嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

敗家了~買左3對鞋,幾件衫同大量小褲褲

敗家了~買左3對鞋,幾件衫同大量小褲褲

如果我係真女人真係唔得掂
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁樣血拼法, 係咪要好多$$?6 c6 q( X4 ~: K* A& J
(姐姐有沒有購物地方可以介紹?)

引用:
原帖由 gila 於 2012-4-3 22:16 發表   
* h% t, }; @, t; a2 @咁樣血拼法, 係咪要好多$$?$ @  I+ N$ x, _- l7 }8 O
(姐姐有沒有購物地方可以介紹?)
. [" ?8 w3 f$ b3 d都係淘寶買# p- p  I& z# ?# Z4 U: g
唔算太貴
- W9 \: g! ?5 y+ d/ c鞋3對200幾
8 a1 n: }6 {9 q* T; n4 o+ k7 d7 d小褲褲加埋D衫400幾

對鞋真係超可愛
6 k# z5 K4 C0 L想買好耐了5 h+ J9 L0 v5 `. {8 o1 F

麻友友係真女仔就迷死好多人啦 XDD
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2012-4-3 22:55 發表   + n9 c8 d% i* e, g
( `1 Z& v$ x2 y我都想XD

引用:
原帖由 Rachel 於 2012-4-3 22:55 發表   
8 i# U! t. K4 f. M* c3 m麻友友係真女仔就迷死好多人啦 XDD
& p5 @2 Q7 F% w2 V6 G3 T* M好想比LIKE
& F7 V: u: u( g/ S
) b' T/ Y, ]8 s, A- |& O. F/ G, n另女人係大駛的了.見一想買一,見二就想買二.見衫梗係想買埋啦

引用:
原帖由 Rachel 於 2012-4-3 22:55 發表   ; G  B% R9 N, _
0 C$ B/ i3 ~0 s3 E* F/ ]! |8 _9 Y; w0 Q5 B
我相信講明唔係女都好都迷死好多仔啦...
0 a3 r- M; {/ q$ v1 w! W淘寶啊∼ >~<

咁多小褲褲呀

小褲褲好靚呀!!! 但我冇淘寶account, 又唔可以寄去屋企

我系美國要穩淘寶agent買% @# Z6 h5 {+ C4 E
收好多運費

買真多東西 家裡放的下嗎

買靚衫係女人既天性黎架, 正常呀~~

唔錯的

其實CD洗錢仲勁~又要買女裝又要買男裝

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 2012-4-4 23:28 發表   
  q: g: C' i% g$ {其實CD洗錢仲勁~又要買女裝又要買男裝
$ r$ M( u9 O9 \. r
我男裝都無女裝咁多$ v# ?' i) m. K# L8 @
來來去去都果幾件7 T. |& }% m* W4 b$ V

& W9 `% L( R( |/ c; D, d如果我係女仔一定會買勁多野; N& l% X! }7 l* F# w1 r' W, x
因為唔著得出街先叫自己唔好買咁多咋

引用:
原帖由 心儀 於 2012-4-4 23:58 發表   
. `/ m+ @5 w$ E7 Y
6 a3 Z: H; J7 q我男裝都無女裝咁多
* R/ F7 ~2 ^+ y. c! I' i來來去去都果幾件
: u  Z3 B* x5 e$ l) j) L- D
0 v) G: S% A: Z* E# w- q如果我係女仔一定會買勁多野% q% H, P: L$ L5 t) x$ C
因為唔著得出街先叫自己唔好買咁多咋
( v3 O% j6 B% J3 `" v" i. i. V男裝唔多好正常啊, 用哂d錢買女裝嘛..

咁又係既~男裝的確冇女裝咁有吸引力~令人見到就想買

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 2012-4-5 00:02 發表   
2 f, l( X8 S4 r4 H' T5 ?咁又係既~男裝的確冇女裝咁有吸引力~令人見到就想買
; |6 m. r, {& U7 @' ]恩~. X( C$ p/ J; y3 I
小褲褲都唔會有咁多款啦& b& {3 z0 J6 F) @$ G& C/ t
做女仔真係好XDDD

睇來心儀又有好多相影囉~