嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[新體驗]芭蕾舞衣

[新體驗]芭蕾舞衣

話說禽晚影完芭蕾舞相後
" c9 Q9 b% L- i$ d- X) K+ A夜晚就一直當睡衣著住黎訓
3 }4 s/ M$ S7 U成晚俾緊身舞衣包住8 Q% s3 Y3 t5 H! I  R0 j7 O: q
今日係短袖衫入面著件芭蕾舞衣返工
* K( R  H6 f9 J, f, t% u+ o其實好耐之前想咁著好耐, 但係一直搵唔到地方買4 I. [4 q9 y) {% ?" z
行入芭蕾舞用品店又即刻俾人望住
+ g9 g# f$ d% w( |- n8 k網頁寫個D用品地址好多都搵唔到, 唯有上網買.
3 g5 Q; p' Q2 \' P# Q0 p9 @) X' Q: w4 P
由於係短袖, 低領既關系, 所以可以係夏天衫入面著, 以往既連身泳衣都係短袖+ V1 j; g2 d; m8 F  h. _5 q4 B
但係拉埋拉鍊之後個領其高, 淨係可以冬天先著, 但係連身泳衣既下身係平腳2 X4 |( ?' r& s8 r) u- s
所以去洗手間比較麻煩, 但係舞衣係V腳2 c+ K5 e% d+ P# l- |: h1 R
咁就著住返工啦, 都無乜野, 無人會無啦啦拉起你件上身衫黎睇
( M7 i3 x6 T/ X  k1 B( I/ a9 z就算俾人見到少少走光都可以諗係白色底衫4 D" d" I2 b" a8 U* m( v
禽晚係著住衫, 都無乜特別感覺: d% l/ w0 j% ~- e' F" x
但係著住出街, 行每一步路都感覺得到入面件芭蕾舞衣$ n( Z  i, j8 q& E5 G+ N
個種感覺得係一流!
0 r; w- @8 X1 ?4 a5 `- ]; j" t不過由於要方便去洗手間既關系
" M. H& e: e! k/ a1 g0 `: n所以入面無著襪褲.: A$ A8 r: V3 _9 x) E
  [0 G, F8 _9 L- w
自己體驗過, 其實去學芭蕾舞個D小朋友又舞衣又襪褲有時凍凍地仲要加多件上身棉外套0 f  U$ R5 W  L  ]( {* F
(其實我好相試埋件外套, 後面綁個蝴蝶結咁)
; ^' t( ?, o; p" c+ p佢地如果跳跳下舞要去洗手間都幾麻煩下, 尤其是係女仔, I* f1 t" @5 B; e0 R
下下都要除晒咁滯先去到: R. @) w. i% {
如果我今日有著襪褲既話都係一樣...$ v1 S) ~$ Z5 E6 p
# {4 \) ^' y8 E9 i
最後都係個句, 俾緊身舞衣包住個身既感覺真係妙不可言
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想問...你係邊度買? 幾錢? 有冇件舞衣既相?# O. P+ Y6 }5 Y: s$ b& i
(OR 你自拍都得 )

我都試過著襪褲加一件頭泳衣 , 真係好正 , 係衰在去廁所麻煩

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-1-22 20:43 發表 * \: k  q% k$ C' B/ Z
想問...你係邊度買? 幾錢? 有冇件舞衣既相?
* q. B9 b3 ~9 }0 }! ], m( F% l$ F(OR 你自拍都得 )
& Q: O8 Y6 A3 o8 _) o4 Y; N0 `' V$ _
自貼, upload了,請看下面2條link
+ X: V, h! Z# C! p+ ^http://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=2689&goto=newpost$ j. `" U: k  D2 e
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=2699&extra=page%3D1
% ^9 Z2 {5 s+ [+ C1 u, }/ S
, T0 |, S0 `* L# s; s) M6 Q0 d$ O! L: @+ \7 T
後補上:" E- `  c1 ~6 O6 Q7 F+ C( S
芭蕾舞衣係係yahoo拍賣到買, 所以無存在行入芭蕾舞用品店被人眼望望個個情況.
# h8 ?' ?& D  i: C$100元有交易
+ i% ?% G% R# \0 p8 A2 S/ }! w2 b$ a( q

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-1-22 21:31 發表 7 O* `% V- a7 M7 {& X4 C, E
我都試過著襪褲加一件頭泳衣 , 真係好正 , 係衰在去廁所麻煩
2 L1 F5 _3 W/ t9 y7 P其實我買芭蕾舞衣前都有買開連身泳衣著, 但係今次買完芭蕾舞衣後, 芭蕾舞衣個質地同泳衣唔同, 又有另外一種感覺
; A  a4 e4 B6 i: z( V  t& F' N1 }比泳衣厚及緊身, 個種完全被包住既感覺真係好正!
3 r$ p. n  Q. |; P5 i同埋係公開場合著成日驚俾人發現個種危機感!
7 w; s$ r+ ~/ o# K因為你身邊既朋友同同事係完全唔知原來你裡面係有件芭蕾舞衣係到

我可能比較幸福...  我妹有學芭蕾舞* F1 i# b  t% X
所以都間唔中拎黎著下
+ ]6 d( k* h/ l5 |1 L0 z& q上身仲要係吊帶V領的8 Q0 h- v1 X+ q* y% m/ K
不過著住出街就未試過....

