嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著左絲之後對腳仲凍過唔著

著左絲之後對腳仲凍過唔著

如題....我曾經試過係大約十一二度到著絲係長褲入面出街....但唔明點解著完之後仲凍過唔著....尤其大脾位就更加凍....我果對係80D厚黑絲泥架啦....到底係對絲襪既問題定係點???
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
I share the same feeling...... why?

引用:
原帖由 applebaby 於 2012-3-1 14:39 發表   % Q; F/ N0 ], ?; w6 c1 F8 j
I share the same feeling...... why?
# E! }  A3 z" [' T2 U3 s
( s( i2 ~' c1 ^" m9 o# w( L咪就係囉.....照計著左應該係暖d先至岩架嗎.....5 w# D' T* U! e- g' D, s
所以就更加唔明點解女仔著絲之餘仲可以晒埋腿出泥著.....

如果係大風你就會覺得暖好多

著左絲我覺得睖左wo

絲襪係吸熱快、散熱快9 f/ N% _" s6 p# K, W
冬天着會凍、夏天着會熱'係正常嘅
1 A6 A+ R0 m8 R0 m冬天可以試下着閃絲$ p2 y) H) z- z) }
閃絲會增加磨擦力會暖D
唔鍾意女人。只鍾意女仔

唔多覺呀!我著親絲都感到十分暖

引用:
原帖由 mercury1 於 2012-3-1 20:53 發表   
) H4 s: U# Y/ W! v: |7 m# D絲襪係吸熱快、散熱快
2 W& Y+ Q7 O. e/ q, \冬天着會凍、夏天着會熱’係正常嘅
+ z& x4 A# l9 Z0 X冬天可以試下着閃絲2 |. _8 N! r, x% t
閃絲會增加磨擦力會暖D
) ^1 x; g4 u" T% w: D% H

3 R4 @: Q3 J  i3 T/ ?但點解女仔可以唔洗著閃絲而又可以求其著厚絲露腿著出泥呢???! j& K% t- S2 g+ D* w+ k, o
呢樣先令我唔明...唔通女仔腳本身比男仔腳仲更加襟凍???

引用:
原帖由 mandycheung520 於 2012-3-1 23:33 發表   
: ?5 F) A( }, T+ s6 p2 S  K唔多覺呀!我著親絲都感到十分暖
+ S  E; {: I+ L
; n: }! P- R' n. Z5 Y6 T/ _- i
我反而著左仲凍過唔著....Why

引用:
原帖由 CroXL 於 2012-3-1 20:38 發表   
* X! M+ B; r% p1 o6 A9 l* b著左絲我覺得睖左wo
7 F) N/ c1 o6 t" j# S8 e* t7 c% F; G6 J% ~
照常理應該著左會暖d...如果著左仲凍過唔著我諗連女仔都頂唔住啦...何況仲要露埋腿著出泥...8 q! t  v" X* \! `9 w$ ~7 u! A$ T
但問題係我著完之後仲凍過唔著先搞野...

唔係wor, 我著咗係暖啲

對絲再厚D,試下會唔會有好轉?

如果著住絲襪行路,一定會比長褲暖同舒服,
  z: [: H# X! v$ I6 V9 }& u; P0 [因為有摩擦力
! ?: Q6 B9 ?! Z$ g* W3 K5 R8 g. c" s$ r$ l4 [0 q
至於坐o係度,著厚絲襪都會暖D,( l2 Z1 O8 m1 u, o+ |' `
我諗80D以上啦!! f- `. a4 g/ |! y- G. [8 L$ n$ m/ e
(真正o既80D喎,有D大陸造o既,唔夠厚架!)

絲襪係吸熱快、散熱快0 U. g+ q4 N& W2 g6 ^( d
冬天可以試下着閃絲
+ ?$ O% T; M: P- n) ~閃絲會增加磨擦力會暖D

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2012-3-1 05:07 發表   , m9 _- G) I2 b! q9 h2 B7 E) _1 }
如題....我曾經試過係大約十一二度到著絲係長褲入面出街....但唔明點解著完之後仲凍過唔著....尤其大脾位就更加凍....我果對係80D厚黑絲泥架啦....到底係對絲襪既問題定係點???
; |/ G* r# f' l6 k7 J, F- H
; Z( T2 S2 }; f- u4 I- A
會唔會係因為腳毛既原因?
3 `1 K6 _; [. c0 L2 N著左絲襪,d毛會被噤低晒。

回復 1# kotaro2872 的帖子

80D無理由出現呢種情況。

著厚絲會暖好多