嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著左絲之後對腳仲凍過唔著

著左絲之後對腳仲凍過唔著

如題....我曾經試過係大約十一二度到著絲係長褲入面出街....但唔明點解著完之後仲凍過唔著....尤其大脾位就更加凍....我果對係80D厚黑絲泥架啦....到底係對絲襪既問題定係點???
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
I share the same feeling...... why?

引用:
原帖由 applebaby 於 2012-3-1 14:39 發表   
2 |0 ^9 p! N6 i# }. bI share the same feeling...... why?
: Y2 k1 Y/ w, y3 Y) a/ Z" Q* q3 l2 f6 \" W
咪就係囉.....照計著左應該係暖d先至岩架嗎.....7 a9 k5 X( {# x' g7 M' O4 b
所以就更加唔明點解女仔著絲之餘仲可以晒埋腿出泥著.....

如果係大風你就會覺得暖好多

著左絲我覺得睖左wo

絲襪係吸熱快、散熱快2 V& T" _* `- G# ~: H
冬天着會凍、夏天着會熱'係正常嘅
+ V1 Y* U8 y3 u+ Z  x( F4 u) ^冬天可以試下着閃絲
3 a/ x* [9 V6 y" u. w' u閃絲會增加磨擦力會暖D
唔鍾意女人。只鍾意女仔

唔多覺呀!我著親絲都感到十分暖

引用:
原帖由 mercury1 於 2012-3-1 20:53 發表   
5 Y. z1 q" V7 |6 ?3 O絲襪係吸熱快、散熱快
- l( g7 F. {# h2 b冬天着會凍、夏天着會熱’係正常嘅
0 h* \1 F' j0 `; `1 b/ y5 e& V7 B/ a冬天可以試下着閃絲# l0 ^1 G$ y0 R
閃絲會增加磨擦力會暖D
; s6 z1 J* n  l
3 |( K/ O. \; Q: ~$ W但點解女仔可以唔洗著閃絲而又可以求其著厚絲露腿著出泥呢???
$ c6 \' K/ `; g8 e' q: ?$ `! P呢樣先令我唔明...唔通女仔腳本身比男仔腳仲更加襟凍???

引用:
原帖由 mandycheung520 於 2012-3-1 23:33 發表   
  p+ U8 v5 T( g2 N& M5 i; a唔多覺呀!我著親絲都感到十分暖
+ [' o" |# S- B/ u
$ s5 F! y. [% I$ g* w: ?我反而著左仲凍過唔著....Why

引用:
原帖由 CroXL 於 2012-3-1 20:38 發表   0 k, @3 H1 M% o5 I: g# P8 K6 M
著左絲我覺得睖左wo
8 _# ~. ]* C& Y: `9 o" e5 O* L& y) P# l! c# X0 I& g
照常理應該著左會暖d...如果著左仲凍過唔著我諗連女仔都頂唔住啦...何況仲要露埋腿著出泥...( [9 M2 m  u  j0 g( A' p1 v0 j" a; ?
但問題係我著完之後仲凍過唔著先搞野...

唔係wor, 我著咗係暖啲

對絲再厚D,試下會唔會有好轉?

如果著住絲襪行路,一定會比長褲暖同舒服,
2 N4 i- c3 ?4 s6 _; |; y1 d5 z0 b因為有摩擦力6 B& W! ~6 P1 z

! |- J( T! [8 [至於坐o係度,著厚絲襪都會暖D,5 g! ]/ M, t6 d$ m& {' ~
我諗80D以上啦!& H  c/ ]2 Z& c
(真正o既80D喎,有D大陸造o既,唔夠厚架!)

絲襪係吸熱快、散熱快+ J3 X7 k8 f1 z9 a9 J% C
冬天可以試下着閃絲0 w3 {7 `; h( j. [3 f" ?  Q0 L
閃絲會增加磨擦力會暖D

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2012-3-1 05:07 發表   ! R" G, t" r2 m" N/ D8 m3 g
如題....我曾經試過係大約十一二度到著絲係長褲入面出街....但唔明點解著完之後仲凍過唔著....尤其大脾位就更加凍....我果對係80D厚黑絲泥架啦....到底係對絲襪既問題定係點???
; l7 s* ?. J$ v1 {$ J) H8 p8 [3 L* z% x3 _
會唔會係因為腳毛既原因?1 C5 s  ^* O# e" T
著左絲襪,d毛會被噤低晒。

回復 1# kotaro2872 的帖子

80D無理由出現呢種情況。

著厚絲會暖好多