嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於去了昌記校服(黑色日本水手校服圖已補!)

華德那套好正^^~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
搞到心思思又想買校服

nice student uniform.

好細件

昌記仲有邊D唔出名ga學校

宜家昌記愈賣愈貴..........orz

上智,呢間有冇得買?

岩岩先搵到呢個網站) a  L8 X+ H5 z$ Q/ I6 U7 q- p1 C$ H
宜家仲有冇新法校服賣

引用:
原帖由 polar2013 於 2013-4-28 18:32 發表   3 a; a7 X! I$ E. N; h5 W( z
上智,呢間有冇得買?
% b8 I$ |! Z! D% `, `有, 但絕不建議去買, 以防中伏
8 G- C, o4 N9 z; T初心者請到佑敦健身
  u  Z0 r/ L; u  E老手可到花墟火車橋
誰料你為了他可這樣不雅

引用:
原帖由 hime729 於 2013-4-30 13:53 發表   
5 i4 S. [- {2 w5 q% W6 R4 E岩岩先搵到呢個網站, |! m/ _: O7 w. k% P
宜家仲有冇新法校服賣
# J, H- ^* A: V3 E0 w5 U/ U
有, 但娼妓價過250
誰料你為了他可這樣不雅

引用:
原帖由 compmani 於 2013-4-30 14:12 發表   
# K6 s* s) f8 c2 \0 J; V& B
- c1 ^5 U$ G5 P' \8 y有, 但絕不建議去買, 以防中伏% F& Y% ^; B: V
初心者請到佑敦健身: }9 j4 y, [! e& c' d
老手可到花墟火車橋
4 l4 w5 ~2 G: a8 \9 u1 O

$ h1 s6 s, _7 I唔明?其實,我買黎收藏望下同研究下佢個設計,本身唔係CD。

引用:
原帖由 polar2013 於 2013-4-30 20:33 發表   
. G$ U+ I. G6 t0 h; E% c
9 |0 w$ p4 _9 x; ^  Q- Q: `3 L: [0 u
唔明?其實,我買黎收藏望下同研究下佢個設計,本身唔係CD。
) L+ Y: N/ E$ h" ^
娼妓係來者不拒~~~但錯款布料差兼睇人開價~~~
; T0 f# f! k  A$ Y  a' ]1 a相近或更好質素服務價錢有更好選擇~~~請爬文~~~
誰料你為了他可這樣不雅

引用:
原帖由 compmani 於 2013-4-30 21:03 發表   * Q! U9 s  e; E6 }; I; X! f" W0 y2 y
9 x% [* c7 @) a3 `, B7 O
娼妓係來者不拒~~~但錯款布料差兼睇人開價~~~! {# C1 X" \5 X( ^3 ^
相近或更好質素服務價錢有更好選擇~~~請爬文~~~
% t) B' E! g. A5 e; C2 K% \' h* p
, V. M3 t, a7 ^  e你指的佑敦健身即係咩?

引用:
原帖由 polar2013 於 2013-4-30 21:08 發表   
: E6 N5 s+ g) `) `
: e; M# |* J: a! a/ ?- x) B2 i  N3 ?9 M. X- c# @; H+ V
你指的佑敦健身即係咩?
9 ~7 M6 L6 p- T9 Y9 y. x
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=14715
9 s, C/ I0 j  {5 r5 t, a  Shttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=8487
誰料你為了他可這樣不雅

引用:
原帖由 compmani 於 2013-4-30 21:10 發表   $ F. o  ^; C% j1 c# S

, }. Y& {/ |- v, `" ]http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=147154 u' N0 N# y! n' q! [2 M/ r
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=8487
* U7 g8 `/ d% _. W9 `
# c/ B. ~$ w3 i; i下面條link,我未夠權限唔睇得。
  @& p4 _) `* c3 r但健身個間似乎冇昌記禁方便都係等下呢度有冇代購算。

很诱人唷, 短的比較好看

我都想搵人幫代購

其實校服到到都好易買到
/ o/ ^, f! A+ ^5 ]昌記宜家好貴, quality一向又唔好, ; \0 s, X5 G7 F4 i% g- j
如果唔係到新法, 都唔洗去佢果到

我都買反套先,不過貴左少少

我都剛剛買咗3套,收我成$500蚊.