嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買左對假乳房,十分迫真!

買左對假乳房,十分迫真!

我最近買左對假乳,感覺十分迫真!!
% {2 k7 B1 H) E$ l
# r1 }* i# q- X) \% j簡單的只要放入胸杯便可。當走路時真係感覺到胸前有對肉彈下彈下。
, l( G" ]7 [3 G" J( B
) g& {. B/ ^  N* {  h8 F' D1 L( \2 \唔知大家有冇興趣?
' \+ Q7 u4 a2 G5 Y
/ l3 {# E. m! ?4 G對假乳有興趣的話歡迎PM我 =)
8 |6 l) K* d9 M% z! d9 }. q# q+ H( Z0 O2 u& G* z% g, b9 K
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多大尺码的啊?

引用:
原帖由 zheyang 於 2012-7-6 12:19 發表   
; [8 q, L6 a4 Y! v多大尺码的啊?
; ~: O5 F1 y) f; J0 G9 J5 d1 [
) f2 T1 s, C  U8 Q, O我買既fit到落我個34B的bra cup裡。好好feel!!

幾錢?那裡買

貴唔貴GA?邊度買咁好FEEL?

引用:
原帖由 kurt2228 於 2012-7-6 14:18 發表   
" I4 C. }" Z) z& E貴唔貴GA?邊度買咁好FEEL?
) o$ L+ j+ T7 T0 F1 Y5 w
# y) f! z4 G) v) w" F+ r' F& U0 G幾百蚊,要網上訂啊!大約3-4 weeks左右送到貨比我!期待左好耐終於收到。真係正爆!!!

因唔清楚forum准唔准公開商業資料 (版主能否表示?),若有興趣的話留個言,我pm比你地。 % N% w; K; C  X$ R- @+ a0 U5 |
; V; b. o# b# p
或若可以在forum公開的話,我就响度列比大家

可唔可以整張相你帶黎睇下呢?

引用:
原帖由 cka 於 2012-7-6 17:25 發表   
) O: R/ H5 X0 E( W! v可唔可以整張相你帶黎睇下呢?
$ a, @, V8 |- u9 j7 X/ p- H5 i& d- p  y
7 M' J5 v+ Y6 T6 p2 A, t當然冇問題

引用:
原帖由 cka 於 2012-7-6 17:25 發表   
7 }) n, m7 ?9 p/ j. Y- q+ r5 C* E5 z可唔可以整張相你帶黎睇下呢?
4 h6 K3 Q* g- P$ z2 L4 Z% B& l  i( V3 O: u" K$ J  G9 r. B  p
呢張係take 2!

我覺得好似大左啲

引用:
原帖由 bbalice 於 2012-7-7 00:25 發表   
4 F1 M, r# N8 G我覺得好似大左啲
+ J# w3 M' ?; r* B" G4 D3 z7 h) f0 R. c- ?+ y& W. \( p
咁當然有唔同SIZE可買啦!我買的係B cup 5 g0 S1 F, r9 F3 `( ?6 W& E- f  y
而且著衫係有方法可以隱藏到,出街啲人唔會覺。就算唔出街,自己一個人著來CD玩下都得!

引用:
原帖由 kr_12 於 2012-7-6 12:11 發表   
8 @+ K6 |, b; w4 J* P" L$ ^我最近買左對假乳,感覺十分迫真!! 1 E7 u( H3 ]5 s# L! Q

/ L( v3 M) Z! G4 Y1 I- ]# P( _簡單的只要放入胸杯便可。當走路時真係感覺到胸前有對肉彈下彈下。
0 A2 v. g4 q& `# z6 G  F& l
# E5 ~" ~3 t0 H- a. b! B唔知大家有冇興趣?
( Q% B# l5 I2 n# k! L! t9 w# j咁咪可以著LOW CUT、低胸裝~~又有事業囉~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2012-7-7 07:48 發表   
# P. a- V" b, b7 T7 z- G' e( V  H/ p, i' J
咁咪可以著LOW CUT、低胸裝~~又有事業囉~~  
0 ~- i7 c. P" I! d6 P
) r  q3 J* @% l) S" n
係架!有時我冇打底都會露左少少gap出來... 哈!

PM我~ Thank

是不是好像FREEBRA這樣用隠形貼貼上去嗎

引用:
原帖由 TIFA 於 2012-7-7 21:49 發表   2 n& C+ z. F$ C3 l& \, K
是不是好像FREEBRA這樣用隠形貼貼上去嗎
+ B$ {2 e4 H; a# L/ i; J

: x6 @+ [/ m# l. s* ]
( u( R: U/ g* z0 P+ K! o你指nubra嗎?其實放左入bra後,對假乳會隨住體溫自自然咁輕輕黏住皮膚,所以先有咁真實既感覺

pm pls!!!!!!!!!

回復 1# kr_12 的帖子

very good stuff

Thank you!/ m* T/ z; p  o/ {, c
已pm了資料給大家!希望大家能買到心頭好!