嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於去了昌記校服(黑色日本水手校服圖已補!)

華德那套好正^^~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
搞到心思思又想買校服

nice student uniform.

好細件

昌記仲有邊D唔出名ga學校

宜家昌記愈賣愈貴..........orz

上智,呢間有冇得買?

岩岩先搵到呢個網站" r/ F( C1 `- k3 j
宜家仲有冇新法校服賣

引用:
原帖由 polar2013 於 2013-4-28 18:32 發表   % r3 L' h5 [( V$ @8 b  g$ |
上智,呢間有冇得買?
1 i9 A' T. T9 d/ j& b" x0 C6 o
有, 但絕不建議去買, 以防中伏
" e8 c% j. H# s4 u( \! M! w初心者請到佑敦健身2 z2 j7 M9 X' j
老手可到花墟火車橋
誰料你為了他可這樣不雅

引用:
原帖由 hime729 於 2013-4-30 13:53 發表   
1 F4 W  H  }. W: y8 c2 q8 S7 f岩岩先搵到呢個網站
, [1 D. X. X4 Q宜家仲有冇新法校服賣
+ L6 |! r, a8 ?5 x/ n8 x有, 但娼妓價過250
誰料你為了他可這樣不雅

引用:
原帖由 compmani 於 2013-4-30 14:12 發表   
" `' ~% P+ J1 U. \1 X2 a% [6 Q' Y/ ?2 t1 D% G
有, 但絕不建議去買, 以防中伏
- `& I# z1 A; l; x; ]初心者請到佑敦健身
, c/ K( a# Q. C8 N, Z老手可到花墟火車橋
* q! c" S$ d9 W9 c* v/ |' _

+ B& Q# Q7 k+ s- f6 s8 a2 |唔明?其實,我買黎收藏望下同研究下佢個設計,本身唔係CD。

引用:
原帖由 polar2013 於 2013-4-30 20:33 發表   
6 B# i. F) @; h5 {* O/ Z6 o4 s( b2 }7 |2 M: o
' P) t' |9 ~" b2 ?
唔明?其實,我買黎收藏望下同研究下佢個設計,本身唔係CD。
0 j, y( t; C- V1 h4 b/ X$ O
娼妓係來者不拒~~~但錯款布料差兼睇人開價~~~# ], E5 b% j- M: {3 K0 k" [' L
相近或更好質素服務價錢有更好選擇~~~請爬文~~~
誰料你為了他可這樣不雅

引用:
原帖由 compmani 於 2013-4-30 21:03 發表   
2 n; B5 r# q9 V
2 l' r* }0 Q, |5 X, W娼妓係來者不拒~~~但錯款布料差兼睇人開價~~~
0 p4 o. o* e7 e* @相近或更好質素服務價錢有更好選擇~~~請爬文~~~
  `" t3 g* N# U9 G
) L' s: H  ?& B  h
你指的佑敦健身即係咩?

引用:
原帖由 polar2013 於 2013-4-30 21:08 發表   
; u- Q/ u0 @$ @+ F$ m9 E: q6 v# g! b# e3 c
; |" z6 \4 C# I* a. V
你指的佑敦健身即係咩?
6 o/ a3 L, s* L
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=14715( P2 [0 e# a. @4 h2 e' f, a4 t
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=8487
誰料你為了他可這樣不雅

引用:
原帖由 compmani 於 2013-4-30 21:10 發表   
* M  u3 M" R& T8 G( G
2 b3 b. d" o. ?- E' ahttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=14715
) E1 p: [1 P* u& P" `6 a6 o' Uhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=8487
/ K8 o9 i, H0 z9 K: v
, t5 L5 A1 t  T- A下面條link,我未夠權限唔睇得。
* Z$ V' J; q: t; P2 o但健身個間似乎冇昌記禁方便都係等下呢度有冇代購算。

很诱人唷, 短的比較好看

我都想搵人幫代購

其實校服到到都好易買到( [% r6 c2 S8 a  W2 j+ h& J
昌記宜家好貴, quality一向又唔好, + e( _* Z9 n7 O; Q' _! q
如果唔係到新法, 都唔洗去佢果到

我都買反套先,不過貴左少少

我都剛剛買咗3套,收我成$500蚊.