嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著左絲之後對腳仲凍過唔著

著左絲之後對腳仲凍過唔著

如題....我曾經試過係大約十一二度到著絲係長褲入面出街....但唔明點解著完之後仲凍過唔著....尤其大脾位就更加凍....我果對係80D厚黑絲泥架啦....到底係對絲襪既問題定係點???
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
I share the same feeling...... why?

引用:
原帖由 applebaby 於 2012-3-1 14:39 發表   
" j/ u  G! S9 T+ q# u# l3 i: v# UI share the same feeling...... why?
! }0 m* E: p; X6 J; W6 g2 ~3 [

8 g; b5 r9 B8 o& q8 c咪就係囉.....照計著左應該係暖d先至岩架嗎.....4 c9 a) B+ C% {6 x6 \0 [3 X# @8 N3 \
所以就更加唔明點解女仔著絲之餘仲可以晒埋腿出泥著.....

如果係大風你就會覺得暖好多

著左絲我覺得睖左wo

絲襪係吸熱快、散熱快
8 o3 @' C2 y0 q9 E7 N: h( H( Q冬天着會凍、夏天着會熱'係正常嘅8 i! M; k& Z& e3 d5 z1 [% D1 j
冬天可以試下着閃絲0 S1 Z0 ]( A9 V4 a% d) I
閃絲會增加磨擦力會暖D
唔鍾意女人。只鍾意女仔

唔多覺呀!我著親絲都感到十分暖

引用:
原帖由 mercury1 於 2012-3-1 20:53 發表   
2 L" W9 W( l5 H7 Y$ w絲襪係吸熱快、散熱快
" Z4 G0 d4 Z6 T冬天着會凍、夏天着會熱’係正常嘅2 X" |* D# ?* D
冬天可以試下着閃絲! I5 y# ]# y( k6 [  F4 n
閃絲會增加磨擦力會暖D
& F) D' o5 L9 U
/ F: {) W! W& l  R* k4 V3 l  ~6 o但點解女仔可以唔洗著閃絲而又可以求其著厚絲露腿著出泥呢???
/ K0 {% I- }( I& \呢樣先令我唔明...唔通女仔腳本身比男仔腳仲更加襟凍???

引用:
原帖由 mandycheung520 於 2012-3-1 23:33 發表   : o: ^; j/ T/ R( h
唔多覺呀!我著親絲都感到十分暖
8 a4 a9 A6 f* H9 J2 @, @# ~
" f" x6 O. V- F9 I; |# A2 ~
我反而著左仲凍過唔著....Why

引用:
原帖由 CroXL 於 2012-3-1 20:38 發表   7 h$ O! i( I. T
著左絲我覺得睖左wo
9 F/ E- Y: W: f6 d6 Z( t
0 V, O9 w$ s4 y. ]3 E5 {
照常理應該著左會暖d...如果著左仲凍過唔著我諗連女仔都頂唔住啦...何況仲要露埋腿著出泥...
' }: e/ U$ [( O2 T5 L5 G) W0 E/ f但問題係我著完之後仲凍過唔著先搞野...

唔係wor, 我著咗係暖啲

對絲再厚D,試下會唔會有好轉?

如果著住絲襪行路,一定會比長褲暖同舒服,* q; v$ R( |  F! _. |0 n) \7 h0 u
因為有摩擦力
. T# s* ]& t. Q" q4 `
* W3 G! U  w+ Z8 S. V# X至於坐o係度,著厚絲襪都會暖D,! r5 h* D8 q6 `8 H5 ?+ V
我諗80D以上啦!
) R3 g2 r. t% ]' D" ^! f( b( r$ T(真正o既80D喎,有D大陸造o既,唔夠厚架!)

絲襪係吸熱快、散熱快+ p8 W* s( W/ d4 v
冬天可以試下着閃絲
) _0 B9 Q0 e; }1 h& |& M& S; m閃絲會增加磨擦力會暖D

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2012-3-1 05:07 發表   
+ I6 P; y1 @2 W* X! x- P* w如題....我曾經試過係大約十一二度到著絲係長褲入面出街....但唔明點解著完之後仲凍過唔著....尤其大脾位就更加凍....我果對係80D厚黑絲泥架啦....到底係對絲襪既問題定係點???
& s( r. \4 ]! Q5 w  N6 H: z& @9 q+ b, l. ^1 I: _1 d
會唔會係因為腳毛既原因?
: j; h9 k/ P. K$ ^# b0 v! O* x7 c; N著左絲襪,d毛會被噤低晒。

回復 1# kotaro2872 的帖子

80D無理由出現呢種情況。

著厚絲會暖好多