嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買左對假乳房,十分迫真!

你買的是什麼size,在那裡買的?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
pm me please

Send左pm了

我都有一對假乳連透明肩帶和NUBra, 可惜家裡有人,不能經常用.

引用:
原帖由 kl2006 於 2012-7-14 11:49 發表   
! `& t7 X% {" q% s/ v- u我都有一對假乳連透明肩帶和NUBra, 可惜家裡有人,不能經常用.
; W5 v$ q6 w8 j& R: Q5 G+ r+ o1 Y' [6 \) G# g# |9 R, C1 r
我响屋企時都用用假乳,都沒被發現。其實好睇你用咩size,用咩bra同埋你點著衫。
: {0 y+ g1 Q( M! t! R7 x7 f5 Z
2 j5 `( d  C* t4 i' v  I# t' _我用既係size B假乳,你用返啲冇硬cup,同埋著黑色上衣通常都ok。我著出街都冇人發覺,幾好架!

我費事給家人發現, 只是趁家人出街時才CD, NuBra 冬天才用, 夏天太熱唔多用.

引用:
原帖由 kl2006 於 2012-7-14 15:18 發表   9 l$ k+ g" a) `" C" r
我費事給家人發現, 只是趁家人出街時才CD, NuBra 冬天才用, 夏天太熱唔多用.
  Y/ g; p0 x5 }. M
可惜~ 我冇理屋企人點睇,我只係學識著衫點收埋啲,所以SO FAR都未發現。

pm me please as well

引用:
原帖由 newleaf1 於 2012-7-16 14:04 發表   9 m1 G4 r$ h1 y, t0 m  m1 d
pm me please as well
/ J2 ?/ p" H8 e# r4 H4 @) O
' W0 U- Z+ Q6 F* \
Send左pm了

but seems the nipple the color is  very dark.

引用:
原帖由 misslady 於 2012-7-18 17:06 發表   7 v6 Y6 _& m  a0 ~' X- K+ t
but seems the nipple the color is  very dark.
4 P" d7 a7 e% A, q7 ~$ Z  k, K
( _# |  W& ]9 T4 s8 M% s; l
咁都叫dark??!  

介唔介意pm比我呢?thanks~

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2012-7-23 14:03 發表   , Y; ^% e: y2 L, z) @3 H% x4 R) e
介唔介意pm比我呢?thanks~
8 w! N: J& G- H$ O8 [) p: \1 x0 F- U6 `- P9 X9 L
Hi!! PM了

Thx  !!~~
2 S0 [, i& W5 J) N; E3 H+ b; ], F% z6 o; I  L% [5 o7 f+ f1 b

多謝支持!
1 x$ k. C  r% Z7 y+ k8 v, [" B
! y; A8 b0 x' j$ b" t0 @小店及產品係本人開的。歡迎再次光顧!

好真WOR! GOOD!

引用:
原帖由 angela_fung 於 2012-8-7 08:37 發表   6 O$ l: K( g+ i1 c
" _. S' Z8 Q$ S  I! t$ C
有興趣歡迎來我商店
: c+ O- `3 Y0 P
5 t1 X. M9 L; Y! m1 `8 d' F6 N我post了在這裡:: |7 n# |" l* u# Y' e
Be 'urself - 假乳房 - 女性,CD,Cosplay岩用 - CD買賣中心

引用:
原帖由 angela_fung 於 2012-8-7 08:37 發表   ( G! t9 |: w. O3 U/ `
! s6 c. ]2 u/ Y  e# {$ p2 c2 _

# \/ Y" b* i! b9 X. M連感覺都真過人!戴左上身就好似對乳房係你自己天生既咁。

看來效果不錯 !!!!!

引用:
原帖由 梁山伯 於 2012-8-8 10:53 發表   
* b1 q* W( z% v5 l8 C8 W看來效果不錯 !!!!!
' [- C+ X6 U, T' Q1 v( L! ?& v+ t5 `# X1 _7 D& B# t
幾正架!!# |/ i$ `; _' P; Q
諗緊買多幾個size,方便唔同衣著。而加我對大左少少,有時返工戴住時都要遮遮掩掩咁。買對細啲就唔洗咁怕。