嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著左絲之後對腳仲凍過唔著

著左絲之後對腳仲凍過唔著

如題....我曾經試過係大約十一二度到著絲係長褲入面出街....但唔明點解著完之後仲凍過唔著....尤其大脾位就更加凍....我果對係80D厚黑絲泥架啦....到底係對絲襪既問題定係點???
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
I share the same feeling...... why?

引用:
原帖由 applebaby 於 2012-3-1 14:39 發表   : v& h# K, g  a/ W% @9 I. m" _" ^' r
I share the same feeling...... why?
- O: u* ]3 \5 A2 S+ V2 d6 y% S: U: S& m7 d
咪就係囉.....照計著左應該係暖d先至岩架嗎.....
+ K: ?+ _$ n+ M& b所以就更加唔明點解女仔著絲之餘仲可以晒埋腿出泥著.....

如果係大風你就會覺得暖好多

著左絲我覺得睖左wo

絲襪係吸熱快、散熱快
9 x( r, k: {3 Y: U+ R: {/ k冬天着會凍、夏天着會熱'係正常嘅
5 L1 y0 M$ \0 {# R冬天可以試下着閃絲+ G$ B3 Z! h& B! K% b1 P; q
閃絲會增加磨擦力會暖D
唔鍾意女人。只鍾意女仔

唔多覺呀!我著親絲都感到十分暖

引用:
原帖由 mercury1 於 2012-3-1 20:53 發表   # r0 [" A8 S0 K3 P1 l7 ]3 E
絲襪係吸熱快、散熱快
$ L$ W' f" j0 Z+ W! s' K9 R冬天着會凍、夏天着會熱’係正常嘅% b" [" _* t4 l
冬天可以試下着閃絲
& M3 X/ a. M, h/ l% H. ]6 h閃絲會增加磨擦力會暖D
  v" y% |  q" h% E4 G$ @4 C; y4 h# z) c8 a* Y
但點解女仔可以唔洗著閃絲而又可以求其著厚絲露腿著出泥呢???
( ^* I1 S+ K, r% n2 ^8 Y* R7 J' ~7 J呢樣先令我唔明...唔通女仔腳本身比男仔腳仲更加襟凍???

引用:
原帖由 mandycheung520 於 2012-3-1 23:33 發表   
7 t8 ~. L; ?. ~( u2 t3 g唔多覺呀!我著親絲都感到十分暖
: |7 Z2 ?& s2 J- C
( X8 v: @% b' H  D
我反而著左仲凍過唔著....Why

引用:
原帖由 CroXL 於 2012-3-1 20:38 發表   4 j0 v7 v% ?5 ^) T5 h
著左絲我覺得睖左wo
9 x, u5 S0 L8 T+ C
2 s4 ~( p; k' [) w1 v: b照常理應該著左會暖d...如果著左仲凍過唔著我諗連女仔都頂唔住啦...何況仲要露埋腿著出泥...
, Y$ @2 G  R( f5 U1 u+ C9 I9 m但問題係我著完之後仲凍過唔著先搞野...

唔係wor, 我著咗係暖啲

對絲再厚D,試下會唔會有好轉?

如果著住絲襪行路,一定會比長褲暖同舒服,
! Y( \9 ]* R+ ^因為有摩擦力/ p- e# a0 K7 A- B3 Z: D! k( h
! b: H0 v( ?6 {0 C$ x3 U
至於坐o係度,著厚絲襪都會暖D,+ H: V0 G: B: i9 o
我諗80D以上啦!
' X9 m7 n: U# F(真正o既80D喎,有D大陸造o既,唔夠厚架!)

絲襪係吸熱快、散熱快
1 b0 C1 o" o' h2 p8 V冬天可以試下着閃絲; |/ [: p1 z' k5 H& s
閃絲會增加磨擦力會暖D

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2012-3-1 05:07 發表   
0 }( ~; q* W4 \4 C- Z' B如題....我曾經試過係大約十一二度到著絲係長褲入面出街....但唔明點解著完之後仲凍過唔著....尤其大脾位就更加凍....我果對係80D厚黑絲泥架啦....到底係對絲襪既問題定係點???
0 s+ J# ~4 B6 I' Q9 {' e* R
- P% C9 h: ~1 j% q1 H) p會唔會係因為腳毛既原因?
% P$ G4 ^4 }. X1 }% U著左絲襪,d毛會被噤低晒。

回復 1# kotaro2872 的帖子

80D無理由出現呢種情況。

著厚絲會暖好多