嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

敗家了~買左3對鞋,幾件衫同大量小褲褲

敗家了~買左3對鞋,幾件衫同大量小褲褲

如果我係真女人真係唔得掂
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁樣血拼法, 係咪要好多$$?
7 {% p! ^/ C7 M: s, h# J(姐姐有沒有購物地方可以介紹?)

引用:
原帖由 gila 於 2012-4-3 22:16 發表   
& z- y% V7 l+ @# ?6 \# |3 Z$ r咁樣血拼法, 係咪要好多$$?& n. t/ `1 S, k; ]% u8 t) ~2 ]# c3 J- Z8 |
(姐姐有沒有購物地方可以介紹?)
3 u7 Y4 \+ b. w$ \4 D  j! }. V' F" `
都係淘寶買
5 }% t# Z# ~: Y  x1 \唔算太貴
8 [  d7 ]( S# l鞋3對200幾
$ O' f7 s/ E/ t* H7 G2 p小褲褲加埋D衫400幾

對鞋真係超可愛1 `% Z3 u% e+ s/ Y% Z8 j1 L
想買好耐了# x, \" ?6 B3 Z& r

麻友友係真女仔就迷死好多人啦 XDD
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2012-4-3 22:55 發表   8 e! l" p) i0 N# U1 |
8 M* S1 z2 c  M- ^( x+ r4 Z我都想XD

引用:
原帖由 Rachel 於 2012-4-3 22:55 發表   5 a& K. A6 T- X5 B  _& S
. r1 I  O0 ^! j, B4 \/ \好想比LIKE : d6 ~: b  Z+ S

: T6 F4 Z% b9 j" p另女人係大駛的了.見一想買一,見二就想買二.見衫梗係想買埋啦

引用:
原帖由 Rachel 於 2012-4-3 22:55 發表   $ S$ I" w6 C  P  l, O
& T: h) v6 l4 G# H) ^/ d3 _9 n6 L- c2 v/ v0 W
我相信講明唔係女都好都迷死好多仔啦...$ Y* c) ^; U) T
淘寶啊∼ >~<

咁多小褲褲呀

小褲褲好靚呀!!! 但我冇淘寶account, 又唔可以寄去屋企

我系美國要穩淘寶agent買
# ]$ i- A, u* B8 i, B% ?" T收好多運費

買真多東西 家裡放的下嗎

買靚衫係女人既天性黎架, 正常呀~~

唔錯的

其實CD洗錢仲勁~又要買女裝又要買男裝

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 2012-4-4 23:28 發表   ; [; s* t+ |4 L# K2 S
其實CD洗錢仲勁~又要買女裝又要買男裝
/ N2 A2 d  }2 u2 p) P% N4 }
我男裝都無女裝咁多- P# f& Q( V- _# v  N% w  G6 w! y( f0 Z
來來去去都果幾件
$ A: P# m/ e$ a  J/ ?$ `" ]- F$ N6 w
如果我係女仔一定會買勁多野
; ?) l- Z. _( G3 |因為唔著得出街先叫自己唔好買咁多咋

引用:
原帖由 心儀 於 2012-4-4 23:58 發表   
' x  U" W- `7 S1 K# ]1 l) Q: s8 {' S$ u2 }6 K
我男裝都無女裝咁多
. X* u4 L+ a' i9 \來來去去都果幾件
' S7 `/ s; h9 H7 E
: ]! ~+ [+ d- _, P: F& C如果我係女仔一定會買勁多野, a- `/ Z6 C1 p% N0 i
因為唔著得出街先叫自己唔好買咁多咋
) ]1 g* L; [6 V% b/ ?7 P
男裝唔多好正常啊, 用哂d錢買女裝嘛..

咁又係既~男裝的確冇女裝咁有吸引力~令人見到就想買

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 2012-4-5 00:02 發表   
  k% r( u2 v/ o3 u咁又係既~男裝的確冇女裝咁有吸引力~令人見到就想買
  F* ], X2 i% d# \# ~# j" U: ^% ?恩~+ Y4 }. X" F4 H( S
小褲褲都唔會有咁多款啦( [: t* B" c6 s
做女仔真係好XDDD

睇來心儀又有好多相影囉~