引用:
原帖由 atgatg 於 2009-1-25 03:04 發表 5 x+ k, M2 v6 P1 n' Z$ i
我可能比較幸福...  我妹有學芭蕾舞7 Z) h+ s, t# H4 k+ ?
所以都間唔中拎黎著下
0 C$ y/ o! i) @( P上身仲要係吊帶V領的
" ]* Q% _( w9 r8 Z9 A/ \不過著住出街就未試過....
. d) z  u! ?# P. l' U
有無相睇下呀??
" `9 y( g" g. [" L8 H$ [9 [你個妹個size岩你嗎?
3 |- ~3 r$ f; |你唔怕俾佢發現?

引用:
原帖由 night_baby 於 2009-1-26 22:25 發表 ; f" ~" C* A1 T. q- ^

! u' c& t4 \7 }" C: X
/ t$ o3 ?' G/ {* K. b$ X; _2 [我.... 幸福過你." I! w/ T: u; h" U
我 ex 有跳 Ballet 的. 但同我一齊之後無學.' |- u8 S& s' k7 U& u) u
佢套衫放晒o係我屋企, 分手之後都無拎返, 哈~
6 i& |7 J+ i( x* n+ D  B2 |所以我齊晒吊帶, 中長袖, 長/短紗裙, 腰帶, 三對唔同o既鞋同埋一條腰帶.
/ n0 L$ K* ]" W9 t$ e但係果件外套就唔係必要 ...
& _4 F5 S7 O1 A1 j, o  R
你就好啦

引用:
原帖由 night_baby 於 2009-1-26 22:25 發表
8 I8 v' s9 N$ H( L7 G, D! {* a/ ]

, y; {! L+ O- A. m7 u我.... 幸福過你." N  H/ e. L5 q, h
我 ex 有跳 Ballet 的. 但同我一齊之後無學.! _3 p1 M  k. a' X* w$ s% a
佢套衫放晒o係我屋企, 分手之後都無拎返, 哈~: k! e' {# r" v% V' A) ]
所以我齊晒吊帶, 中長袖, 長/短紗裙, 腰帶, 三對唔同o既鞋同埋一條腰帶.* F6 y5 j0 Q+ F% W6 `* o! ~6 X
但係果件外套就唔係必要 ...
2 y# M3 _5 m0 ^0 Y5 @+ c. M
& |+ \0 S" O; `* C- b2 y你就好啦 " V* D! R+ g* R1 f) @( e7 P
咩都齊晒

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-1-25 08:53 發表
) Q6 _  y3 A0 s* y/ h1 z5 Q3 @8 S0 Y1 M0 h
有無相睇下呀??/ ^3 @* V/ N- J( y+ P9 W: Y
你個妹個size岩你嗎?
" x, b& B+ V4 p你唔怕俾佢發現?
% B; V7 G2 J; j5 O. S
/ N: Z6 w# B* t2 o相..  有機會試下影/ d3 Q  K% p6 v" L& c$ M
佢個size 我勉強都算ok
3 |4 `- _+ n( E$ [" T  [4 V當然襯全屋無晒人先行動lo
9 [) M2 d( n& z5 D4 M( R之後咪接返好放返好咁la

引用:
原帖由 atgatg 於 2009-1-29 03:55 發表 # z! {" L8 n8 w' ]5 S4 s* A: W

1 k& f  ^! ]3 R0 v5 A. d
1 r0 Y( L6 a  U+ A相..  有機會試下影
- L8 ?/ K  B4 a% z- g/ q佢個size 我勉強都算ok
& o" n5 p7 f: ], y. E當然襯全屋無晒人先行動lo 7 c) }: u' A* H9 e
之後咪接返好放返好咁la
# t' L7 A& ?% \! F8 {- Z! F
佢著咩碼的?

咁又唔係好清楚 4 D3 H: y# ?6 c7 c; Y5 d
校裙就36la

引用:
原帖由 atgatg 於 2009-1-30 01:32 發表 ( f) H5 E4 v' A3 a$ d, X$ a
咁又唔係好清楚 ; _6 B, Y- f" G& I
校裙就36la
' ~' F% }6 V, O1 M, G
拎佢D芭蕾舞衣影下相啦

影d相來睇下就好...

引用:
原帖由 andylau_13579 於 2009-2-12 13:37 發表 , N! Q6 ?; r+ N% l7 O
影d相來睇下就好...
5 `) S8 k* g) r8 T- L! b! w我有貼相架wor, 你係其他版搵下啦

我都想睇啊^^~~~~~~~~~~~~~

想問...你係邊度買? 幾錢? 有冇件舞衣既相?

我著過芭蕾舞裙出街,勁多人問我去邊度學= =5 h- @! V6 b# L- M4 d$ T$ V7 t
其實果次我係去大會堂表演,仲要有人認得我條裙= =

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-1-22 21:31 發表
& q: h$ A3 D; R6 B( `我都試過著襪褲加一件頭泳衣 , 真係好正 , 係衰在去廁所麻煩
" e( @( x7 Q5 a% ^! N/ x
    $ Z' Y  w. h1 C# P  @
我一定去左先會著絲襪加泳衣.我自己生理唔知係唔係有問題,可以成日唔洗飲水,所以要尿的問題仲未有

嘿嘿$ @% h+ m8 P/ E; F+ C3 |1 U' B
我也想穿穿看芭雷舞衣