嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

敗家了~買左3對鞋,幾件衫同大量小褲褲

敗家了~買左3對鞋,幾件衫同大量小褲褲

如果我係真女人真係唔得掂
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁樣血拼法, 係咪要好多$$?& i6 n3 d' b5 l% Q2 `, s8 i8 f
(姐姐有沒有購物地方可以介紹?)

引用:
原帖由 gila 於 2012-4-3 22:16 發表   
9 T( H: Y; b2 W; _咁樣血拼法, 係咪要好多$$?
. t# R. P, D" L7 k0 Z4 ^# T; u(姐姐有沒有購物地方可以介紹?)
6 H* `: g+ D- O; z  H# T
都係淘寶買/ a( h0 G) Z& P! X5 \7 W: N
唔算太貴. R6 k/ W2 g. L, }4 G% S0 _
鞋3對200幾
3 `9 S- v8 l& u& B# w( b小褲褲加埋D衫400幾

對鞋真係超可愛4 P# U4 g" z$ E7 D! |/ i# ?
想買好耐了
  v6 a3 S& F, Y2 L5 x3 {3 A/ X- I) N' X

麻友友係真女仔就迷死好多人啦 XDD
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2012-4-3 22:55 發表   
( ]* m7 H. d& B$ }麻友友係真女仔就迷死好多人啦 XDD
1 R; b  M6 z$ l+ E7 _+ b
我都想XD

引用:
原帖由 Rachel 於 2012-4-3 22:55 發表   8 q0 L, _+ N# u8 @+ o& w
7 q% O0 _" `5 l& x4 W4 |$ V; K
好想比LIKE / @% G5 w. y, q3 m. L; w
' c/ ^" p( C7 }4 h; v: g# x
另女人係大駛的了.見一想買一,見二就想買二.見衫梗係想買埋啦

引用:
原帖由 Rachel 於 2012-4-3 22:55 發表   + z" F+ u' j) z
) f: a5 I( ]* t% F9 T# M6 M
# O: ~! j1 B* x! I/ I' w, a2 n我相信講明唔係女都好都迷死好多仔啦...
9 k7 I% m9 |- o3 b: {0 [淘寶啊∼ >~<

咁多小褲褲呀

小褲褲好靚呀!!! 但我冇淘寶account, 又唔可以寄去屋企

我系美國要穩淘寶agent買$ J9 j3 Y' N6 o. K  ^. B9 \
收好多運費

買真多東西 家裡放的下嗎

買靚衫係女人既天性黎架, 正常呀~~

唔錯的

其實CD洗錢仲勁~又要買女裝又要買男裝

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 2012-4-4 23:28 發表   - j& G; P# q, q% p- d
其實CD洗錢仲勁~又要買女裝又要買男裝
; |# ?! G6 U/ \2 {& ^8 b% w! Q我男裝都無女裝咁多
$ B' u0 A8 h9 ]來來去去都果幾件$ l6 m. Q  c, d" ^! b, q5 W

" v6 D. B% _" B: l& Z如果我係女仔一定會買勁多野
4 s* Q& }( ~/ I2 x因為唔著得出街先叫自己唔好買咁多咋

引用:
原帖由 心儀 於 2012-4-4 23:58 發表   
# p( W$ O" _. o0 n( t( \
/ L$ J+ D& O" D- Z- W' H我男裝都無女裝咁多! q5 W1 C+ e0 {$ W) R, T% l+ [1 X0 g
來來去去都果幾件; h1 a; N, J. n5 Z5 W% l

9 u- N0 [; z$ b/ X! l如果我係女仔一定會買勁多野
1 G* z- ]& Z8 }8 g% B1 U" v; G& q因為唔著得出街先叫自己唔好買咁多咋
& k6 N8 l6 j, ]0 V1 z% m% ?- J男裝唔多好正常啊, 用哂d錢買女裝嘛..

咁又係既~男裝的確冇女裝咁有吸引力~令人見到就想買

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 2012-4-5 00:02 發表   : m% D2 v6 j2 |5 M# C5 d
咁又係既~男裝的確冇女裝咁有吸引力~令人見到就想買
/ z0 X5 F9 I/ w恩~  [% e! v; E( _. p5 E1 p6 T
小褲褲都唔會有咁多款啦
) y/ q6 \" A/ x3 a& y2 m0 z做女仔真係好XDDD

睇來心儀又有好多相影囉~