A/ e; m我個人也喜歡看。
3 t3 Q: k* U( n- U另外,著絲襪的鏡頭也喜歡看。
  ^& E3 X- ]! i; R1 b
* G- `; d! n3 G8 _7 L5 O0 o
呢幾個月天氣一涼d賓賓一定會著絲...
6 `* U$ I1 q1 e9 x) V; r! f0 u然後除晒鞋攤大隻絲襪腳板任你睇...1 }5 B+ r1 p$ l& H3 o- p0 M

# V; V' R5 a) V' p! a- Y/ A[ 本帖最後由 kotaro2872 於 2012-2-27 18:07 編輯 ]

超中意