嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買左對假乳房,十分迫真!

買左對假乳房,十分迫真!

我最近買左對假乳,感覺十分迫真!!
) V. F9 {; @3 T. H( O8 k
4 r. `3 e8 [9 S  A簡單的只要放入胸杯便可。當走路時真係感覺到胸前有對肉彈下彈下。
3 s4 p' a% W% |9 x# M8 s6 u  v
" {6 T9 y) R: V) |0 n9 q唔知大家有冇興趣?
3 z) q3 v. d! k" ^
- v* d4 n( r1 J# z) j$ p2 _$ S+ w對假乳有興趣的話歡迎PM我 =)- V* z# x  C$ L
0 d  n( D0 f$ h" W  M7 Y& C. i
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多大尺码的啊?

引用:
原帖由 zheyang 於 2012-7-6 12:19 發表   
+ e( F& a$ ?3 D* T7 c多大尺码的啊?
! Z9 E3 |, B1 i& \2 F. T4 [

+ b, o, n. U/ F我買既fit到落我個34B的bra cup裡。好好feel!!

幾錢?那裡買

貴唔貴GA?邊度買咁好FEEL?

引用:
原帖由 kurt2228 於 2012-7-6 14:18 發表   
% Z- K: X* y  f+ v* |貴唔貴GA?邊度買咁好FEEL?
6 m0 Q/ N2 u3 D9 c8 c: V( Q- o) c
幾百蚊,要網上訂啊!大約3-4 weeks左右送到貨比我!期待左好耐終於收到。真係正爆!!!

因唔清楚forum准唔准公開商業資料 (版主能否表示?),若有興趣的話留個言,我pm比你地。
3 r3 r6 b0 _' n/ f( e' r
5 O6 p+ [( ^1 g: c/ V. v或若可以在forum公開的話,我就响度列比大家

可唔可以整張相你帶黎睇下呢?

引用:
原帖由 cka 於 2012-7-6 17:25 發表   8 T' W1 T/ u/ n- U: w! O
可唔可以整張相你帶黎睇下呢?
/ `  y/ l" ^! I5 L" P

9 Z! t% ^# `4 H0 ?  ?當然冇問題

引用:
原帖由 cka 於 2012-7-6 17:25 發表   
. V% W3 u1 ?2 K& Q! \" T可唔可以整張相你帶黎睇下呢?
3 z' W  M! g; F7 \, x+ o$ t3 G, k# U( N% F9 s
呢張係take 2!

我覺得好似大左啲

引用:
原帖由 bbalice 於 2012-7-7 00:25 發表   & V( F9 q) I8 J0 Q1 X+ ?8 [( ~+ d
我覺得好似大左啲
4 ?. C* G0 P1 g5 @9 c
# V" Z. t8 K$ Y8 I2 d( r, b
咁當然有唔同SIZE可買啦!我買的係B cup
, _) m/ {& u3 H$ g而且著衫係有方法可以隱藏到,出街啲人唔會覺。就算唔出街,自己一個人著來CD玩下都得!

引用:
原帖由 kr_12 於 2012-7-6 12:11 發表   1 z8 _0 s7 I' S& Q' ?: ~8 h
我最近買左對假乳,感覺十分迫真!! + |, g* j8 Q5 D: t( `0 I8 z8 m7 e7 F

1 b( G! H, Z" Y簡單的只要放入胸杯便可。當走路時真係感覺到胸前有對肉彈下彈下。
7 U: {" I* o4 R2 b) ?- V: Q. A/ A8 F1 o$ J$ t
唔知大家有冇興趣?
; |: L* E- Z, x( Q6 l1 E( }咁咪可以著LOW CUT、低胸裝~~又有事業囉~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2012-7-7 07:48 發表   
7 B. U' @! \1 A) Y1 j8 j% L, \+ R7 r/ \* K0 h! f
咁咪可以著LOW CUT、低胸裝~~又有事業囉~~  
# Z3 C/ n: Y" b. u% D1 J9 @0 B: P3 P; ~3 x) _! I& X
係架!有時我冇打底都會露左少少gap出來... 哈!

PM我~ Thank

是不是好像FREEBRA這樣用隠形貼貼上去嗎

引用:
原帖由 TIFA 於 2012-7-7 21:49 發表   
) F7 l$ `! n/ [8 R/ ]2 f5 G是不是好像FREEBRA這樣用隠形貼貼上去嗎
! a7 s9 r5 Z8 D( U2 h) U
6 {' d( J. e4 U! F2 J) K# v

! z" _' w$ Z5 V5 H你指nubra嗎?其實放左入bra後,對假乳會隨住體溫自自然咁輕輕黏住皮膚,所以先有咁真實既感覺

pm pls!!!!!!!!!

回復 1# kr_12 的帖子

very good stuff

Thank you!* x5 ^9 q- Q# x) d" T; o
已pm了資料給大家!希望大家能買到心頭好!