嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買左對假乳房,十分迫真!

你買的是什麼size,在那裡買的?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
pm me please

Send左pm了

我都有一對假乳連透明肩帶和NUBra, 可惜家裡有人,不能經常用.

引用:
原帖由 kl2006 於 2012-7-14 11:49 發表   
5 @2 Y% e& I" C  c. u! G我都有一對假乳連透明肩帶和NUBra, 可惜家裡有人,不能經常用.
) |6 Z* \# K$ w; D' X# r/ ^( H. P# H, m, Z5 b
我响屋企時都用用假乳,都沒被發現。其實好睇你用咩size,用咩bra同埋你點著衫。
- c3 @" g* L( U5 L
0 @: @2 ?/ ]" {( p0 I9 c( z我用既係size B假乳,你用返啲冇硬cup,同埋著黑色上衣通常都ok。我著出街都冇人發覺,幾好架!

我費事給家人發現, 只是趁家人出街時才CD, NuBra 冬天才用, 夏天太熱唔多用.

引用:
原帖由 kl2006 於 2012-7-14 15:18 發表   
: }) R+ c0 t" u我費事給家人發現, 只是趁家人出街時才CD, NuBra 冬天才用, 夏天太熱唔多用.
& D1 i8 ?. d2 @1 w0 O. C可惜~ 我冇理屋企人點睇,我只係學識著衫點收埋啲,所以SO FAR都未發現。

pm me please as well

引用:
原帖由 newleaf1 於 2012-7-16 14:04 發表   0 p% L) q" v8 @( x" k
pm me please as well
! c5 G) k( \' l; b8 q
* _1 o: y, e5 ~, w' ]6 V
Send左pm了

but seems the nipple the color is  very dark.

引用:
原帖由 misslady 於 2012-7-18 17:06 發表   
& ]3 `! o4 Y% U+ Y$ P. K; z0 Xbut seems the nipple the color is  very dark.
% H# B2 B2 ]* L- @# e4 d- i1 V! e' z
. v9 X# T% G9 R& V8 r, h+ ~7 Q咁都叫dark??!  

介唔介意pm比我呢?thanks~

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2012-7-23 14:03 發表   : q, N2 z1 o4 R. C$ ~5 N8 ?
介唔介意pm比我呢?thanks~
  W6 F5 m* z- U) C  j8 L8 X
/ l1 F& L9 J9 z6 a/ s9 V
Hi!! PM了

Thx  !!~~5 K8 m  W8 W5 }+ ?% O0 R% T

# i! B3 X$ q6 n[ 本帖最後由 vivigirl 於 2012-7-29 23:20 編輯 ]

多謝支持!
5 O7 V( o( L: d9 ^5 m1 ]& o3 \9 C3 w0 ~( r& f' o
小店及產品係本人開的。歡迎再次光顧!

好真WOR! GOOD!

引用:
原帖由 angela_fung 於 2012-8-7 08:37 發表   ! d2 ]+ P4 Y9 {, Z% J
. n; W0 U, m7 `
有興趣歡迎來我商店
. E7 x0 s  G" W$ p5 A  t
% @" i8 J/ \8 k/ U% O' m) k3 I我post了在這裡:2 x6 k$ _, g( S* A
Be 'urself - 假乳房 - 女性,CD,Cosplay岩用 - CD買賣中心

引用:
原帖由 angela_fung 於 2012-8-7 08:37 發表   " X* \1 r2 Z! z- J5 V9 h$ k
5 |# p3 G/ R1 Z  \2 m2 [: x& A

3 m* b1 y) Q1 o4 @/ k3 V- w, k, ~* k連感覺都真過人!戴左上身就好似對乳房係你自己天生既咁。

看來效果不錯 !!!!!

引用:
原帖由 梁山伯 於 2012-8-8 10:53 發表   
; I- Q, Z" n! o! B看來效果不錯 !!!!!
+ [3 k! ?- G  b( n: t/ O5 B
4 m: ]( a5 K+ I4 \幾正架!!; U0 _7 p1 t; Y( T) K  _4 V
諗緊買多幾個size,方便唔同衣著。而加我對大左少少,有時返工戴住時都要遮遮掩掩咁。買對細啲就唔洗咁怕。